Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szega Tesa!
Egyébként mennyi a reális fogyasztása? 300Km alatt 5,5 re jött ki, az jónak számítható?
Hello mindenki ! .....
Igen-igen! Semmi szeleburdiság, csak óvatosan barátkozunk! Abszolút kezdő vagyok, szerpentines úton az autók még tolnak lefele :)
Azért csak óvatosan..... én/mi akik sokat mentünk vele....mégis tud új és meglepő dolgokat mutatni időnként.
Mindig tiszteld az erejét és párosítsd a magadhoz a haladási módot.
1400 hoz képest megváltás volt az 1100 is.
2kiló alatt nem nagyon jártunk,sem Fndi,sem én ,sem Káj,mégis itt vagyunk,Ginonak igaza van ,a plexi elkúrja az összképet
1550gr, nekem még nem tűnik nehéznek, nagyon dicsérték és kényelmes is a felhajtós állvédő miatt.
Az lesz, gyúrni fogok :) Egyébként a röpke 2 nap alatt amit lecsavartam vele elkezdődött a barátkozás és jó irányba halad.
Nehéz lehet a felhajtható szerkezet miatt.
És nagyobb.
Egy zárt sportsisak jobb lehet.
És az enyémhez képest egy szekrényt is felrakhatsz a GSR-re annyira könnyű pakolni.

Lőj egy hárompálcás övtasit a helyi kínaisnál és nem lesz gondod.
Igen olvastam az előbb is , de én akkor is túrázásra vettem , nem cuccolós azt észre vettem . tanktáskám sincs még , azt is vennem kell
A gondolkodásod kezd helyes lenni.... ha már a szemed jó volt.
Majd megszokod......meglátod
Gyúrjál kézre, nyakra.....
Nekem sosem volt gondom..... talán a közel 27 szerelés alatt néhány csavart meg kellett húznom.... edzett az alkarom is
Ja és az adatlapom szerkesztettem , hátha felismer valaki
Ismétlem magam, nem túra motor...... szinte minden stílusú motorozásra alkalmas karakteres cirkáló... nem cuccolós motor.
Nekem mindig elfértek az személyes dolgaim, sőt még egy tanktáskában láncspray, plexi és kéztörlő, defektspray..stb.
Na én nem vagyok kényelmes csak még gyenge a kezem kapaszkodni a kormányba, kezdő vagyok :) Viszont ez a motor külsőre és belsőre is megfogott nagyon, eszembe sem jutott mást venni!
Nem is kívántam hízelegni.... nem szokásom.
A papírkutya meg ugye olyan kategóriákra szokták mondani, akik túl kényelmesek egy motorhoz és panaszkodnak mindenért. Nem én találtam ki
Aztat meg miért? Jó sisak :)
Amit elcseszek rajta az annyi hogy szinte nulla pakolási lehetőség van, a kabátom sincs tele zsebbel, a telefonom, irataim elég nagy kihívást jelentenek hogy velem legyenek .
Most eztet meg méééé
Háttt ezt a caberget felejtsd el.
Az építő jellege miatt és a papírkutya sem volt hízelgő
Te sosevótál nórmális.
Pedig én túrának vettem :) Sport túra asszem a pontos besorolása. mentem ma vele a bükkben, szépen viselkedik.
Egyébként mi olyat írtam, ami miatt a nem normális kategóriába kerültem nálad? Őszinte tapasztalatok alapján kialakított véleményem írtam le. ettől már nem normális az ember?

(Amúgy én már régóta ott vagyok.... )
Köszönöm, így már elgondolkodtató, sisakom jó van egy caberge.