Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szépen át kéne nézni az elejét
gumi, centirozás, esetleg fék, telók, valami rázhat, szerintem guma lesz
Szevasztok.

Olyan észrevételem van,hogy motorozás közben,a jobb kezem elzsibbad.Eddig ez nemvolt érzékelhetö.Ha menet tempoban belenézek a jobb oldali tükörbe( Olyan 120km/h-tól),akkor szinte semmit nemlátok benne,mert ugy annyira rázkodik.Folyamatosan állitgatnom kell a tükrömet
A Para megy, Én dolgozom
Sziasztok
az tegnap volt majd ha jön a jó idő. A hétvégén ecsédi találkozóra megyek de utána valamikor összehozzuk. 21-én Hring?
Ha az első fékem behúzom, kicsit úgy érzem mintha szitálna. Ez azt jelenti, hogy féktárcsa csere?
Nem emlékszem, hogy valami rosszat tettem volna az első féktárcsával.. :/
egyiket sem
ez már kész biztosítási csalás
meg se hallottam mindet odaverted?hm
Szeva Zsozsi kipu ügyben csörgess meg 06209208708
Én is keresnék kipuffogót. Martin 82ezer+ a TÜV (6ezer)
máshol még nem érdeklődtem. Jó lenne nekem is valami kis szuper dobocska.
Boldog IMOLA napot
Boldog Imolát
Boldog Hoji napot!
holnap 1/2 7-re ott vagyok nálatok !
http://www.vezess.hu/forma1/f1...
Alonzo az első sorba került
nehogy az önbizalmad okozza a veszted
Itt borult, de tisztul nem esik és aránylag szélcsend
ahhoz túl jóképű vagyok

Én szenes vasalóval kezdtem, majd egy nem tul jó bal lábas gördeszka, aztán 30 évet gondolkodtam az SV-n
Öcsém, ha ebből rencert csináász Andika átköltöztet a szembeszomszédba
Nekem is volt 1995-ben egy kétsebességes -kiskerekű-piros Babettám , de 96-ban ment a portáról mert : 4-4,5 l/100 volt a fogyasztása + akkor jött be a sisak kötelezővé .
Úgyhogy nekem felejtős emlék maradt . Hozzá teszem még hogy 2000Km-es , gyári , szép állapotban volt , képes volt 35Km/órával is menni , 1 jó biciklis megelőzött csutka gázon .
Mi időnkben a RIGA -VERHOVINA volt az alap
Jó Reggelt !

De fos idő lett , lett volna meló a portán amit ma megkellett vona csinálni
reggelt! tegnap csak berúgtam Csokibával,,,,,,,,,,,,,,,,, 5sör+házi pálesz de megtudtam megint,hogy minden motor alapja a Babetta