nincs kulcs, nincs kilóméter, nincs szervíztörténet, nem nétél az előző tualj szemébe, rögtön kell 2 gumi, fogalmad sincs mi van a gépben... ez elég sok így...
Ha semmit nem csináltál, csak gumit veszel, olajcsere, szűrők...620-640 és még nem irattad át.
Viszont azt tudd hogy egy 05-ös SV ha most 550-ért veszed 2-3 év múlva az életbe nem fogod eladni 550-ért.
Én 680-ért adtam el nehezen a 07-est tavaly.
úgy érzem megszólítottak :-)
'05-ös SV 550.e-ért (ha nem kell túl sokat rá költeni), számomra azt jelenti, hogy 1-2 évig "ingyen motoroztam", ha majd váltom a kategóriát kb. ennyiért szállhatok ki belőle, ezért fontolgatom...
Feltételezett feltételezésekkel feltételezhető a feltételezés, de nem kizárólag feltételezhető a feltételezett feltételezés feltétel nélküli feltételezése. Ha a feltételezett feltételezés feltételei feltételezhetően kimerítik a feltételezés feltételezhetőségét, akkor valószínű, hogy a feltételezett feltételezés jogosan feltételezhető, de nem kizárólag a feltételezett feltételezés feltételeivel felel meg a megvalósuláskor.
Per pill inkább csak időmilliomos és csak azé ülök itt mert nincs mit csinálnom.
És fordított a dolog.
Pénz egyre kevesebb idő meg több.
Sajnos most pont olyanok jönnek be akik motoros viszonylatban egymillás GSR-t szeretnének.550-ezres esvé áráért.
És mivel ilyen azért nincs mert tisztában vagyunk az ár/érték fogalmával távoznak.
Neked miből derült ki, hogy milyen árfekvésben keresgél motort?
Mintha azt írta volna, hogy látott ott egy sv-t 550-ért.....
Ebből túl korai levonni olyan következtetést, hogy ezen az áron szeretne motort venni és nem gondolkodik más ár/érték arányú motorokon.
Kecskeméten volt/van olyan GSR is, amiből a motorvezérlő hiányzik......érdekes, mi?
Mintha azt akarnák, hogy látatlanba vegyék meg ezeket a motorokat.....
Szerintem nem ilyen helyről kell motort vásárolni.
de ha a gondos gazdája egyszerűen csak nem szereti a bankot, és semmi baj nem volt a géppel, akkor gyújtáskapcsoló + tanksapka + valszeg akksi és mehet a dolog.
Nem csinálnak ilyet a bankosok.Viszont ha nem viszel gyujtáskapcsolót tényleg nem fogod elindítani ha nincs meg egyik kulcsa sem.
Ők nem a szereléssel hanem őrzéssel vannak megbízva.
Üdv mindenkinek!
nincs kulcs, nincs kilóméter, nincs szervíztörténet, nem nétél az előző tualj szemébe, rögtön kell 2 gumi, fogalmad sincs mi van a gépben... ez elég sok így...
Ha semmit nem csináltál, csak gumit veszel, olajcsere, szűrők...620-640 és még nem irattad át.
https://www.otpbank.hu/static/...