Elveszti az egyéniségét.
Nem titok, ha kijelentem, hogy ez nem túra motor..... hanem egy sportos naked. Ahogy megcsinálták..... úgy a tuti! Már a K8-tól az a kis sötét plexi is fura a lámpa felett, de legalább nem csúfítja el a karakterét.
Kicsit nyers voltam és őszinte, de ilyen a hangulatom most.
Amiket írta továbbra is fenntartom.
Tapasztalatom szerint.................lóf...t ér.
Az a plexi ami véd KB a fejedig ér.
Ezek a minizék amiket árulnak a sisakra terelik ami a rossz fizikum miatt mégfájdalmasabb mint seggreesni mert lecsúszol az ülésről.
Javaslatom.
Kapaszkodj az életedért.
(egy fasza sisak segít a dolgon)
Nem szoktam száguldozni sem motorral sem autóval, viszont autópályán is szoktam menni, ott letolnának ha 90-el mennék, tudod ott 130 a megengedett sebesség és egy pici a ráadás , baszodalásan.
Pedig az a nyavalyás labanchon nagyon kellemesen kanyargós..............mondhatnám hogy ökörhugyozásszerűen építik az útjaikat.
És ha jól jön ki a lépés a komplett renoválás után még talán lesz energiám megmutatni a kis gépesnek a hungaroringet is.Hamá ilyen messze lakom tőle.
Lassan tizezernel jarok nem szerelem csak zuzom de megy, szel van. De sz...k ra.jart a gep harom kolfoldi orszagban ugyhogy nincs panasz.igaz nem gsr de meg csak nemis haccaz.
ide jön a jobbágy a hasmarsal , -nekem itt fáj nekem ez nem jó-
ez ilyen virtuális szaxervíz, vagy mi a faszommá
eccse rajzolja ide, h itt jártam erre gyertek Ti is, jó az út, fasza a hely, van néhány jó kajálda....
mi a fasz van itt............., mindenki szerelgetni veszi a vasat, vagy járkáá is vele
há nincs igazam
ha nem birod, akkó kinevetavégénezzé a szabad idődben
egyébként meg csak tőtögetnék egy adatlapot a helyedben hátha meg isme5rnénk, bár..., ha ilyen hisztis vagy...
Én konstruktív voltam és ajánlottam egy tényleg szélmentes plexit.
Amúgy a Magyar Köztársaság közútjain törvényellenes a 140 Km/h körüli sebesség úgyhogy hol itt a gond?
papírkutya...... nem is értem miért naked motort vettél....
140-nél borzasztóan nagy a szél? Pfffff.... 240-nél már van...
Bármit teszel fel a GSR-re.... elrondítja.
200 nál még csak hajoltam picit.
Kell több utcán?
Ja de az már illegális.