Akkor a sorstársam, tavaly velem is ez történt
a rögzítést szigoruan 5-6 napig viselni kéne, nehogy ismét kiugorjon (mint nekem)
Van egy felkar-váll rögzitőm, amit a kötés után tud használni. Jól tartja a sérült vállat és nem gátol a mozgásban, szivesen odaadom, ha igényli
A mai hosszabb túra utáni megállapítás az, hogy túl szelid a hangja a mocinak a gyári dobbal Akinek van sport dobja milyet használ és melyiket ajánljátok? Ezekbe nincs E-szám igaz vagy van hozzájuk valami tanusítvány? Előre is köszi a segítséget.
Fogjuk rá....
Konkrétan tüzelőanyag, amit tankolunk a motorba/autóba.
Az üzemanyag az mindenre vonatkozik ami az autó/motor üzemeléséhez szüksége.
Fékfolyadék, hűtőfolyadék, motorolaj, váltóolaj, ablakmosó folyadék...stb.
a rögzítést szigoruan 5-6 napig viselni kéne, nehogy ismét kiugorjon (mint nekem)
Van egy felkar-váll rögzitőm, amit a kötés után tud használni. Jól tartja a sérült vállat és nem gátol a mozgásban, szivesen odaadom, ha igényli
A mai hosszabb túra utáni megállapítás az, hogy túl szelid a hangja a mocinak a gyári dobbal Akinek van sport dobja milyet használ és melyiket ajánljátok? Ezekbe nincs E-szám igaz vagy van hozzájuk valami tanusítvány? Előre is köszi a segítséget.
20- 50 A + deszt. vizet venni...... a SEMMIért
10-15 A elektromos fogyasztás folyamatosan plusszban megterhelő...
Hagyjuk, jó....? Parasztvakítás.
Ez a véleményem nekem is. A fizikát nem lehet átverni.
...és másoké is
A fizika az fizika, csodák pedig nincsenek.
Megint az emberi hiszékenységre alapozva sokan eladnak nem is olcsó készülékeket.... akiknek meg drága tankolni még erre is futja?
Ez egy sok ponton helytelenül magyarázott/bizonyított tudományos szöveggel alátámasztott átverés.
http://youtu.be/Tu32w4clX2Q
HHO cuccról van tapasztalatod ?
Fogjuk rá....
Konkrétan tüzelőanyag, amit tankolunk a motorba/autóba.
Az üzemanyag az mindenre vonatkozik ami az autó/motor üzemeléséhez szüksége.
Fékfolyadék, hűtőfolyadék, motorolaj, váltóolaj, ablakmosó folyadék...stb.
Csepeg az eső
Még ebben az évben sajnos nem mentem a vezér géppel .A napsütéses 7végét is várhatom ...az 500ft-os üzemanyag árat !
Ginó ! ugye már ez sem benzin hanem üzemanyag , ezért pusztulnak többek között az úszók is
Ha hó lessz leszarom...tuljuk:)