Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

Üdv mindenkinek!

nincs kulcs, nincs kilóméter, nincs szervíztörténet, nem nétél az előző tualj szemébe, rögtön kell 2 gumi, fogalmad sincs mi van a gépben... ez elég sok így...
Ha semmit nem csináltál, csak gumit veszel, olajcsere, szűrők...620-640 és még nem irattad át.

https://www.otpbank.hu/static/...
kulcs, v a teleszkóp miatt?
ilyen alapon vegyen új motort az ember, nem?
Viszont azt tudd hogy egy 05-ös SV ha most 550-ért veszed 2-3 év múlva az életbe nem fogod eladni 550-ért.
Én 680-ért adtam el nehezen a 07-est tavaly.
én mondtam a volt gazdájának is akkor sem kellene ha ingyen adnák
úgy érzem megszólítottak :-)
'05-ös SV 550.e-ért (ha nem kell túl sokat rá költeni), számomra azt jelenti, hogy 1-2 évig "ingyen motoroztam", ha majd váltom a kategóriát kb. ennyiért szállhatok ki belőle, ezért fontolgatom...
Mindennap.
Simán.
Megy.
Sőt szombaton visz messzire.Tengerpart.
Valszeg ebben az évben ez a négy nap oszt kaput.
Jaj de törékeny lelkű vagyol ma..... mi van, nem indul a trájumof?
Mint mondtam valszeg tévedek úgyhogy bocs hogy élek na.
Esvé eldobva GSR-t kell venni.
Oszt annyi.
ennyi
Feltételezett feltételezésekkel feltételezhető a feltételezés, de nem kizárólag feltételezhető a feltételezett feltételezés feltétel nélküli feltételezése. Ha a feltételezett feltételezés feltételei feltételezhetően kimerítik a feltételezés feltételezhetőségét, akkor valószínű, hogy a feltételezett feltételezés jogosan feltételezhető, de nem kizárólag a feltételezett feltételezés feltételeivel felel meg a megvalósuláskor.

Per pill inkább csak időmilliomos és csak azé ülök itt mert nincs mit csinálnom.
És fordított a dolog.
Pénz egyre kevesebb idő meg több.
Sajnos most pont olyanok jönnek be akik motoros viszonylatban egymillás GSR-t szeretnének.550-ezres esvé áráért.
És mivel ilyen azért nincs mert tisztában vagyunk az ár/érték fogalmával távoznak.
Van logikám és mivel kereskedelemben tengetem a napjaimat bátorkodtam feltételezni.....................valószínű tévedtem.
Mert te egy milliomos egész nap a fórum előtt ülő jampi vagyol!
Neked miből derült ki, hogy milyen árfekvésben keresgél motort?
Mintha azt írta volna, hogy látott ott egy sv-t 550-ért.....
Ebből túl korai levonni olyan következtetést, hogy ezen az áron szeretne motort venni és nem gondolkodik más ár/érték arányú motorokon.
Je.......................Én másfélért vettem motort.
Ha nem tűnt volna fel, itt motorokról volt szó.... nem kajáról.
Csak mert úgy nézem 550 környékén keresgél motor.
Ez mind szép és igaz.
Viszont ha valaki ezerészeretne kilojával párizsit mondhatsz bármit a 6000.-es pármai sonkáról akkor sem fog azt venni.
még a kérdés is sértő

persze oda adom, de még kell mellé adnia kb 1100 ajrót
Ne akarj egy GSR -t sv árban, héééé?

Nagyságrendekkel jobb motort kap a GSR-el, mint az sv....és annyival nem drágább, mint amennyivel jobb!
550.-ért odaadod neki?
miért nem veszed meg a GSR-emet gondos gazdától

képzeld 2 kulcs is van hozzá, gyári taksapka gyári kifogástalan akummulátor

hümm
Kecskeméten volt/van olyan GSR is, amiből a motorvezérlő hiányzik......érdekes, mi?
Mintha azt akarnák, hogy látatlanba vegyék meg ezeket a motorokat.....

Szerintem nem ilyen helyről kell motort vásárolni.
de ha a gondos gazdája egyszerűen csak nem szereti a bankot, és semmi baj nem volt a géppel, akkor gyújtáskapcsoló + tanksapka + valszeg akksi és mehet a dolog.
Nem csinálnak ilyet a bankosok.Viszont ha nem viszel gyujtáskapcsolót tényleg nem fogod elindítani ha nincs meg egyik kulcsa sem.
Ők nem a szereléssel hanem őrzéssel vannak megbízva.