Tetszik a sima fólia? Még ha valami design-os lenne....
Megvédi a fényezést? Igen, azt meg. Viszont így semmit nem ér a szép fényezése a motornak...mivel nem látható.
Mellesleg a forgalmiban is át kell íratni a színt.
na igen a műanyag rsztáblatartót már beszereztem,mert csak a tábla fel volt csavarozva a tartó vasra,és szerintem a levágott müanyag is vissza lesz téve,így olyan mint a gyári és rendsz világítás is van
holnap minden kiderül!
köszi a választ GTFour
Most jutott eszembe, ha már itt vagyok meg is kérdezhetem, van valakinek felelősségvállalási nyilatkozat nyomtatványa? Mármint ha valaki próbára vinné a motort, nem örülnék ha csak simán lezúzná... Vagy ti hogy intézitek / intéztétek, ha már volt ilyenben részetek?
Be se indították nekem műszakin... 4 fénykép, fékpad, 'szcsókolom, mehettem...
Amibe bele köthetnek, hogy esetleg nincs 'E' betű a dobba.. De még azt se nézték nekem, pedig direkt bele raktam a DB-killert is...feleslegesen..
Ja meg fényvisszaverő prizma legyen hátul, illetve, hogy a rendszám rendes rendszámtartókeretben legyen.
köszönöm a gyors választ!
csütörtök délután már esedékes lesz!csak gondoltam előtte bekérdezek és ha azt javasoljátok h ne, akkor még holnap van idő a cserére
szerintem igen....
a műszakinak semmi köze a motor és a kipufogó összehangolásához
az adott kipufogóhoz nincs szükség semmilyen hozzáállításra
-legfeljebb ha felül is meg van nyitva
bár akkor is hozzátanul az ECU az érzékelőkön keresztül, de finomítani lehet még
szerintetek elvigyem Zsozsi dobbal szűkítővel műszakira a motort,úgy hogy nem lett a motor a dobhoz állítva?!
mennyire kötnek bele vagy bukhat e ezzel a vizsgán?
EZT TUDOM
De én nem főzök ennek a hálátlan "brigádnak"/sütöttem nekik meggyes pitét...és megszóltak.....hogy kurva finom de nem volt őszinte a mosoly az arcukon /a Fruticsek meg nagyon tud még a végén kint fognák egy "Frutti-konyhára"-és mosogathatna estig ahoz talán ért?
köszönjük henti mester
Nem is rossz 5-let......beszélni kéne a többiekkel?
van-lessz mester?szakácsunk:alias:Fruticsek
Mestersózós....essőben állós-fözős-DE ügyes emberke ŐŐŐŐŐ
csak ezt jól titkolja
Megvédi a fényezést? Igen, azt meg. Viszont így semmit nem ér a szép fényezése a motornak...mivel nem látható.
Mellesleg a forgalmiban is át kell íratni a színt.