Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fékfolyadék
Jó reggelt !
Sziasztok jó reggelt!

Kis szakmai tanácsra lenne szükségem. Fékolaj cserének hogyan fogjak neki,hogy ne legyen cumi? Leengedem az egészet majd feltöltöm,vagy ahogy engedem úgy töltöm vagy mi a szösz....?
Előre is köszi!
Ja és fékbetétet mifélét és hol szerezzek be?
Reggelt Búrnyákok!
Szia Abdul
Nekem van papírom...az összes buszra+kam+minden.....érdekelne is
segítenék is jó is volna
De kibacott pénztelenség van
Örülök ha a "stelvios"-túránkra össze jön a mani
Szevasztok.
Nem kell valakinek H4 bi-xenon? Autós, két fejjel, két trafóval. Használt szett. 14.000 papír.
Ha a váz így sérült, ennyire.... akkor ott még sok dolog sérült.
Nem javítják.... nem éri meg.
Szevasztok, fontos kérdés, egy soha vissza nem térő lehetőség!

Mint tudjátok jövő pénteken megyünk ki egy hétre Szardíniára motorozni, a motorokat vinnénk (busz plusz futó). Kompjegy kifizetve, szállás leelőlegezve (20%) 5 fő részére.

Viszont a mai nap Bazsi cimborám esett, komolyabb baja nem lett, de az utat szinte biztosan nem tudja vállalni. Ami azért szerencsétlen dolog, mert az ő buszával mennénk le, nekünk 4-ünknek nincs megfelelő jogsink (12 főre vizsgáztatott Sprinter plusz utánfutó).

Azaz, ha valaki megfelel a következő feltételeknek, kérlek jelentkezzen:
1. van megfelelő jogsija a kisbuszhoz
2. van szabadideje (jövő péntek hajnalban indulunk, május 6-án vasárnap érkeznénk)
3. akarna motorozni kedvezményesebb összegért paradicsomi környezetben (azaz kompjegy és szállás előleg ingyen: így már kb. 65ezerrel kevesebb a vége, kb. 130ezerrel lehet így mindennel együtt kalkulálni költőpénzzel együtt)

Köszönöm!
Inkább technológiai kérdés.De legfontosabb a gazdasági.
Attól függ hogy álmodták meg a gyárban.
Lehet úgy gondolták a japok hogy megér egy gép egy vázcserét de itthon valószínű egy másik motort veszel annyiból amiből kijön bármi.
Persze persze,tudom.Csak eszembe jutott,kiváncsiságbol kérdeztem rá.Érthetö is.Van viszont,aki bevállalja
Ginonál kizárt.
Kuka.
Kár is vele erről értekezni.
Mondjuk egyfelől jogos.
Szevasztok.

Érdekes,ez a váztéma.Minap beszéltem egyik szerelö barátommal(hivatalos honda szervizben dolgozik),és neki van egy kollegája aki vázak javitásával foglalkozik,garanciavállalással.Bár huzos összegekröl beszélgetnek,100nál kezdödik a beszélgetés.Eszembe jutottál Gino,és kiváncsiságbol megkérdeztem a váznyakat is.Azt mondta,sima javitás.
Olklu......ez most komoly
Utol is érsz vele vagy elszívjunk egy cigit...és bevárjunk valahol?
De gratula a rendőrmocihoz:)
Mondtm hogy nem fog találni?
Ja.
De keresni lehet.
Helló! Valakinek esetleg van valami tapasztalata Mastek dobról?
Vélemények?
Ha valakinek van váza akkor van motorja és komplett használja/használná inkább, nem?
Sok értelme nincs eladni a vázat.... meg elbontani egy jó motort.
Ha törött, akkor is inkább javítani a motort, ha a váz nem sérült... ha igen, akkor ugyanott van ahol a kérdező.
Szombat Este 18.00 minden körülmények között !
Mibajvele?
Estek,szokásos,váznyaktörés.
Kéne mert csak áll egy motor a garázsban.
Találni tuti nem fog de e van.
Na de ilyet írni, kérdezni......
Lacoszka! Ha megjelenek mögötted a rendőr mocimmal, TE jól összefosikázod magadat!
üdv!
kellene nekem egy GSR 600 papíros váz, aki tud segiteni ebben léci irjon!

Előre is kössz!
Jav:tökös:)
Olklu...elatad a "női"mocit?
Akkor most átülsz a tököd DL-re?
Drága GSR FAN Klán Tagok!
Szomorúan és fájó szívvel kell búcsút mondanom a legkedvesebb Barátomnak, egykori hű társamnak!
Kedves Kutyulim!
Fáj az elválás! Megtört a szívem, hogy nem láthatlak többé!
De azért , - remélem, . hogy új gazdád legalább olyan szeretettel fog dédelgetni, és csavargatja majd azt a kemény kis gázmarkolatodat, nyomogatja a fékeidet, ahogy én tettem!
Búcsúzom Tőled!
Remélem, hogy sok örömöt okozol majd az új kis gazdádnak!

Te Új Gazda!
Ha tönkre teszed, szétrúgom a töködet!

U.i.:
Most már nem is fogtok velem szóba állni, mert nem vagyok GSR-es?
És a GRKRISZ, NOPARA és GINO ?