Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez egy tipikus user kérdés volt....
Mert: Hány érintkezős csatlakozó, melyik lábon, kapcsolási rajz...

Egyébként általánosságban elmondhatom, hogy teljesen normális, hogy az - állandó- akku feszültség található a generátor feszültségszabályozó egyik vezetékén. Ugyanis az a töltő szál, amit direkt és soha, sehol nincs gyújtáskapcsolón keresztül vezetve.
Talán hibás a feszültségszabályozód...
vegyél rendes motort az a kacatot meg bazd bele a Dunába

remélem segítettem
Bocsika.............csak úgy jött...............majd megoldják a többiek az oltást.
zolika nem is tudtam hogy Ginibaba lettél
Ne olts...mikor azt se tudod miről van szó...köszike
Olasz..............mitvártál..................gááááááz nagyon.
Gini baba aztatat mond el inkább......mért maradhat 12v-afesz szabályzó csatijában...ha nincs rajta gyujtás...se semmi?nem vágom,mert e miatt 2-3 nap alatt merül az aksi,kiszürtem végre,most széthuzogatom a csatit...igy ok,de elötte ilyen nem volt....hiba?gyujt kapcs?vagy mifaszom? pegasorol lenne sóóó
GRRRRRRRRRRRRRR-Krisszel nah...
Tudtam ha hagyok egy "morzsát"...rögtön lecsapjátok
vagy a prosztata-turkász Dr-al
Az agyturkásza Dr-al beszélt...
velem nem beszéltél
Jó Estét !

Szombaton jó idő estén :Pannónia P20-21 TALÁLKOZÓ AGÁRD
Alme!
Beszéltem Dr-el+Kéri Fecával...le kéne ülnünk 7-végén...a Krisz Kulcsom lessz,de pl Ráckevén beülhetünk valahova?vagy?neked?hogy mi lenne ok?
lassan azzal a reflexszel még levágod a lábad is

amúgy meg hogy nem tudtam elmenni
Fogd össze a csapatot neked nincs dolgod egyedül ! Mikor? hol? szervezkedj ! Amúgy tényleg meg kéne már beszélni mi a halál véreres f@sz@ lesz most ki kivel mikor és mivel és mikor indul megy stb. Annyi dolgom van mostanában már majdnem 2x lemondtam az egészet !
Most neztem, hogy az FJR-en nem csak a labtarto kopott, hanem a kozeptamasz is :)
Lacikám nagyon el vagy tűnve. És nézd, nekem is van már ilyen http://youtu.be/uVGHxzlqCRQ a 2000-ből[/L]
Gratula! Ma voltam én is, de maradok a kezdő csoportban, 2:20 alá nem tudok menni, talán jobb is így.

És Para kezdem megérteni, miért csak a pályán kockáztatsz. Hétvégén mentem egy tényleg laza, nem gyors Duna-kanyar kört és 4x volt ultra necces szituáció az autósok miatt. Lassan tényleg annyi lesz a motorozás, hogy itthon pályázás, külföldön meg túrázás.
IGEN !

Erre gondoltam , a célnak megfelel
Jó Estét !
meg volt a Ring!Geci jó volt! jókat meccseltem ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, első 20percben a 2.kanyar előtt húzódok ki ,hogy kanyarodok mint marha ,erre jobb oldalról nekem jött az ember pont a térd koptatómat kapta el mintha oldalba rúgtak volna nem estem el de nem esett jól megúsztam