Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hmmm jah.Most az a computer 5,8-at ír ki mióta áttértem túrából ingázó üzemmódba.
Tudva levő, hogy sosem közlekedtem állat módjára...de a nagy átlag 6 liter. Ebben normális, dinamikus tempó volt, vegyes közlekedés város/országút.
5,1-5,2 alá az életben nem mentem.Igaz az civilizált 110-120-as túratempó volt.
Táblákat hellyel-közzel lekövetve sebességben.
Hát nekem 4.2 körül volt a legkevesebb....1x....de akkor csigatempó, igen kezdő lányok is voltak a csoportban, aminek az elején mentem.
Igen.
Ti használjátok is ezt a motort vagy csak gurultok vele?
Nehezen hittem el én is, de százkilencvenakárhány km-re nyolc liternél nem fért a tankba több...
Lehet ha annyira nem húznám nekem is 5 alá szorulna
Amikor nem megy gyárival 0.
Nekem Na Racing-el a legjobb 4.16, szóval lehettséges
Az elképzelhető, hogy a brend nyú Öcsimura dobbal 6,5 L helyett 5,1 L a fogyasztásom? :O
Legalább is eddig annyit mértem 100km-en... és a matematika nem csal.. :)
Szevasztok

Tegnapi nap folyamán,kézhez vehettem végre a kutya törzskönyvvét
Ez vajon kiknek szól?
Bár lehet ők olvasni sem tudnak....
Látom senki nem mert ide írni, mert szigorú a főnök!
Mostantól megengedi....
Az új nagyfőnök. Durván szigorú....
Már a fagyi bizniszben is benne vagyok.
Egyértelmű a dolog
Aztán, ha megvan, képeket, adatokat toljad fel, motorról, magadról
Figyelmetlen voltam, elismerem Egyelőre több kérdésem nincs, köszönöm a segítséged/segítségetek!
itt-ott van változtatás, színekben, kisebb műanyag burkolatokban, tükör...stb. Nem jelentős.
Az előbb írtam le pár dolgot..... újra megkérdezed?
Kicsit más a motorvezérlők jellegmezője évjáratonként.... de ezzel igazából ne foglalkozz.
Igen, természetesen viszek hozzáértőt magammal, valamilyen szinten énis konyítok hozzá mi az amit mindenképpen figyelni kell ahogy néztem a teszteket és olvastam a motorról ugye K6tól van de sehol nem írtak az évjáratok közt mérvadó különbséget, ez így van valóban?
Ahhoz le kéne venni a két első indexburkolatot, ahhoz meg a felső immo és gyk burkolatot, hogy jól meg lehessen nézni belül is....
Tudod hogy értem.