Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De most kiről van szó? :) zsozsi száma már meg van, öcsié kéne.
Véletlen néztem be ide , veszprémben tavaj összefutottam vele. A száma: 20-9208-708
Ő a Zsozsimurás?
Zsolti:3033tizenegy572
Hoinak Bodisa van szerintem
nekem mastek van rajta 90 volt postával, y-nal, db-killerr-el együtt.
és szépen szól az is!
a gyárihoz képest mintha nem is az a motor lenne!
Az öcsimurás számát is ha vki tudja adja meg légyszi!
100 valamennyiért árul egy bontós srác pont ilyen arrow-t ahhoz minden összekötő megvan.Szerintem gyártatni sem fogsz olcsóbban Y-t.
Nem, a GSR-el veled se mentem, csak már a Hondával A Hoji Martinját hallottam még.
Nem, veled nem sajna
Nem az új tulajnál....... még nálam, voltunk mi együtt valahol 2009 vagy 2010-ben.....nem?
Jobb ha megvan az Y az tuti, de nekem anno egy FZ6-os Remus dob lett rárakva, kipufogós készített Y-t hozzá. Nekem kb. 20-ba volt anno ha jól emlékszem.
Remus-t se hallottad anno Frutti?
Akkor aki tud elérhetőséget a Zsozsimura gyártójához, az légyszi küldje el :)
Én nem, de itt többen igen!
A tiedet nem Én nem taliztam az "új" tulajával
Ez a Zsozsimura brutál :)) Hogy szól? Még vidi alapján is nagyon állat!
Hol tudok egy ilyenhez hozzájutni? :) Ismered aki csinálja?
Y nélkül felejtsd el bármelyik dobot.
Érdekes, hogy egyikhez sincs..... mivel az kell nekik és a dobokat variálták tovább
A "volt" enyémet is hallottad, bazze....
:D

Van még egy Mivv dob, "Y" és csőszakasz nélkül.
Mennyiért lehet hozzá ezeket legyártatni?
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Nem még, LeoVince, Finster, Shark, Zsozsi, asszem' ezeket hallottam eddig. Ja meg a TybeeMurát
Oké!

Ilyet hallottál már élőben?
http://youtu.be/m5swsFJmnB8
Kérdezd meg, hogy a hozzávaló DB-Killer-t is oda adja-e, mert az nem árt, ha meg van.
Villanymotor :))) És tényleg, egyszerűen a motorhangot hallom, amikor megyek és nem ami a dobból jön, komolyan zavaró...
Ezt igen röviden és tömören meg lehet fogalmazni: SOKKAL! : )
Ha az "Y" megvan, akkor nincs gond, hiszen a gyártók katalizátoro összekötőcső méretéhez gyártják a sajátjukat, így az rá fog menni, ugyanúgy, mint nekem, vagy bárki másnak.
Egyébként GSR-Arrow kombót még nem hallottam, mind1ik dobnak más hangja van, de készülj fel, hogy az autósok nagyságrendekkel előzékenyebbek lesznek, és hamarabb fognak lehúzódni, mint a "villanymotor" gyári dobbal.