Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tegnap nálunk is buli volt
olyan de olyan fáradt vagyok
Sziasztok
Lesz ott valami vizi virág karnevál asszem
sajnos képtelen vagyok még arra is, egyenesen nézzek Para barival szépen belegeltünk azt tudom, h arról beszéltünk, h reggel együtt KV-zunk. Asse tudom, h hol a Para asse, h hol van a telefonom, meg asse, h hogy kerültem ide ahol vagyok, egyébként szerintem haza, mer a gyerek nagyon olyan mint Én, meg a vörös csaj bedig aszongya, h szeret
JA értem!
olyan lassan megyek
ha otthon lennék,10 perc alatt a tónál lennék.de így....1200 km-rel arrébbról nem megy az olyan gyorsan
Miért olyan messze lax vagy olyan lassan jösszz?
én megyek de ha most elindulok is csak estére érek oda
Sziasztok!
Irány a Tatai öreg tó! Akinek van kedve csatlakozzon.
Kitűnő állapotú GSR-t vennék ! ÜDV!
Jó Estét !

...unalmas ..............akkor +van miért nincs jelentkező . .

Változtatnom kell motorozási szokásaimon elavultá vált , újítanom kell .
Szevasztok

Tybee:Ez a kunmadár,már annyira lefutott.Majdnem ugyan azokat tolják mindig,szal ök már unalmasak
Ag 18-án lessz egy Bovec-rafting...utána négy napos vitorlázás az adrián egy 12-fős katamaránon...ha érint valakit van még 1-2 hely
Érd: tel nállam
És pici pínzzzzzzzzz a túrán a kaja önellátás
hogy mivel jössz az is a te dolgod
Rijekában lessz lerakva a vas a 4-naps hajóút alatt
nem jöttetek bánhatjátok

itt is
pici a világ Alméval ...bárho össze lehet futni
Bocs, hogy beleszólok a fórumotokba... Nekem ilyen van, amit keresel, egyedileg csináltattam Totóval a PROEX-nél... Így felfér a Givi doboztartó is... Az enyémet, ha gondolod megnézheted, meghallgathatod (Bp)... Ha jól emlékszem 50e volt...

Ha érdekel és megnéznéd e-mail......
Ki mennyiért tud kiput gsr-re? Olyasmit szeretnék csináltatni, mint a Gpr Ghost, hogy ugyanúgy nézzen ki, ahogy eredetileg és ne legyen 70 meg 80 ezer ft...
Ahoj Povlacsek(ek)
Szia Henticsek!
Szia Fruticsek