Nyugi, nem leszek a konkurenciátok.
Mondtam már, hogy egy domború kerek kis matricát hoztam neked és csak azért ezt, mert nem találtam sehol sem szárd mintás benzinkannát... Meg vettem egy XS-es pólót, de az csak rám jó, középkorú építész béemvésekre nem passzol.
De hozhatsz nekem bármit és ne anyagiaskodj már egy haverral...
Úgy látom Te izgulsz érte a legjobban Na ez megnyugtató ratyisotsz már Te is THX tudjuk hideg az aszfalt !
Hoznék neked csere ajándékot? DE ! Csak nem tudom Te mit hoztál nekem Szardíniáról így nem szeretnélek megsérteni egy olcsóbbal Ha még ma áthoznád biztosan nem alakulna ki feszültség az értékkülönbözet miatt a későbbiekben !
Igen, igen... jó utat a brigádnak, szép időt, jó fürdőzést, finom pizzákat és kevés havat a hegyekben. Fruttikára pedig vigyázzatok, ne rontsátok el (se meg ), nehogy olyanná váljon öreg korára, mint amilyenek Ti vagytok.
Mondtam már, hogy egy domború kerek kis matricát hoztam neked és csak azért ezt, mert nem találtam sehol sem szárd mintás benzinkannát... Meg vettem egy XS-es pólót, de az csak rám jó, középkorú építész béemvésekre nem passzol.
De hozhatsz nekem bármit és ne anyagiaskodj már egy haverral...
tuti, h vigyorira fogom a dolgot
Viszem az egyik purgyét is
Ott leszek!
Hoznék neked csere ajándékot? DE ! Csak nem tudom Te mit hoztál nekem Szardíniáról így nem szeretnélek megsérteni egy olcsóbbal Ha még ma áthoznád biztosan nem alakulna ki feszültség az értékkülönbözet miatt a későbbiekben !
A Frutticsek JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ kezekben lessz...ha rosszalkodik vazeliny nélkül kapja a törődést de ezt már tudja
Köszi neked is a jókívánságokat
de nézek valami nagyrobeszt mert belehalok
A holnapi Olaszos csapatnak jó utat, rengeteg élményt és millió kanyart kivánok!
vigyázzatok magatokra és persze egymásra