40. éves a szerelőd? Igen olajcsere műkszik máshol is de ha bele kell nyúlni akkor óvatosan ! Boxer szinkronizálás ?
Tárcsa csere 3db :(, betétek, olaj, olajszűrő, levegőszür, gyertya, fékfolyadékok, ABS körrendszer vizsgálat - komputeres beállítás stb., hűtőfolyadék, kardán olaj csere+ zsírozás elöl hátul, elektromos futómű komputeres állítás és vizsga a teljes kár az összegben!
Biztos ?
gratula vashoz imádni fogod csak szervizbe ne kelljen vinni ott van a perka rendesen :( az 50ezres 146 234,.FT volt Kell hozzá venni sajnos egy pszichológus beutalót is
hát ez már egy régi beírás sajnos azóta "eltűnt" a gépemről, de ha lesz időm megcsinálom Nektek és jelzem itt majd figyeljetek addig is angolul beszélőt meg le lehet tölteni, a képek magukért beszélnek
Teletalpal ülök rajta, súlyra annyi, mint a király, és a futóműve a hazai utakra van kitalálva.Egy barátom vett egy 17 éveset, 90.000 km, és pöcc-röff.....csak tartós lehet az...csak rendesen kell szervizelni.
nekem is az a terv, csak oldaldobozok nélkül. Városi, ingázós, túrázós, ahol a B-king elfért ez is el fog.Dobozzal meg megyek a szembe sávban...
EZ a kép még a szalonban van, motort még nem kaptam meg.
Gratula, remelem jó választás volt és csak Alme alatt romlanak el a motorok :) én is beadtam volna a VFRert :) de ha beválik meg a végen elhiszem hogy tartós és jó ez a GS...aztán beállok én is a sorba.
Hmmm.............annyira azért nem tartom az átlag GS ownert lámának.
Bár annyira távol áll tőlem ez a gép mint kistarcsa pekingtől.
Egyszer kiváncsiságból/unalomból (vártam a 675-ös tesztre kitöltik a papert) felpróbáltam magam egy XC 800-ra,ami ehhz képest egy karcsú palotapincsi..............és szánalom de nem ért le a lábam róla.
Aki tud ismeretségi körben vagy van neki, az jelezzen...
köszi