Azért csak óvatosan..... én/mi akik sokat mentünk vele....mégis tud új és meglepő dolgokat mutatni időnként.
Mindig tiszteld az erejét és párosítsd a magadhoz a haladási módot.
Nehéz lehet a felhajtható szerkezet miatt.
És nagyobb.
Egy zárt sportsisak jobb lehet.
És az enyémhez képest egy szekrényt is felrakhatsz a GSR-re annyira könnyű pakolni.
Lőj egy hárompálcás övtasit a helyi kínaisnál és nem lesz gondod.
A gondolkodásod kezd helyes lenni.... ha már a szemed jó volt.
Majd megszokod......meglátod
Gyúrjál kézre, nyakra.....
Nekem sosem volt gondom..... talán a közel 27 szerelés alatt néhány csavart meg kellett húznom.... edzett az alkarom is
Ismétlem magam, nem túra motor...... szinte minden stílusú motorozásra alkalmas karakteres cirkáló... nem cuccolós motor.
Nekem mindig elfértek az személyes dolgaim, sőt még egy tanktáskában láncspray, plexi és kéztörlő, defektspray..stb.
Na én nem vagyok kényelmes csak még gyenge a kezem kapaszkodni a kormányba, kezdő vagyok :) Viszont ez a motor külsőre és belsőre is megfogott nagyon, eszembe sem jutott mást venni!
Nem is kívántam hízelegni.... nem szokásom.
A papírkutya meg ugye olyan kategóriákra szokták mondani, akik túl kényelmesek egy motorhoz és panaszkodnak mindenért. Nem én találtam ki
Amit elcseszek rajta az annyi hogy szinte nulla pakolási lehetőség van, a kabátom sincs tele zsebbel, a telefonom, irataim elég nagy kihívást jelentenek hogy velem legyenek .
Egyébként mi olyat írtam, ami miatt a nem normális kategóriába kerültem nálad? Őszinte tapasztalatok alapján kialakított véleményem írtam le. ettől már nem normális az ember?
Mindig tiszteld az erejét és párosítsd a magadhoz a haladási módot.
És nagyobb.
Egy zárt sportsisak jobb lehet.
És az enyémhez képest egy szekrényt is felrakhatsz a GSR-re annyira könnyű pakolni.
Lőj egy hárompálcás övtasit a helyi kínaisnál és nem lesz gondod.
Majd megszokod......meglátod
Gyúrjál kézre, nyakra.....
Nekem sosem volt gondom..... talán a közel 27 szerelés alatt néhány csavart meg kellett húznom.... edzett az alkarom is
Nekem mindig elfértek az személyes dolgaim, sőt még egy tanktáskában láncspray, plexi és kéztörlő, defektspray..stb.
A papírkutya meg ugye olyan kategóriákra szokták mondani, akik túl kényelmesek egy motorhoz és panaszkodnak mindenért. Nem én találtam ki
(Amúgy én már régóta ott vagyok.... )