Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó napot Para-mester
Hallom gáz volt......hogy hoztad össze
Tudom montad hogy így szoktál leszálni...de ily gyakran?Remélem veled azért minden ok...mocit meg veszel másikat max
Szóval a többiek nem "akartak"-túrázni hazafelé...én megkérdeztem mindenkit...mondtam reggel GÓÓÓ-8 kor mert bejárom a Dolomitokat...ha kell épp egyedül...mert kemíny vokk mint a vajaskenyér
a többiek nem ugrottak az 5-letemre...így mentem egyedül....de volt még 1 legény a gáton aki bevállalta......Alme Bled-városában utolért,és egy kurvanagyot csapattunk hazafelé.....igaz útközben voltak vagány helyi mocisok,és egy szerpentines...felfutón konkrétan állva hagytak minket,bár mi akkora a 300-adik kilométeren túl,megpakolva,fáradtan.......de szarul esett,tanulság:mindig van jobb..........de mi hazaértünk 1 ben ez a főőőőőőőőőő
Köszönöm a "motoros" JSZMBK"-BARÁTAIMNAK A KÖZÖS TÚRÁT....
Kurva jó-és szép helyeken jártunk,jó volt minden köszi a szállásfoglalást Gr-barátunknak
Jah meg volt ott 1 pályamocis fószer is.........azért jó volt látni őt is és T .családját
Ez magától értetődő
de szííípek vagytok
nem divat már ez Tibibá nálunk még meg vártunk mindenkit ,pláne ha bajban volt
Jó Reggelt !

Nem együtt jöttetek haza ?
1...2 oszt alvás:)
Krisz...találtam neked tutttttttttti mocit...ez nem csuszkál
"kislányok" én is ithon
nyomtam még egy Bled-kontra Vrisic kanyart hazafelé....bakker ha nem volt ma is vagy 2000 kanyar...egy darab....se
légy mindig önmagíd
Én tovább mentem volna, már csak azért is

jó ez a kép
Mi meg, hogy te egyben
Örülök,hogy mindenki itthon
Oké mester, köszönöm!
Nézném Neked a láncot,de nem megy a webshop,majd holnap próbálom még!
Amikor kanyarodtam be a ház mögé, már igen érdekes hangokat adott ki..... de hazaértem
Szia Frutti! Hazaértél?
Bírta a láncod?
...ennyi nap után .
Csak óvatosan ...
Bongiorno!
Nekem ilynre üzletkötő 60-70-et mondott vizpumpa és vezérlés miatt 120e-ret.
Ezek egy év alatt beletolják a 120-150e-ret.
Az időszakos nem drágább, mint egy nem PDTDI. Mitől lenne az?
Összefoglalva a Mo-n kapható gázolaj minősége nem elégíti ki a CR és PD motorokhoz előírt követelményeket.
Az időszakos szervizek is horror összegek...........egy befecskendező csere 100-120e nél kezdi megadni magát az a másik vagyon.
Annak éri meg aki 80-at90-et tol le vele majd be a kereskedésbe és ki egy újjal.