Bár Én is dolgozom a múlt héten szombat vas is, most is fogok de azért el tudtam volna menni ha akarok! Na mindegy ha még is valaki lóra szál végre a helyett akkor
Ja Findi se jön Ő meg repked
Így hát akkor most meg kineveztem az 1fős gurigából
Srácok, most esett le, hogy ezen a héten a szombat munkanap... Így vasárnap nekem erősen kérdésessé vált a motorozás (egész napos tuti kilőve), mert családi programot is kellene a hétvégére időzíteni és még van mit csinálni a jövő pénteki út előtt.
a martin dob köszöni jól van:D katalizátorral is jó volt a hangja de anélkül még jobban búg:) Egyébként, ha Bódis bácsiék válaszolnak végre lehet, hogy a dobok is eladók lesznek..
Suzuki GSR 600-asomról lekerült az oldal- és a fejidom(plexivel). Gyári kék, az oldalidom jobb oldalán található pár 1-2 centis karcolás álló helyzetben történt dőlés miatt. Érdeklődni itt pm-ben vagy vdns@vipmail.hu e-mailen lehet
Régen nem voltatok ilyenek
Ja Findi se jön Ő meg repked
Így hát akkor most meg kineveztem az 1fős gurigából
Ehhez jó és pontos futómű kell, különben kellemetlen....
Valaki használt már vágott Dunlop kr 106-ot utcán?
tapasztalat?
Nálunk a gyerek lép fel, ezért Én sem tudok ott lenni
info@tommot.hu címre írd meg az adataidat, mert egy k.... telefonszámom, vagy mail címem nincs tőled és nem tudlek értesíteni semmiről ezért!
Április 27. 14.00 indulás és május 1 este hazaérkezés! Kit érdekel, mert véglegesítem a névsort!Türnitz