a régebbi gsxr SDTV-je azonos a GSR-ével, az újabbaké nem, mert ott ugye dupla injektor van hengerenként és így más a szívósor...
Én nem bontanám meg a blokkot..viszont kered itt BearDr-t, neki azt hiszem van egy pillangószelep sora, bár nem tudom, hogy a primer vagy a szekunder...
sajna igaz és még 1 hét motor nélkül
ugyanis csak pesten tudják megforrasztani!
állítólag ugyanaz az folytószelep van rajta mint a gsxr-en a blokk is abból van
Viszont láttam ezt a Martin dobot és igen elkerekedett a szemem, mivel nekem is Martin van fent, de tényleg sokkal kisebb. És teljesen másképp van kialakítva a vége.
Szerintem áttisztult az egész rendszer és a Suri is azt mondta hogy így jónak kell lenni!De ha marad egy mikronnyi a régi olajból a rendszerben akkor sem lessz a kenyér olcsóbb!
Ugy hogy én meg vok elégedve ezzel is!
Kijön mind.Csak fenn legen utántöltve.Ha már világos tiszta a cucc ami lenn kijön a csövön akkor már nincs benne régi.Ez azért nem egy fúziós reaktor.
Bár van vákumos bizgerém is.
Ha muszály de tapasztalatom szerint avval lassabb és macerásabb a csere.Lényeg hogy fenn mindíg legyen folyadék hogy ne kapjon levegőt.
A kézi készülék KB 1 db befőttesüveg fél méter szilikoncső egy 8-as villáskulcs,papítörlő és egy haver aki pumpálja fenn.
Nem egy túl bonyolult dolog.Én 2 rugót nem fizetnék érte.
De ha még nem csináltad tényleg irány szervíz.
Gödöllőn a Suri megoldja gondolom.
ha nincs hozzá kézi kélszüléked akkor kár vele szarakodni, bemész egy szervizbe és levákumolják neked egy perc alatt és le is légtelenítik kb 2 rugóért
Én nem bontanám meg a blokkot..viszont kered itt BearDr-t, neki azt hiszem van egy pillangószelep sora, bár nem tudom, hogy a primer vagy a szekunder...