Mindenki motorral jön , a két autóval jönnek a lányok , de azt beszéltük meg , hogy ha már reggel ötkor felmálházzuk a kocsikat az Alménál , akkor azzal a huzattal mi is elindulunk .
Na , szóval úgy néz ki a dolog , hogy pénteken kimegyek eléd , lepakolsz az Alménál , és roppantul bebaszunk a teraszon , másnap hajnalban pedig valahogy elindulunk !
Szeretném megköszönni Nopara nevezetű fórum társamnak a tegnapi ajándékot , de igazán nem kellet volna ! , , Tudom , hogy nagyon rendes vagyok mindenkivel , na de egy NIKE szemüveg ajándékba ! ,
Szia fruttika !
Nekem már az előző megbeszélésen is gyanús volt , hogy teljesen hülye ez a társaság , de tegnap bebizonyosodott , hogy mindenki értelmi fogyatékos a csapatból ! , ,
köszünjűk a tegnapi-precíz-és példás vendéglátást Gr-től...jól keverte a 3/1 et
De a legnagyobb dícséret Ivetté....kuva fonom lett a bogris étek
2x szedtem
Jó volt látni a "kis embert" is...kivételessen józanul
Én haza értem "csendben"-rendben.....józanul!gondolom ezt a hibát csak én követtem el a jelenlévők közül
Azt nem értem? akkor most hol rakjuk fel a futóra...a mocikat
Ki-kivel mikore?honnan.....? most akkor a Paráéktól indulunk 2-kor?és minek is menjünk Belgrád felé?
Nem értem
, , , ,
Nekem már az előző megbeszélésen is gyanús volt , hogy teljesen hülye ez a társaság , de tegnap bebizonyosodott , hogy mindenki értelmi fogyatékos a csapatból ! , ,
De a legnagyobb dícséret Ivetté....kuva fonom lett a bogris étek
2x szedtem
Jó volt látni a "kis embert" is...kivételessen józanul
Én haza értem "csendben"-rendben.....józanul!gondolom ezt a hibát csak én követtem el a jelenlévők közül
Azt nem értem? akkor most hol rakjuk fel a futóra...a mocikat
Ki-kivel mikore?honnan.....? most akkor a Paráéktól indulunk 2-kor?és minek is menjünk Belgrád felé?
Nem értem