négyezerééé
Sziasztok, jóreggelt mindenkinek
Wiliems, tudd meg merre megy a "vonat" pályán, vagy a régi 70-esen, lehet, h csatlakoznék/nánk Érden, meglátom mennyire lesz forróság, nehogy a bőr a bőrömre olvadjon
hétfön beszélek egy szakival aki tud ilyet csinálni, meglátjuk mit mond még megnézem majd a gixert, hogy milyen neki a fékpedálja.
Jövő 7en jó lenne használhatóvá tenni.
Hegesztésre visszatérve, nekem a lábtartó csapszegestől szakadt ki a konzolból.Úgy hegesztették meg, alig vettem észre.
Viszont a váltókaromat is sikeresen kiegyenesítettem, arra azt mondták inkább kuka és új!
Lehet érdemes megkeresni őket(hollós újpest), kivel hegesztettnek.
Az más kérdés, ha már nem szűz a terület, akkor szerintem nagyobb a rizikó.
http://www.kepesmotor.hu/felni...
ezt nézted már?
Lehet itt van ami neked kell!
Egyébként én is uebben a cipőben voltam, és mindenhol azt mondták, nagyon nincs a gsr-ekhez bontott alkatrész.
Sok szerencsét!
Na utána jártam a dolgoknak.
Mindenhol csak gyári új van fékpedálból: 22860Ft körül
Bontóba fogyóeszköz és vagy 4et megkérdeztem, de sehol nincs,
amúgy általában 6-7ezer szokott lenni.
Leszedtem a pedált és látszik rajta, hogy volt hegesztve már ,
szerintetek még egy hegesztést elbír? kicist tartok tőle
Fedélzeti komputer, rds rádió-telefo kihangosító-sisakbeszélő gyárilag, elektromos középsztender,40LE,180km/ó a vége,autómata, fotelrobogó! majd Kackarászol a betonon ;) gratula ! Mehetünk X9 találkozóra a citára!;)
Csomiba befér a palanernyő 45liter!;))))
az az igazság hogy a GSR túl nagy volt nekem az én motorozási tudásomnak nagyon nagy és félteem tőle
a másik okom az az hogy a lacosz mindig megalázott a szaros tunójával és ezt rettentően szégyeltem már és akartam venni végre énis egy olyasmi olasz csodát hátha ezzel majd tudom vele tartani az iramot, ez mégis csak olasz
a harmadik okom pedig az hogy kellett a lóvé és igy kénytelen voltam megválni tőle
Eeemberek! Az egyik haveromnak van 1pár rövid kék színű fék/kuplung karja eladó! Csak a fékkar volt használva, a kuplung-kar gyakorlatilag vadiúj. 7+postáért megválik tőle. Érdekel valakit ? Ilyen , csak kékben.
Sziasztok, jóreggelt mindenkinek
Wiliems, tudd meg merre megy a "vonat" pályán, vagy a régi 70-esen, lehet, h csatlakoznék/nánk Érden, meglátom mennyire lesz forróság, nehogy a bőr a bőrömre olvadjon
Volna nekem párban gyári tükröm hibátlan állapotban gsr 600-ra ha valakit esetleg érdekel 4000 Ft-ért odaadom.
Budapest 4ker tel:30/9290504
Jövő 7en jó lenne használhatóvá tenni.
Viszont a váltókaromat is sikeresen kiegyenesítettem, arra azt mondták inkább kuka és új!
Lehet érdemes megkeresni őket(hollós újpest), kivel hegesztettnek.
Az más kérdés, ha már nem szűz a terület, akkor szerintem nagyobb a rizikó.
ezt nézted már?
Lehet itt van ami neked kell!
Egyébként én is uebben a cipőben voltam, és mindenhol azt mondták, nagyon nincs a gsr-ekhez bontott alkatrész.
Sok szerencsét!
Mindenhol csak gyári új van fékpedálból: 22860Ft körül
Bontóba fogyóeszköz és vagy 4et megkérdeztem, de sehol nincs,
amúgy általában 6-7ezer szokott lenni.
Leszedtem a pedált és látszik rajta, hogy volt hegesztve már ,
szerintetek még egy hegesztést elbír? kicist tartok tőle
Egy aprocska részlet:
".... Munkaviszonyát közös megegyezéssel megszüntettük. . ."
Hétfötöl "nénónénó"
jó lehet az ernyőzés is...neked már "kicsi" volt a GSR....1000-es gixit vettem volna a helyedben
néköd az való
http://www.sportmotor.hu/motor...
köszönöm mindenkinek a lászlózást
Csomiba befér a palanernyő 45liter!;))))
a másik okom az az hogy a lacosz mindig megalázott a szaros tunójával és ezt rettentően szégyeltem már és akartam venni végre énis egy olyasmi olasz csodát hátha ezzel majd tudom vele tartani az iramot, ez mégis csak olasz
a harmadik okom pedig az hogy kellett a lóvé és igy kénytelen voltam megválni tőle
Holnap Balatonvilágosra jótékonysági motorozás lesz,aki tud jöjjön el.A szervátültetett gyerekeken szeretnénk segíteni!
Szeretettel várunk mindenkit.Índulás 12 kor az Andrettiből.
Jó lenne, de a szervíz 38e, guma 34e , most van kiadás elég
Ilyen , csak kékben.