Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1-1-nél vacsizok, EB-t nézek, és úgy tervezem, h egy nagyot gurítok
Szevasz! A végén egyetlen GSR-esként maradsz... se EB-t nem nézel, se nem utazol az olaszokhoz?
Szia Abdul
Nyugi, nem leszek a konkurenciátok.
Mondtam már, hogy egy domború kerek kis matricát hoztam neked és csak azért ezt, mert nem találtam sehol sem szárd mintás benzinkannát... Meg vettem egy XS-es pólót, de az csak rám jó, középkorú építész béemvésekre nem passzol.
De hozhatsz nekem bármit és ne anyagiaskodj már egy haverral...
Velem is már csak 1 évig lesz
Sziasztok
Csepelen meg az egyik barim 40 éves szülinapja
tuti, h vigyorira fogom a dolgot
Lenézek én is
Viszem az egyik purgyét is
Szombaton Kakucson időméréses motorozás lesz!
Ott leszek!
Úgy látom Te izgulsz érte a legjobban Na ez megnyugtató ratyisotsz már Te is THX tudjuk hideg az aszfalt !
Hoznék neked csere ajándékot? DE ! Csak nem tudom Te mit hoztál nekem Szardíniáról így nem szeretnélek megsérteni egy olcsóbbal Ha még ma áthoznád biztosan nem alakulna ki feszültség az értékkülönbözet miatt a későbbiekben !
Úgy lesz THX
Abdul
A Frutticsek JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ kezekben lessz...ha rosszalkodik vazeliny nélkül kapja a törődést de ezt már tudja
Köszi neked is a jókívánságokat
Köszönjük Henti...a "csapat nevében
Vagy inkább vmi 600as Naked-et megint
el

de nézek valami nagyrobeszt mert belehalok
bazz most írd az albérlő h kaptam levelet a vas megyei rfk-tól ezt nem is értem. nem is szoktam gyorsan menni
eladtad a vasat
Azzal már elkéstek...
Igen, igen... jó utat a brigádnak, szép időt, jó fürdőzést, finom pizzákat és kevés havat a hegyekben. Fruttikára pedig vigyázzatok, ne rontsátok el (se meg ), nehogy olyanná váljon öreg korára, mint amilyenek Ti vagytok.
sziastok
A holnapi Olaszos csapatnak jó utat, rengeteg élményt és millió kanyart kivánok!
vigyázzatok magatokra és persze egymásra
valami fogadósok vitték el
Idén ott lesz a családias nyaralásunk . majd nagyon figyelek