Jóestét!
Szóval akit érdekel GSR-re egy pár fekete hosszú alu fékkar, használt, de jó állapotú, az tegye ide a kérdését! Ócsóé' odaadom, az enyémen volt, de vettem helyette kék,rövidet.
Ha devizás a hitel és mozog az árfolyam, akkor érdemes akár naponta is bekérni és a legolcsóbbat befizetni.. (Bankfüggő Ersténél ez működött)
De a legjobb, ha megnézed a szerződésedet, amit aláírtál, hogy milyen tétel vonatkozik ilyen esetben.
kérni kell egy 'lezárási' ajánlatot, általában írásban (faxon vagy mailben), néhány nap alatt megvan, benne lesz a pontos összeg és részletezés, a kiállítástól követő max.10 napig érvényes kb.
Szevasztok.
Egy kis help kéne,szitu a következő.
A kutyán még kb 400ezer ft tartozás van.Ha egyben ki akarnám fizetni,mennyi számlazárási dijat számitanak fel kb?
Hello. Lenne egy kérdésem, most állok motorvásárlás elött és megtetszett a 400 -as gsr suzuki. Az lenne a kérdésem, hogy azt a rendes suzuki gyár gyártsa-e mert alig lehet róla információt kapni és a youtube videok is mind kinaiak. A 600 as igen erös volna kezdésnek, azert szeretnék egy ilyet, és kaptam is jó árba. Megköszönöm ha valaki ir egy véleményt! Hello
tegnap kijöhettél volna eringre... 5 motor volt csak..... volt, hogy csak egyedül köröztem
melegnek meleg volt.... tiszta hülye aki nem normális...de mégis kint voltunk, mert a motorosok hülyék
Jó volt nagyon!
csütörtökön Én is jártam egyet, meg heggesztettem a váltókaromat , majd hazajöttem és meg is találtam a másikat
tesa megint kiesik az öreg mi , túl jó a a rajtpozitzijója
figyejjed maj derőssen a piros szinű olytókat
Szóval akit érdekel GSR-re egy pár fekete hosszú alu fékkar, használt, de jó állapotú, az tegye ide a kérdését! Ócsóé' odaadom, az enyémen volt, de vettem helyette kék,rövidet.
De a legjobb, ha megnézed a szerződésedet, amit aláírtál, hogy milyen tétel vonatkozik ilyen esetben.
kérdés, melyik bank
Álltalában a még nem esedékes tőke tartozás 5%-a, minimum 30000 froncsi
Egy kis help kéne,szitu a következő.
A kutyán még kb 400ezer ft tartozás van.Ha egyben ki akarnám fizetni,mennyi számlazárási dijat számitanak fel kb?
melegnek meleg volt.... tiszta hülye aki nem normális...de mégis kint voltunk, mert a motorosok hülyék
Jó volt nagyon!
tesa megint kiesik az öreg mi , túl jó a a rajtpozitzijója
figyejjed maj derőssen a piros szinű olytókat
sziasztok többiek is
Robogó.