Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez egy rendes motoros óra , kizárólag tisztességtelen haszon reményében rendeltem egy párat , akit érdekel az tudja hol talál meg .
Hello mindenki ! .....
Jóestét!
Szóval akit érdekel GSR-re egy pár fekete hosszú alu fékkar, használt, de jó állapotú, az tegye ide a kérdését! Ócsóé' odaadom, az enyémen volt, de vettem helyette kék,rövidet.
Ha devizás a hitel és mozog az árfolyam, akkor érdemes akár naponta is bekérni és a legolcsóbbat befizetni.. (Bankfüggő Ersténél ez működött)
De a legjobb, ha megnézed a szerződésedet, amit aláírtál, hogy milyen tétel vonatkozik ilyen esetben.
kérni kell egy 'lezárási' ajánlatot, általában írásban (faxon vagy mailben), néhány nap alatt megvan, benne lesz a pontos összeg és részletezés, a kiállítástól követő max.10 napig érvényes kb.
Sziasztok
kérdés, melyik bank
Álltalában a még nem esedékes tőke tartozás 5%-a, minimum 30000 froncsi
Mocskos zsidok,hogy annyit rátesznek,a semmiért
menj be, kérdezd meg.... ez a legtutibb
talán 70-80e
Szevasztok.
Egy kis help kéne,szitu a következő.
A kutyán még kb 400ezer ft tartozás van.Ha egyben ki akarnám fizetni,mennyi számlazárási dijat számitanak fel kb?
Hello. Lenne egy kérdésem, most állok motorvásárlás elött és megtetszett a 400 -as gsr suzuki. Az lenne a kérdésem, hogy azt a rendes suzuki gyár gyártsa-e mert alig lehet róla információt kapni és a youtube videok is mind kinaiak. A 600 as igen erös volna kezdésnek, azert szeretnék egy ilyet, és kaptam is jó árba. Megköszönöm ha valaki ir egy véleményt! Hello
Amivel tavaly..... RSV Factory pályára született versenymotorral.... Peti barátom jóvoltából!
Örülök, hogy újra nyeregben Gino! És mivel motoroztál?
tegnap kijöhettél volna eringre... 5 motor volt csak..... volt, hogy csak egyedül köröztem
melegnek meleg volt.... tiszta hülye aki nem normális...de mégis kint voltunk, mert a motorosok hülyék
Jó volt nagyon!
csütörtökön Én is jártam egyet, meg heggesztettem a váltókaromat , majd hazajöttem és meg is találtam a másikat
tesa megint kiesik az öreg mi , túl jó a a rajtpozitzijója
figyejjed maj derőssen a piros szinű olytókat
megjárattam a babsit!
Szia tesám
sziasztok többiek is
Oksa, örülök neki ezexerint mennek a KM.ek a vaba
Szia Henti, köszi jól vagyok. Haverokkal motorozgatunk erre-arra.
jóreggelt
Michelin Pilot Road2, 12e-nél ledefekteltem, de még ment volna bele km

Robogó.