Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sebesssssssss
gyors vagy személy?
négyezerééé
Sziasztok, jóreggelt mindenkinek
Wiliems, tudd meg merre megy a "vonat" pályán, vagy a régi 70-esen, lehet, h csatlakoznék/nánk Érden, meglátom mennyire lesz forróság, nehogy a bőr a bőrömre olvadjon
Azé kíváncsi vagyok mikor lesz már karcos a kipu a kanyargás után... Gratula és remélem azért az egyrészes bőrben nyomod az X9-en!
Sziasztok.
Volna nekem párban gyári tükröm hibátlan állapotban gsr 600-ra ha valakit esetleg érdekel 4000 Ft-ért odaadom.
Budapest 4ker tel:30/9290504
hétfön beszélek egy szakival aki tud ilyet csinálni, meglátjuk mit mond még megnézem majd a gixert, hogy milyen neki a fékpedálja.
Jövő 7en jó lenne használhatóvá tenni.
Én ha van rá mód haveri körben ránéznék pár gixxer verzióra..........hátha passzol rá és akkor a megfelelő tipussal lehet vadul ebay-ezni.
Hegesztésre visszatérve, nekem a lábtartó csapszegestől szakadt ki a konzolból.Úgy hegesztették meg, alig vettem észre.
Viszont a váltókaromat is sikeresen kiegyenesítettem, arra azt mondták inkább kuka és új!
Lehet érdemes megkeresni őket(hollós újpest), kivel hegesztettnek.
Az más kérdés, ha már nem szűz a terület, akkor szerintem nagyobb a rizikó.
igen néztem, azt mondta a srác, hogy csak azok vannak amik a képen is láthatók. azért köszi a segítséget. Kb 7-8 bontót hívtam fel.
http://www.kepesmotor.hu/felni...
ezt nézted már?
Lehet itt van ami neked kell!
Egyébként én is uebben a cipőben voltam, és mindenhol azt mondták, nagyon nincs a gsr-ekhez bontott alkatrész.
Sok szerencsét!
Na utána jártam a dolgoknak.
Mindenhol csak gyári új van fékpedálból: 22860Ft körül
Bontóba fogyóeszköz és vagy 4et megkérdeztem, de sehol nincs,
amúgy általában 6-7ezer szokott lenni.
Leszedtem a pedált és látszik rajta, hogy volt hegesztve már ,
szerintetek még egy hegesztést elbír? kicist tartok tőle
Szevasztok.

Egy aprocska részlet:

".... Munkaviszonyát közös megegyezéssel megszüntettük. . ."

Hétfötöl "nénónénó"
sziporkázó humorod a régi
jó lehet az ernyőzés is...neked már "kicsi" volt a GSR....1000-es gixit vettem volna a helyedben
néköd az való
megbeszélve
Szzzzzzzz.
Tudta baszki annak vette!
Viszont ez robogó. tudtad?
Szevasztok! all

köszönöm mindenkinek a lászlózást
Fedélzeti komputer, rds rádió-telefo kihangosító-sisakbeszélő gyárilag, elektromos középsztender,40LE,180km/ó a vége,autómata, fotelrobogó! majd Kackarászol a betonon ;) gratula ! Mehetünk X9 találkozóra a citára!;)
Csomiba befér a palanernyő 45liter!;))))
az az igazság hogy a GSR túl nagy volt nekem az én motorozási tudásomnak nagyon nagy és félteem tőle
a másik okom az az hogy a lacosz mindig megalázott a szaros tunójával és ezt rettentően szégyeltem már és akartam venni végre énis egy olyasmi olasz csodát hátha ezzel majd tudom vele tartani az iramot, ez mégis csak olasz
a harmadik okom pedig az hogy kellett a lóvé és igy kénytelen voltam megválni tőle
Sziasztok!
Holnap Balatonvilágosra jótékonysági motorozás lesz,aki tud jöjjön el.A szervátültetett gyerekeken szeretnénk segíteni!
Szeretettel várunk mindenkit.Índulás 12 kor az Andrettiből.
Enyémen már így is sok az extra
Jó lenne, de a szervíz 38e, guma 34e , most van kiadás elég
Eeemberek! Az egyik haveromnak van 1pár rövid kék színű fék/kuplung karja eladó! Csak a fékkar volt használva, a kuplung-kar gyakorlatilag vadiúj. 7+postáért megválik tőle. Érdekel valakit ?
Ilyen , csak kékben.