Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

150-160-al lemegyek a horvát partig úgy hogy semmi nincs előttem.
200 nál még csak hajoltam picit.
Kell több utcán?
Ja de az már illegális.
Elveszti az egyéniségét.
Nem titok, ha kijelentem, hogy ez nem túra motor..... hanem egy sportos naked. Ahogy megcsinálták..... úgy a tuti! Már a K8-tól az a kis sötét plexi is fura a lámpa felett, de legalább nem csúfítja el a karakterét.
Kicsit nyers voltam és őszinte, de ilyen a hangulatom most.
Amiket írta továbbra is fenntartom.
Tapasztalatom szerint.................lóf...t ér.
Az a plexi ami véd KB a fejedig ér.
Ezek a minizék amiket árulnak a sisakra terelik ami a rossz fizikum miatt mégfájdalmasabb mint seggreesni mert lecsúszol az ülésről.
Javaslatom.
Kapaszkodj az életedért.
(egy fasza sisak segít a dolgon)
De lerepülnék, viszont gyártanak rá és olvastam pár oldalon hogy sokat számít! Akkor meg miért ne?
Nem szoktam száguldozni sem motorral sem autóval, viszont autópályán is szoktam menni, ott letolnának ha 90-el mennék, tudod ott 130 a megengedett sebesség és egy pici a ráadás , baszodalásan.

Nem 210 tet mondtam hogy ennyire belemállj!
És szerinted attól a tenyérnyi vagy jó ha másféltenyérni plexitől nem fogsz lerepülni a motorról 140-nél?
Egyébként erre gondoltam pont ma hazafele Szilvásváradról, lehet hogy megszokom
Köszönöm az építőjellegű hozzászólást, vajon miért is gondoltam hogy a motoros fórumlakók normálisak.

Azért vettem ezt mert tetszik, gyártanak rá plexit amitől nem ronda.
Sőt dobozt is fogok rá tenni, vagy ez már szentségtörés?
Pedig az a nyavalyás labanchon nagyon kellemesen kanyargós..............mondhatnám hogy ökörhugyozásszerűen építik az útjaikat.
És ha jól jön ki a lépés a komplett renoválás után még talán lesz energiám megmutatni a kis gépesnek a hungaroringet is.Hamá ilyen messze lakom tőle.
Lassan tizezernel jarok nem szerelem csak zuzom de megy, szel van. De sz...k ra.jart a gep harom kolfoldi orszagban ugyhogy nincs panasz.igaz nem gsr de meg csak nemis haccaz.
ide jön a jobbágy a hasmarsal , -nekem itt fáj nekem ez nem jó-
ez ilyen virtuális szaxervíz, vagy mi a faszommá
eccse rajzolja ide, h itt jártam erre gyertek Ti is, jó az út, fasza a hely, van néhány jó kajálda....
mi a fasz van itt............., mindenki szerelgetni veszi a vasat, vagy járkáá is vele
há nincs igazam

anyázok is, csak szólok
Hova rohansz baszod alássan

ha nem birod, akkó kinevetavégénezzé a szabad idődben
egyébként meg csak tőtögetnék egy adatlapot a helyedben hátha meg isme5rnénk, bár..., ha ilyen hisztis vagy...

Sziasztok brádim
Magyarán:
Légy férfi,küzdj a széllel.

By Bud.
Tényleg felesleges rá, idővel hozzászoksz és a karod is erősödni fog.
igazad van Gini...mi mellel vesszük le a "levegőt"
De 270 -nél már hübazze
Nekem még Magyar Köztrársaság van az útlevelemen.
Elnézést, hogy beleugatok, de az új csodálatos alkotmány szerint egyszerűen: Magyarország
Én konstruktív voltam és ajánlottam egy tényleg szélmentes plexit.
Amúgy a Magyar Köztársaság közútjain törvényellenes a 140 Km/h körüli sebesség úgyhogy hol itt a gond?
M ilyen hangulatom van......
Kevésbé tolerálom a furcsa dolgokat.

Hülyén hangzik az, hogy vettem egy citromot és savanyú..... mi tudok csinálni? Cukrozzam meg? De akkor az meg már nem citrom.....
Főnök............kemény vagy mint a fagyott medvesz....
papírkutya...... nem is értem miért naked motort vettél....
140-nél borzasztóan nagy a szél? Pfffff.... 240-nél már van...
Bármit teszel fel a GSR-re.... elrondítja.
Ha 140-nél borzasztóan nagy a szél csak ez segíthat.
Köszönöm a segítséget!

Borzasztóan nagy a szél már 140-nél, remélem ez segít :)