Szia Fruttika
Nagyon jó, sima öröm motorozás
Megnéztük a kölköm meccseit Balatonfőkajáron (ez volt a gyerek napos rész), aztán át Füredre a Káyékhoz. Arrohadék miután puszira kicserélte a telómon a kijelzőt, elkötötte a GSR-t , nem tuttam mit csináljak, gondoltam lelépek a BMWve . Kóvályogtunk a kikötőbe, kajáztunk egy jót , mire vissza vittem az autóját, addigra a motorom is előkerült az állat nem egész 1 óra alatt belerakott közel 100 KM-et
Sziasztok
Nekem volt egy sikeres 30 KM-es szakaszom a Tibivel és a tesójával
Nagyon jó volt, h újra láttalak titeket Tibikém
Holnap Balaton anyával , szarom Én máá le, hogy ki hova megy, ha nem írkáája ide, Mi megyünk azt kész
Hát backi fülig ért a szám....."magától be esik az ívre" és olyat fog...hogy húúúbazdmeg 2-3 ban simán gázra...kerék sima kigyorsításnál,eddig elforgott a Contival,és a kanyarba is "bután" dölt be
De most.ez a DUNLOP ISTENKIRÁLY
És kb 2 perc alatt bemelegszik
Holnap Pünkösdi búcsú muteréknál.... oda megyünk. Mondjuk átküldhetsz egy kis ebédet....
Onnan meg késő délután jövünk vissza Szentendrére.... nem fér már bele Kulcs....sajnos.
Nagyon jó, sima öröm motorozás
Megnéztük a kölköm meccseit Balatonfőkajáron (ez volt a gyerek napos rész), aztán át Füredre a Káyékhoz. Arrohadék miután puszira kicserélte a telómon a kijelzőt, elkötötte a GSR-t , nem tuttam mit csináljak, gondoltam lelépek a BMWve . Kóvályogtunk a kikötőbe, kajáztunk egy jót , mire vissza vittem az autóját, addigra a motorom is előkerült az állat nem egész 1 óra alatt belerakott közel 100 KM-et
biztos szép látvány lehet, ahogy a szárnyaidat bontogatod
csak vigyázzatok magatokra és ha Mátra fel jártok nézzétek az eget
Én köszönöm az ellátást ! A Tesómnak is nagyon tetszett minden ! 20h -30-ra érkeztem meg haza JÓÓ idő volt
A képeket majd....
Nekem volt egy sikeres 30 KM-es szakaszom a Tibivel és a tesójával
Nagyon jó volt, h újra láttalak titeket Tibikém
Holnap Balaton anyával , szarom Én máá le, hogy ki hova megy, ha nem írkáája ide, Mi megyünk azt kész
De most.ez a DUNLOP ISTENKIRÁLY
És kb 2 perc alatt bemelegszik
Onnan meg késő délután jövünk vissza Szentendrére.... nem fér már bele Kulcs....sajnos.
Holnap hozd le a telekre , 13,00-kor ebéd .