Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Javaslom vedd le az egész hátsó sárvédő/lámpatakaró műanyagot, ne a motoron vagdald szét, van ott alatta segédváz/drótok, nem lenne jó, ha valami belemennél a flex-szel...
A rendszámvilágítás nem a konzolra megy, hanem a maradék műanyagra, a lámpák alá (A piros vonal felé pár mm-rel,arra a besüllyesztett részre), feltéve, ha te is olyat szerzel be, mint ami nekem és Wasp-nak van, én a NagyVas.hu-n vettem, rá tudsz keresni, 4LED-es rendszámvilágítás.
A "B" verziós képen még a gyári rendszámvilágítással van, azért van lefelé megtoldva a rendszám, hogy lejjebb legyen, de így SEM fér be az indexek közé, így mindenképp a motor eleje felé kell vinned az indexeket a képen látottak szerint pár cm-rel.
A többi amit leírtál, stimmel.
Köszi a segítséget. Csak, hogy jól értettem: leszedem az indextartó konzolt, majd levágom a sárvédőt, visszarakom az indextartót, fúrok rajta két lyukat a rendszámtáblának. A rendszámtábla világítás nem tiszta még számomra, azt is kivágom és felcsavarozom a sárvédő aljára vagy azt is a konzolhoz?
A "b" verziós képen úgy nézem még egy plusz rendszám tartó is be van vonva a történetbe. ez tűnik a legjobbnak, így kényelmesen elfér az indexek között a tábla.
Köszi kishaver
Vagyok GR, csak visszalapoztam
Szia GsrHenti !
Sziasztok , szia Krisz
Gondolom most épp a kocsidba pakolod a cuccot , hogy elhozzad , azért nem válaszolsz .
Szia Gini !
Mi van a táblámmal , egész héten vártam , hogy hozod , ki szeretném rakni a kempingben , hogy este hazataláljunk ! ,
Szia
Hello mindenki ! .....
Mindig iszol... Inkabb gyere ma Citara ha nem lesz esö!
Na csak kapjam a....kezeim közé
meglátogattam ma Gr-krisztikét...a M-helyén
És Frutticsek ne ríj...de megcsalt téged ez a dög...egy másik hapival enyelgett...épp a büfettbe
Még egy kis Help az indexekhez. "b" verzió.
A második képen lévő rendszámvilágítás még a gyári, az lekerült onnan, ne nézd, helyette vettem LED-es világítást, és a lámpák alá kettő darab csavarral rögzítettem. 3. képen látszik.
Szia, nagyjából így kell elvágni a gyári műanyagot, a konzolt vedd ki belőle, amire az indexek vannak csavarozva, majd tedd rögzítsd a segédvázra ugyanúgy, ahogy ott volt, két lyuk rá a rendszámtartónak, kész is. Az indexek nem fognak elférni mellette, így két megoldás van:
a.) Reszelsz a rendszámtartóból, hogy beférjen a két index közé.
b.) Egy kis "toldással" (apró "vas lap", két lyukkal) hátrébb viszed pár cm-rel az indexeket, hogy ne lógjanak bele a rendszámtartóba

Nem biztos, hogy így elsőre érthetően fogalmaztam, ha van valami kérdés, nyomasd!
gyere ki a varos ligetben belga sörfeszt itt várlak
Hoi, jól láttam, hogy az új Motorrevüben benne lennél?
Öreg korodra milyen hisztis lettél...
Egy doború kerek matricára meg tudlak hívni, a söröket már megittam.
Sziasztok!
Szeretném a GSR-em hátsó részét egy kicsit sportosabbá tenni azzal, hogy a hátsó sárvédőből vágnék egy kicsit, a rendszámtáblát pedig egészen a lámpa alá tenném. Raptor sportdob van rajta, így szerintem beleillene az összképbe. Akinek ilyen a gépe kérem segítsen, adjon instrukciókat hogy érdemes csinálni. milyen tartókonzol kell hozzá, hol kell a műanyagot elvágni pontosan? fényvisszaverő kell? stb. előre is köszönöm az infókat :)
Veled is jó VOLT ! motorozni !
ajándékot hoztál nekem ?
Akkor még egy hét lelki készülődés (a testire nem is merek belegondolni )... Laci miatt mindig legyen nálatok tartalék benzin.
köszi Henti!már meg van a vizsga! Ahogy GT is írta fékpad,4 fotó,csókolom!
ahogy hazaértem,szűkítő ki, rendszám vissza a vastartóra,most 2évig megint jó lesz!