ne röhögj Fruticsek
egyszer a te faszod is elcsípik.......talán
készülsz lányka?minden rendben.......jó kis kaland lessz a mienk is...és te leszel a lány a csapatban megint
2 a reális... de pl. tőlünk volt aki hozott ki 40 liter benzint is, azzal is lehet spórolni.
Gumicserét kint 10 EUR-ért meg tudod oldani per kerék, ez nálunk kellett most.
A lényeg, hogy kellenek társak, akikkel az oda-vissza utat meg tudod osztani (futó, kisbusz), nem kopik 2000km-n a gumid és szállást is olcsóbban megúszod apartmanban.
Nálam meg majd az esküvői költségekből kellene valahogy lespórolni még ezt az összeget jövőre...
Így tippelek egy 2 kilót tartom reálisnak vagy ha megszorítás akkor 180-
Gumival lehet bajban leszek mert inkább használt sportot szánok rá többet.
Hamár kisbusz vagy autó.
Kabin kihagyható, tényleg nagyon sokan alszanak a fedélzeten vagy az ülőhelyes részeken vagy a folyosókon... készülnek felfújható matraccal, hálózsákokkal. Nincs ezzel gond és azzal tényleg lehet spórolni még. Mivel sok szubkultúra találkozik a kompon (lakóautósok, hegymászók, motorosok, quadosok, terepmotorosok, terepjárós emberkék stb.), amelyik mindegyik zakkant kicsit, ezért külön jó hangulata van az éjszakai átkelésnek. Én nagyon szeretem, ráhangolódik az ember a szigetre.
A költségekre azért mindig tartalékolj, sosem lehet tudni mit kívánsz meg kint.
Köszi.
Magamnak nem mondhatok fel.Viszont a 3 évvel ezelőttihez képest felire esett vissza a forgalom.Ezt kell megkártyáznom valahogy.
Akkor a májust kell megcélozni.
Viszont nem vészes a költség ahogy nézem.
Kabint ki lehet hagyni a kompon?
Én ma mondtam fel...
Olcsóbban kijössz, ha futón viszed le és társulsz még másokkal... mondjuk velünk. Ha a busz és a futó tele van, azaz 5 fő motoros 5 motorral, akkor kb. 350-380EUR a fix költség per fő. Ebben benne van az oda-vissza út (100EUR), a komp kabinnal (150EUR) és a tengerparti szállás (100-120EUR). Erre jön rá az igény szerinti pluszok... benzin (a szigeten 1,8-1,9 EUR között mozgott, mi most mentünk kerek 2000-et), a kaja-pia, ajándék stb. Illetve egy fél garnitúra gumi... ha kellően tempósan mész.
Decemberben láttam már 15-20 fokot is, de ne erre alapozz. Szerintem a május vagy szeptember a tökéletes.
Kéne................de előbb van pár munkahelyi problem amit le kéne rendezni.
Viszont legkésőbb 2013-ban tuti.
Kocsit tudok bérelni ha minden kötél szakad.
Egy hozzávetőleges költség nem árt.
És Karácsonykor milyen az idő arra?
Gino! kész! Köszi a segítséget!
(azóta már össze is van rakva )
Csak szárazon úgy őszinte lessz a sikolyod
beszélnünk kéne, fizetnék egy csekket, de nállad van
egyszer a te faszod is elcsípik.......talán
készülsz lányka?minden rendben.......jó kis kaland lessz a mienk is...és te leszel a lány a csapatban megint
Henti gépén a CKP jeladó.
Agárdi bulira bőven kész lesz a gép . , csak ne ilyen májusi eső aranyat ér időjárás legyen ..............
Abdul : Otthonosan jársz már a szigetre , valóban motoros paradicsom . Beszélnek a képek , fantasztikus kaland az egész túra
Esküvőről ha le tudlak beszélni kaphatok kedvezményt?
Gumicserét kint 10 EUR-ért meg tudod oldani per kerék, ez nálunk kellett most.
A lényeg, hogy kellenek társak, akikkel az oda-vissza utat meg tudod osztani (futó, kisbusz), nem kopik 2000km-n a gumid és szállást is olcsóbban megúszod apartmanban.
Nálam meg majd az esküvői költségekből kellene valahogy lespórolni még ezt az összeget jövőre...
Gumival lehet bajban leszek mert inkább használt sportot szánok rá többet.
Hamár kisbusz vagy autó.
Lemegy a pünkösdi ausztria és kezdhetek spórolni.
Kabin kihagyható, tényleg nagyon sokan alszanak a fedélzeten vagy az ülőhelyes részeken vagy a folyosókon... készülnek felfújható matraccal, hálózsákokkal. Nincs ezzel gond és azzal tényleg lehet spórolni még. Mivel sok szubkultúra találkozik a kompon (lakóautósok, hegymászók, motorosok, quadosok, terepmotorosok, terepjárós emberkék stb.), amelyik mindegyik zakkant kicsit, ezért külön jó hangulata van az éjszakai átkelésnek. Én nagyon szeretem, ráhangolódik az ember a szigetre.
A költségekre azért mindig tartalékolj, sosem lehet tudni mit kívánsz meg kint.
Magamnak nem mondhatok fel.Viszont a 3 évvel ezelőttihez képest felire esett vissza a forgalom.Ezt kell megkártyáznom valahogy.
Akkor a májust kell megcélozni.
Viszont nem vészes a költség ahogy nézem.
Kabint ki lehet hagyni a kompon?
Olcsóbban kijössz, ha futón viszed le és társulsz még másokkal... mondjuk velünk. Ha a busz és a futó tele van, azaz 5 fő motoros 5 motorral, akkor kb. 350-380EUR a fix költség per fő. Ebben benne van az oda-vissza út (100EUR), a komp kabinnal (150EUR) és a tengerparti szállás (100-120EUR). Erre jön rá az igény szerinti pluszok... benzin (a szigeten 1,8-1,9 EUR között mozgott, mi most mentünk kerek 2000-et), a kaja-pia, ajándék stb. Illetve egy fél garnitúra gumi... ha kellően tempósan mész.
Decemberben láttam már 15-20 fokot is, de ne erre alapozz. Szerintem a május vagy szeptember a tökéletes.
Viszont legkésőbb 2013-ban tuti.
Kocsit tudok bérelni ha minden kötél szakad.
Egy hozzávetőleges költség nem árt.
És Karácsonykor milyen az idő arra?