nekem is minek a motor?,
idén még NEM MOTOROZTAM!(csak a Sporival)
most hétvégére naná hogy esőt mondanak,vagyis már délutánra...úgyhogy megint nem lesz semmi
idekint is van ám GSR,de inkább az az újabb változata,a Gladius vagy mi a neve.na most lehet hülyeséget írtam,lehet az nem a "változata",hanem egészen más
gumit nekem is kellene vennem,ebay lesz a legjobb barátom,majd nézek ott.idekinn még mindig a Michellin a nyerő,szinte csak azt látni a sportmotorokon,a többin inkább Metzeller
Most egy 5 rugóért vett Rosso corsa van fenn.Szerintem ingázós plömpögéssel 2-3e alatt kinyírom a közepét.De kitart míg összegereblyézem a fent említettre a pénzt.
Kapott a gép gsxr 600 vez. tengelyt, k&n levegőszűrő, JT lánckerék,
DID arany erősebb láncot, SUZUKI EFI tunert, első hátsó 3 komponensű dunlop vágott slick.
Én minden vasat jól szemügyre veszek, még azt is amelyik nem tetszik
idén még NEM MOTOROZTAM!(csak a Sporival)
most hétvégére naná hogy esőt mondanak,vagyis már délutánra...úgyhogy megint nem lesz semmi
soha nem voltam ezekben otthon...Hayabujáról mindent tudok,a többiről annyira nem
A GSR új tagja a 750-es
Naked SV utódja.
Enyhén metroszexuális borzadvány.
Szijjjjja
van ám még több ilyen is
Szijjja
van belőlle másikak is
Favorit marad nekem.
Két komponens 34e ért.
Ha lesz rá keret.
Most egy 5 rugóért vett Rosso corsa van fenn.Szerintem ingázós plömpögéssel 2-3e alatt kinyírom a közepét.De kitart míg összegereblyézem a fent említettre a pénzt.
Vagy megint szerzek egy ilyet.
Kár hogy a micsülin power pure-t kinyírtam.
a legtöbb 6000 volt. Ha elkopik ez a dunlop akkor lehet, hogy kipróbálom az M3.
32000 szerelve, nem a gumin spórolok!
10-12e ért van sok helyen használható.
DID arany erősebb láncot, SUZUKI EFI tunert, első hátsó 3 komponensű dunlop vágott slick.