Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igyexem köszönöm szépen !
megvolt a 2. munkanapom
lóg fülem-farkam,úgy elfáradtam
Erre a "minden percét" szókapcsolatra mindig az a duma jut eszembe, hogy:

"Azt mondják elmebajban szenvedek, de én nem szenvedek, élvezem minden percét!"
de jó neked most,élvezd ki minden percét
boldog neve napját minden Lacinak ! este majd iszom az egészségetekre egy "Juliskát"
csak az van, kanyar kanyar hátán kicsik, nagyok, hajtűk, S-ek, szuper a hely és gyönyörűűű ! ja és mellesleg nem is drága
jah el sem merem mondani idén is mi vót: 2 nappal indulás előtt "felrobbant" a telószimeringem úgyh 2 nap rohangálás szerelés miújság, de most mán csak itt vagyok. az ágyból látom a tengert
én is szeretlek ! mit irigykedsz Pirosszka még nem is látta a tengert azelőtt Te meg már bejártad a fél világot a kutyulival
Tybee------- bocsi elírtam a neved
de sebaj...leszek a "keresztapud"
KÖSZI A jó kívánságokat
magamra vettem Tbey-bá és Gini-cicus
Boldog Laci napot a Laciknak...... és azoknak is akiket velük koccintanak emiatt.
Jó Reggelt !

BOLDOG LÁSZLÓT .
Há ez van.Maj jövőre.Vagy azután.
idén kihagyom
Ha a rokonság úgy akarja majd augusztusban...................bár én inkább a Wörti tavat nézném meg.
Böngésszé
http://www.google.com/maps?sou...(Isztria)+@45.128646,13.
901542&saddr=37.421947,-122.084391
Jól teszi.
Szarik ránk, motorozik mint az állat
Ott olyanok vannak, h majdnem leszoktam a dohányzásról. Csak tankoltam meg húztam, nem akartam egy percet sem pihenni
Isztria?Ott vannak ilyen hajtűs felfelédolgok hegynek?
vasárnap, motoroznánk egyet
mátrázás van kitalálva, de ha van jobb 5let akkor ki vele
10 köröl gondoltam a találkát M3 szokotton, ha valakit érdekel az jöjjön, v írjon, akár az induláson is tudunk csavargatni erre arra
Ezt nem kell így elsietni alapjárat emeléssel.....
Visszaváltáskor áll le, ilyen művelet során nem kerül alapjárati fordulatszámra a motor. Ha visszaváltáskor alapjáratra esik/esne vissza akkor ott alszik valaki. Ebből kifolyólag az alapjárat emelés nem megoldás itt, szerintem.
nnna, csak összejött , máá tavaj meg vótáá indulva
ballolldallt
én meg csavarnék rá egy kicsi alapjáratot, legyen inkáb kicsit magasabb
ha benézel a váz alá a tank végénél meglátod melyik az a kicsi csavar - rugóval

különben meg meg is érdemled hogy leálljon OTT