Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

imádom Évit
Anyám még ma is jobban néz ki, szekszibben táncizik és többet is tud inni
szia tesám , sziasztok
reggelt!
Szia Fruttika
Nagyon jó, sima öröm motorozás
Megnéztük a kölköm meccseit Balatonfőkajáron (ez volt a gyerek napos rész), aztán át Füredre a Káyékhoz. Arrohadék miután puszira kicserélte a telómon a kijelzőt, elkötötte a GSR-t , nem tuttam mit csináljak, gondoltam lelépek a BMWve . Kóvályogtunk a kikötőbe, kajáztunk egy jót , mire vissza vittem az autóját, addigra a motorom is előkerült az állat nem egész 1 óra alatt belerakott közel 100 KM-et
Henti, hazaértetek ? Milyen vót' ?
És Jóestét
Valami fejlemény ?
Otthon, családi környezetben
Szia , természetesen, utasom lesz, jön a vattapusztitó is
jó reggelt Mindenki csak óvatosan
Balatonfőkajár-Balatonfüredfüred az elképzelés, de lehet, h eltévedek kicsit
biztos szép látvány lehet, ahogy a szárnyaidat bontogatod
jó rerggelt

csak vigyázzatok magatokra és ha Mátra fel jártok nézzétek az eget
Jóreggelt
Jó Estét !

Én köszönöm az ellátást ! A Tesómnak is nagyon tetszett minden ! 20h -30-ra érkeztem meg haza JÓÓ idő volt

A képeket majd....
Sziasztok
Nekem volt egy sikeres 30 KM-es szakaszom a Tibivel és a tesójával
Nagyon jó volt, h újra láttalak titeket Tibikém
Holnap Balaton anyával , szarom Én máá le, hogy ki hova megy, ha nem írkáája ide, Mi megyünk azt kész
Nekem kedden jön meg előre az új papucs, a hátsó már be van koptatva, de még nincs benne 1000km, uh útra kész a gép
Hogy te leszel a lány ?
Hát backi fülig ért a szám....."magától be esik az ívre" és olyat fog...hogy húúúbazdmeg 2-3 ban simán gázra...kerék sima kigyorsításnál,eddig elforgott a Contival,és a kanyarba is "bután" dölt be
De most.ez a DUNLOP ISTENKIRÁLY
És kb 2 perc alatt bemelegszik
Holnap Pünkösdi búcsú muteréknál.... oda megyünk. Mondjuk átküldhetsz egy kis ebédet....
Onnan meg késő délután jövünk vissza Szentendrére.... nem fér már bele Kulcs....sajnos.
Szia Gini !
Holnap hozd le a telekre , 13,00-kor ebéd .