Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahha!
Na és milyen a 15-ös olajjal az eleje? Jó miiii?
mi volt, szimering cser, olaj csere
Sziasztok!
Gino! kész! Köszi a segítséget!
(azóta már össze is van rakva )
Sziasztok! '06-os GSR-hez kéne nekem hátsó fékkar... ha vki tud segíteni, kérem szóljon! Előre is köszi!
persze hogy még "élvezd is
Csak szárazon úgy őszinte lessz a sikolyod
Főtengely jeladó
beszélnünk kéne, fizetnék egy csekket, de nállad van
Jó majd telerakom a táskám vazelinnal
ne röhögj Fruticsek
egyszer a te faszod is elcsípik.......talán
készülsz lányka?minden rendben.......jó kis kaland lessz a mienk is...és te leszel a lány a csapatban megint
Szia !

Henti gépén a CKP jeladó.
mi halt be? Generátor?
Henti !

Agárdi bulira bőven kész lesz a gép . , csak ne ilyen májusi eső aranyat ér időjárás legyen ..............
Jó Reggelt !

Abdul : Otthonosan jársz már a szigetre , valóban motoros paradicsom . Beszélnek a képek , fantasztikus kaland az egész túra
Erre is visszatérünk februárban...
Visszatérünk még rá februárban.

Esküvőről ha le tudlak beszélni kaphatok kedvezményt?
2 a reális... de pl. tőlünk volt aki hozott ki 40 liter benzint is, azzal is lehet spórolni.
Gumicserét kint 10 EUR-ért meg tudod oldani per kerék, ez nálunk kellett most.
A lényeg, hogy kellenek társak, akikkel az oda-vissza utat meg tudod osztani (futó, kisbusz), nem kopik 2000km-n a gumid és szállást is olcsóbban megúszod apartmanban.
Nálam meg majd az esküvői költségekből kellene valahogy lespórolni még ezt az összeget jövőre...
Így tippelek egy 2 kilót tartom reálisnak vagy ha megszorítás akkor 180-
Gumival lehet bajban leszek mert inkább használt sportot szánok rá többet.
Hamár kisbusz vagy autó.

Lemegy a pünkösdi ausztria és kezdhetek spórolni.
Lottózni kell, másban nem lehet már bízni...

Kabin kihagyható, tényleg nagyon sokan alszanak a fedélzeten vagy az ülőhelyes részeken vagy a folyosókon... készülnek felfújható matraccal, hálózsákokkal. Nincs ezzel gond és azzal tényleg lehet spórolni még. Mivel sok szubkultúra találkozik a kompon (lakóautósok, hegymászók, motorosok, quadosok, terepmotorosok, terepjárós emberkék stb.), amelyik mindegyik zakkant kicsit, ezért külön jó hangulata van az éjszakai átkelésnek. Én nagyon szeretem, ráhangolódik az ember a szigetre.
A költségekre azért mindig tartalékolj, sosem lehet tudni mit kívánsz meg kint.
Köszi.
Magamnak nem mondhatok fel.Viszont a 3 évvel ezelőttihez képest felire esett vissza a forgalom.Ezt kell megkártyáznom valahogy.
Akkor a májust kell megcélozni.

Viszont nem vészes a költség ahogy nézem.
Kabint ki lehet hagyni a kompon?
Én ma mondtam fel...
Olcsóbban kijössz, ha futón viszed le és társulsz még másokkal... mondjuk velünk. Ha a busz és a futó tele van, azaz 5 fő motoros 5 motorral, akkor kb. 350-380EUR a fix költség per fő. Ebben benne van az oda-vissza út (100EUR), a komp kabinnal (150EUR) és a tengerparti szállás (100-120EUR). Erre jön rá az igény szerinti pluszok... benzin (a szigeten 1,8-1,9 EUR között mozgott, mi most mentünk kerek 2000-et), a kaja-pia, ajándék stb. Illetve egy fél garnitúra gumi... ha kellően tempósan mész.
Decemberben láttam már 15-20 fokot is, de ne erre alapozz. Szerintem a május vagy szeptember a tökéletes.
Kéne................de előbb van pár munkahelyi problem amit le kéne rendezni.
Viszont legkésőbb 2013-ban tuti.
Kocsit tudok bérelni ha minden kötél szakad.
Egy hozzávetőleges költség nem árt.
És Karácsonykor milyen az idő arra?
Csak nem mész?
Őőőőő a szigeten térképen pár jó útvonalat ha lehet betehetnél ide vagy valahova.