jah el sem merem mondani idén is mi vót: 2 nappal indulás előtt "felrobbant" a telószimeringem úgyh 2 nap rohangálás szerelés miújság, de most mán csak itt vagyok. az ágyból látom a tengert
Szarik ránk, motorozik mint az állat
Ott olyanok vannak, h majdnem leszoktam a dohányzásról. Csak tankoltam meg húztam, nem akartam egy percet sem pihenni
vasárnap, motoroznánk egyet
mátrázás van kitalálva, de ha van jobb 5let akkor ki vele
10 köröl gondoltam a találkát M3 szokotton, ha valakit érdekel az jöjjön, v írjon, akár az induláson is tudunk csavargatni erre arra
Ezt nem kell így elsietni alapjárat emeléssel.....
Visszaváltáskor áll le, ilyen művelet során nem kerül alapjárati fordulatszámra a motor. Ha visszaváltáskor alapjáratra esik/esne vissza akkor ott alszik valaki. Ebből kifolyólag az alapjárat emelés nem megoldás itt, szerintem.
én meg csavarnék rá egy kicsi alapjáratot, legyen inkáb kicsit magasabb
ha benézel a váz alá a tank végénél meglátod melyik az a kicsi csavar - rugóval
lóg fülem-farkam,úgy elfáradtam
"Azt mondják elmebajban szenvedek, de én nem szenvedek, élvezem minden percét!"
de sebaj...leszek a "keresztapud"
magamra vettem Tbey-bá és Gini-cicus
BOLDOG LÁSZLÓT .
http://www.google.com/maps?sou...(Isztria)+@45.128646,13.
901542&saddr=37.421947,-122.084391
Ott olyanok vannak, h majdnem leszoktam a dohányzásról. Csak tankoltam meg húztam, nem akartam egy percet sem pihenni
mátrázás van kitalálva, de ha van jobb 5let akkor ki vele
10 köröl gondoltam a találkát M3 szokotton, ha valakit érdekel az jöjjön, v írjon, akár az induláson is tudunk csavargatni erre arra
Visszaváltáskor áll le, ilyen művelet során nem kerül alapjárati fordulatszámra a motor. Ha visszaváltáskor alapjáratra esik/esne vissza akkor ott alszik valaki. Ebből kifolyólag az alapjárat emelés nem megoldás itt, szerintem.
ha benézel a váz alá a tank végénél meglátod melyik az a kicsi csavar - rugóval
különben meg meg is érdemled hogy leálljon OTT