Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tetszik a sima fólia? Még ha valami design-os lenne....
Megvédi a fényezést? Igen, azt meg. Viszont így semmit nem ér a szép fényezése a motornak...mivel nem látható.
Mellesleg a forgalmiban is át kell íratni a színt.
na igen a műanyag rsztáblatartót már beszereztem,mert csak a tábla fel volt csavarozva a tartó vasra,és szerintem a levágott müanyag is vissza lesz téve,így olyan mint a gyári és rendsz világítás is van
holnap minden kiderül!
köszi a választ GTFour
Köszi, ez egészen barátian hangzik :) Valami bonyolultabbra gondoltam, de teljesen jogos.
Nagyon egyszerű...............pénzt odaad ráül motorozik ha nem zúzta le és nem tetszik pénzt visszaad és kezetfog,köszön ha igen adásvételi megír.

Esetleg személyi,forgalmi ellenőrzése és odaadása után egy sluszkulcs elkérése ha olyan járgánnyal jött aminek van értéke.
Most jutott eszembe, ha már itt vagyok meg is kérdezhetem, van valakinek felelősségvállalási nyilatkozat nyomtatványa? Mármint ha valaki próbára vinné a motort, nem örülnék ha csak simán lezúzná... Vagy ti hogy intézitek / intéztétek, ha már volt ilyenben részetek?
Helló, igazából 2 okom volt rá, egyik sem komoly:

1., tetszett
2., megvédi a fényezést

Nyom nélkül le lehet szedni, profi műhelyben profi anyaggal csinálták, valami mikrobarázdás-csoda, amivel az autókat is fóliázzák.
Azt a szép, gyári gyöngyház (limitált) fehéret miért kellett lefóliázni?
Sziasztok,

gondoltam ide is bedobom, eladósorba került a GSR-em. Használtauto.hu-n megtekinthető, matt fekete fóliázott, 2008-as, gyárilag fehér darab.

Üdv!
elintéztem
Be se indították nekem műszakin... 4 fénykép, fékpad, 'szcsókolom, mehettem...
Amibe bele köthetnek, hogy esetleg nincs 'E' betű a dobba.. De még azt se nézték nekem, pedig direkt bele raktam a DB-killert is...feleslegesen..
Ja meg fényvisszaverő prizma legyen hátul, illetve, hogy a rendszám rendes rendszámtartókeretben legyen.
Állllllítólag te csak szedvicset eszel végig nem? Akkor mit főzől megmelegíted a szendót? Önellátó a túra! A számláddal voltál bent nálunk?
köszönöm a gyors választ!
csütörtök délután már esedékes lesz!csak gondoltam előtte bekérdezek és ha azt javasoljátok h ne, akkor még holnap van idő a cserére
szerintem igen....
a műszakinak semmi köze a motor és a kipufogó összehangolásához
az adott kipufogóhoz nincs szükség semmilyen hozzáállításra
-legfeljebb ha felül is meg van nyitva
bár akkor is hozzátanul az ECU az érzékelőkön keresztül, de finomítani lehet még
szevasztok!

szerintetek elvigyem Zsozsi dobbal szűkítővel műszakira a motort,úgy hogy nem lett a motor a dobhoz állítva?!
mennyire kötnek bele vagy bukhat e ezzel a vizsgán?
EZT TUDOM
De én nem főzök ennek a hálátlan "brigádnak"/sütöttem nekik meggyes pitét...és megszóltak.....hogy kurva finom de nem volt őszinte a mosoly az arcukon /a Fruticsek meg nagyon tud még a végén kint fognák egy "Frutti-konyhára"-és mosogathatna estig ahoz talán ért?
Nem rajtam múlik
én megyek...te jössz?
Szevasztok.

PÁV1-re bejelentkeztem,szurkoljatok
Odabaszósnak tűnik
http://goo.gl/maps/HDjZ
merem ajánlani egy rövidke túrának!
Piancavallo......nagyon ott van!
Alme linkeld be a GPS-ed be
Hogy dőlne rád a Tuono (is)
köszönjük henti mester
Nem is rossz 5-let......beszélni kéne a többiekkel?
van-lessz mester?szakácsunk:alias:Fruticsek
Mestersózós....essőben állós-fözős-DE ügyes emberke ŐŐŐŐŐ
csak ezt jól titkolja
Az anyagiak is korlátozottak, család és a meló összetett problémát jelent