Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek! Mocimon csereérett a láncszett. Hol keressek és pláne milyen márkájú ill. típusú láncot, fogaskereket?
Nem vagyok extrém felhasználó. (még) :D
DID 525V8? DID 525VM2? Azt már tudom, hogy 114 szemes. És mi ennek a normális ára? Köszi előre is!
igen, vigyázni kell, hamar jön a sok kávétól az infraktus arról nem is beszélve, h napi 4-5 KV, 4-5 fláki= többet költessz kltyó papirra mint a motorodra
Csodálatos nap volt , mintha csak ma történt volna
Ha háttér alapos áttekintése mindenről árulkodik
A jány aki akkor tudta meg az ünneplés vodkás üvege és a pohár az asztal alatt leírhatatlan a kis ház és az első nájt könnybe lábad a szemem ha rá gondolok
Drágám, boldog születésnapot , sikerült a királykék csipkés kombidreszt megvásárolnom amit még együtt néztünk ki
Segítséget szeretnék kérni tőletek! Mocimon csereérett a láncszett. Hol keressek és pláne milyen márkájú ill. típusú láncot, fogaskereket?
Nem vagyok extrém felhasználó. (még) :D
DID 525V8? DID 525VM2? Azt már tudom, hogy 114 szemes. És mi ennek a normális ára? Köszi előre is!
Neked is köszi
Ha háttér alapos áttekintése mindenről árulkodik
A jány aki akkor tudta meg az ünneplés vodkás üvege és a pohár az asztal alatt leírhatatlan a kis ház és az első nájt könnybe lábad a szemem ha rá gondolok
Drágám, boldog születésnapot , sikerült a királykék csipkés kombidreszt megvásárolnom amit még együtt néztünk ki
Holnap próbálok koncentrálni, és elküldeni. De basztass léci naponta, ha nem.
Maci úr..... megint elszaladt egy hét.... küldesz nekem kitöltendőket?... és aztán üljünk össze átbeszélni ezt az utolsót és a teendőket.