Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én megnézném az oldaltámasz kapcsolót, csatlakozóját, vezetékeit a reléig......
nálam a gyújtás nem megy el, marad minden a műszerfalon, csak leáll a motor, ha behúzom a kuplungot, de ha újra ráengedem, akkor beindul mintha betolnám a motort
Szevasztok

Most hétvégén nekem is elöfordult hasonlo,csak én álltam,járt a motor,majd hirtelen eltünt minden a müszerfalrol,és leállt.Gyujtás le,vissza,és indult szépen.Kicsit meglepödtem
Üdv a Klánnak Isztriáról !
Vki mondja már meg mitől lehet, hogy néha leáll Pirosszka, ha visszaváltok, mert most már kicsit idegesítő, hogy ezt a hajtűkanyaros hegymenetben tudja produkálni. Légszűrő, gyertyák újak. Alapjárat elmászott volna ? Azt hun lehet álltani ?
hát most gyorsan végig futottam e-bay-t ..... tényleg rá kell vennem magam.
Meg kéne tanulni................néha megéri.
igen egyenlőre nekem is ez a hegesztős a cél és majd késöbb lesz szép új csak én e-bay-hez nem értek sajnos.
A váltókarom törött............visszahajt,hegeszt............nem szép de tart.Majd lesz másik.
Lövök egyet olcsóban ebay-en.Addig jó ez is.
Meg van a letört darab, csak kicsit meg van görbülve is és azt nem tudom, hogy kitudják-e egyenesíteni melegítéssel. meg mennyit romlik az anyag tulajdonsága így. bár a közepe üreges erősítésnek fel lehetne tölteni kicsit, nem tudom.
Utángyártott nincs belőle, a gyári 22860ft
jó nap mindenkinek
Hogy kerül át az a csekély 30giga anyag?
Jó is az a búvárszemüveg
A hétvégi védőfelszerelés!
Persze, mert az egész Krisz-ék nyakába zúdult
Nem látszik

nem barna
Azt a fényképet is rakd fel mikor leértél és barna a gatyád....
Ha megvan a letört darab egy aluhegesztő pár ezresért visszavarrja.
Jóestét
Sajnálom.

Hátsó fékpedált feltehetően csak Suzuki Márkakereskedésben tudsz vásárolni nem olcsón.
Bontottban szinte lehetetlen találni.

Ezért nem ér semmit a bukógomba.
A bukócső megvédi a blokk mindkét oldalát és a fékpedált, váltókart is.
Sziasztok! Ma sikerült az utcánk elején, eldöntenem a motort :S /első ilyen eset és remélem az utolsó is/
Kavicsos a placc és megcsúszott a lábam és már nem birtam megtartani. Annyi probléma lett, hogy a hátsó fékkar jól letört, de semmi másnak nem lett baja, mert a bukógombán megtámaszkodott. :) Hol tudnék venni ilyen hátsó fékkart? Meg kb. mennyibe kerül? Figyeltem a cserét, kb fél óra alatt meglehet oldani.
Tipikus
itt most hatalmas ünneplések vannak,a németek ugye játszanak az EB-n vagy min....hatalmas üdvrivalgás van minden egyes gólhelyzetnél,na meg a gólnál tegnapelőtt este vagy mikor is lázban égett az egész ország,még a babakocsikon is német zászló lengedez
a sörkertek ilyenkor megtelnek,akár az utcán is van kivetítő,mindenki meccset néz és közben eszik,iszik,a végére lerészegedik
ahol kaja meg pia van
meg jó társaság
ez az, erre gondoltam
Szia Kata
Ha nem nálatok van a buli akkor elmész oda ahol van így kell ezt csinálni, igazad van
jó ez a bulizás befásulás ellen