nálam a gyújtás nem megy el, marad minden a műszerfalon, csak leáll a motor, ha behúzom a kuplungot, de ha újra ráengedem, akkor beindul mintha betolnám a motort
Most hétvégén nekem is elöfordult hasonlo,csak én álltam,járt a motor,majd hirtelen eltünt minden a müszerfalrol,és leállt.Gyujtás le,vissza,és indult szépen.Kicsit meglepödtem
Üdv a Klánnak Isztriáról !
Vki mondja már meg mitől lehet, hogy néha leáll Pirosszka, ha visszaváltok, mert most már kicsit idegesítő, hogy ezt a hajtűkanyaros hegymenetben tudja produkálni. Légszűrő, gyertyák újak. Alapjárat elmászott volna ? Azt hun lehet álltani ?
Meg van a letört darab, csak kicsit meg van görbülve is és azt nem tudom, hogy kitudják-e egyenesíteni melegítéssel. meg mennyit romlik az anyag tulajdonsága így. bár a közepe üreges erősítésnek fel lehetne tölteni kicsit, nem tudom.
Utángyártott nincs belőle, a gyári 22860ft
Sziasztok! Ma sikerült az utcánk elején, eldöntenem a motort :S /első ilyen eset és remélem az utolsó is/
Kavicsos a placc és megcsúszott a lábam és már nem birtam megtartani. Annyi probléma lett, hogy a hátsó fékkar jól letört, de semmi másnak nem lett baja, mert a bukógombán megtámaszkodott. :) Hol tudnék venni ilyen hátsó fékkart? Meg kb. mennyibe kerül? Figyeltem a cserét, kb fél óra alatt meglehet oldani.
itt most hatalmas ünneplések vannak,a németek ugye játszanak az EB-n vagy min....hatalmas üdvrivalgás van minden egyes gólhelyzetnél,na meg a gólnál tegnapelőtt este vagy mikor is lázban égett az egész ország,még a babakocsikon is német zászló lengedez
a sörkertek ilyenkor megtelnek,akár az utcán is van kivetítő,mindenki meccset néz és közben eszik,iszik,a végére lerészegedik
Most hétvégén nekem is elöfordult hasonlo,csak én álltam,járt a motor,majd hirtelen eltünt minden a müszerfalrol,és leállt.Gyujtás le,vissza,és indult szépen.Kicsit meglepödtem
Vki mondja már meg mitől lehet, hogy néha leáll Pirosszka, ha visszaváltok, mert most már kicsit idegesítő, hogy ezt a hajtűkanyaros hegymenetben tudja produkálni. Légszűrő, gyertyák újak. Alapjárat elmászott volna ? Azt hun lehet álltani ?
Lövök egyet olcsóban ebay-en.Addig jó ez is.
Utángyártott nincs belőle, a gyári 22860ft
Hogy kerül át az a csekély 30giga anyag?
nem barna
Hátsó fékpedált feltehetően csak Suzuki Márkakereskedésben tudsz vásárolni nem olcsón.
Bontottban szinte lehetetlen találni.
Ezért nem ér semmit a bukógomba.
A bukócső megvédi a blokk mindkét oldalát és a fékpedált, váltókart is.
Kavicsos a placc és megcsúszott a lábam és már nem birtam megtartani. Annyi probléma lett, hogy a hátsó fékkar jól letört, de semmi másnak nem lett baja, mert a bukógombán megtámaszkodott. :) Hol tudnék venni ilyen hátsó fékkart? Meg kb. mennyibe kerül? Figyeltem a cserét, kb fél óra alatt meglehet oldani.
a sörkertek ilyenkor megtelnek,akár az utcán is van kivetítő,mindenki meccset néz és közben eszik,iszik,a végére lerészegedik
meg jó társaság
Ha nem nálatok van a buli akkor elmész oda ahol van így kell ezt csinálni, igazad van
jó ez a bulizás befásulás ellen