Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Mester! És motorozni tudtál utána ebben a szerkezetben 1 hét után?
Akkor a sorstársam, tavaly velem is ez történt
a rögzítést szigoruan 5-6 napig viselni kéne, nehogy ismét kiugorjon (mint nekem)
Van egy felkar-váll rögzitőm, amit a kötés után tud használni. Jól tartja a sérült vállat és nem gátol a mozgásban, szivesen odaadom, ha igényli
Sziasztok , szia tesám
Reggelt,,,,,,,,,,,,,,,,,, Krisz!Bélszín milyen volt
Sziasztok!

A mai hosszabb túra utáni megállapítás az, hogy túl szelid a hangja a mocinak a gyári dobbal Akinek van sport dobja milyet használ és melyiket ajánljátok? Ezekbe nincs E-szám igaz vagy van hozzájuk valami tanusítvány? Előre is köszi a segítséget.
10-15 A?
20- 50 A + deszt. vizet venni...... a SEMMIért
...nem semmi , nem láttam még ilyen technikát a valóságban

10-15 A elektromos fogyasztás folyamatosan plusszban megterhelő...
jó vicc ez is..... persze azonos sebesség...stb. csak lehet a 20 liternél 2-ban.... a 10 literném meg 5-6 -ikban

Hagyjuk, jó....? Parasztvakítás.

Ez a véleményem nekem is. A fizikát nem lehet átverni.

...és másoké is

A fizika az fizika, csodák pedig nincsenek.

Megint az emberi hiszékenységre alapozva sokan eladnak nem is olcsó készülékeket.... akiknek meg drága tankolni még erre is futja?

Ez egy sok ponton helytelenül magyarázott/bizonyított tudományos szöveggel alátámasztott átverés.
spéci a robogó is !

http://youtu.be/Tu32w4clX2Q
úgy van !

HHO cuccról van tapasztalatod ?
Szia Tybee!

Fogjuk rá....
Konkrétan tüzelőanyag, amit tankolunk a motorba/autóba.
Az üzemanyag az mindenre vonatkozik ami az autó/motor üzemeléséhez szüksége.
Fékfolyadék, hűtőfolyadék, motorolaj, váltóolaj, ablakmosó folyadék...stb.
...a porlasztó úszóházában nem a medencében a strandon .
...fájdalom mentes jobbulást kívánok ! jó pihenést ...
Jó Reggelt !

Csepeg az eső

Még ebben az évben sajnos nem mentem a vezér géppel .A napsütéses 7végét is várhatom ...az 500ft-os üzemanyag árat !

Ginó ! ugye már ez sem benzin hanem üzemanyag , ezért pusztulnak többek között az úszók is
jobbulást és gyors felépülést neki
Megvan, a kezdeti diagnózis szerencsére nem volt valós a röntgen után (felkar törés), hanem "csak" kiugrott a válla a helyéről... 3 hét pihentetés.
Mi a gond?
mért is?ne csináld a tüzet...akkor el se megyek
Ha hó lessz leszarom...tuljuk:)
Mi van a Bazsival? ;(((( Üzenj Gmailra!
Király!;))
Stelvioba nem hiszem hogy eljutunk csak most szólok ;( holnap vacsi este faszikám ott me