Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Tybee bácsi
Remekül nem ittunk egy kortyot sem mindenki kocsival jöt! Remek volt így is a hangulat parádés szereposztás volt az étlepon dudára sikerült enni magunkat

DE! Miután józanul teljesen hasznavehetetlenek vagyunk így most annyit sikerült pár óra alatt elérnünk, hogy amit már elötte 10perc alatt telefonon lezsíroztunk azt most összejevrtük semmi nem tiszta szerintem 1-2 egyeztetésre még szükség van de szigorúan komában !
Szia GsrHenti !
Szia Krisz
Nem, vannak dolgok itthon, amiket elintézk (főzőcske, bevásárlás, motor takaritás stb...) az F1-et is meg szeretném és nem mellesleg gyúrok holnapra javitani kéne a 2.47-en
Hello mindenki ! .....
Szia Laci !

Hogy sikerült az esti party ?

/ mire emlékszel ? /
Jösszz ? talán
... Szolnokon is -----így jobbbbban hangzik
Jóreggelt
Reggelt ! Kollegínák
Köszi jól, de Én exesvés vagyok
Szia Tybee
Megint kerózott mi? mihamarabbi felépülést neki bassza meg !
Maciii, help my
ha van 5 perced nap közben rám, visszahíhak
Sziasztok !

Süt a NAP szolnokon , ebből motorozás lesz ! Kakucsra akarok elmenni , hogy van az exGSR-es még a FORMA-1 előtt !
Igen, egyeztetek ma vele
Viszek poénvadászatot
Ha van 1-2 perec, akkor ez még több
A Balázsnak is a bal válla sérült
addig kávé meg
Két és fél óra ücsörgő , bazmeeg...
A kis Terminátor...
Holnap! Horváth Zsolt Suzki GSX-r 600 Közúti 2 12:10 12:30 Közúti 2 13:45 14:05 Közúti 2 14:35 14:55 Közúti 2 15:25 15:45 Pataki Márton Suzuki GSR 600 06208864799 Közúti 1 11:15 11:35 Közúti 1 14:10 14:30
3/4 6
Te is később ébredtél
Persze, tudtam volna, ha a dög nem kapirgálta volna ki a gubómat
Én a perec helyszinéről lábon hazahoztam a Gsr-t, tehát Én kiugrott vállal is tudtam motorozni, csak nem szerettem
tudott pedig mondták,hogy ne