Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, visszapillantóból biztos jobban észrevesz :)
így már jobban érzem magam
nem garantálom hogy megismerlek ha szembe jössz velem motorral de inteni fogok az tuti
vegyél láthatósági mellényt
Dobtam fel fotót.....
Rólad sem tudni sokmindent...hol laksz pl?
Nem is a látás, inkább a láthatóság lenne az első számú célom, mert sajnos így mindig távolsági fényszóróval kell közlekedjek, annyira gyér a gyári megvilágítás...
nincs fent képed
na had lássam milyen jó pasi vagy
viccet félretéve,tessék fotót feltenni
Az igaz hogy ezek nélkül is használható, ha jól van beállítva a lámpa a szembejövöt se vakitja, Te meg nagyon jól látsz, de kis országunkban mindent tiltanak amit tiltani lehet....
cső
azt hittem téged látlak ma a Szálkánál de nem
picit más felirat volt rajta hátul
cső Baby
na vannak itt okos emberek akik mindenhez értenek
Gyári xenonért nem szólnak.
Utólagosért se, ha teszel bele lámpamosót, és automatikus magasságállítást.
én ugyebár nő vagyok és ezt nem tudhatom...de csak a hivatalosan beszereltet fogadják el.kell hozzá műbizonylat(lehet nem az a neve,olyanra gondoltam mint a németeknél a TÜV)
És milyen jogszabály határozza meg, hogy csak gyárilag beszerelt autóba/motorba lehet kékes xenon?
nem
egyetlenegyszer kérdezett nekem rá rendőr a kocsinál...de gyári,ő is tudta
És akkor az újabb kocsikba, amikben pl. alapból xenon van és még ráadásul kékes is (pl. Audi A6), azt nem csesztetik a rendőrök?
Létezik.....
Az még csak halványan kék színű, inkább fehér....
De én nem tenném bele, van itthon nekem kocsiba, de nem akarom hogy a rend őrei egyfolytában csesztessenek miatta.....
6000k színhőmérsékletűre lenne szükségem. Olyan létezik?
Ez az, aminél a tompított és a refi is xenon, de ez csak izzó, ehez még kell neked trafó is.
Az hülyeség amit az elöbbinél irtál, hogy azt mondta az aki eladja, hogy mivel 35W-os csak 35W-os trafóval működik. Az izzó mint két esetben ugyanaz, a trafótól függ a fényereje....
De nem érdemes ezért annyira átalakítani, mert rendőr se biztos hogy szeretni fogja, meg műszakinál is cserélni kell.
Inkább tegyél bele Osram Nightbreaker + névre hallgató izzót.
Sima 55W, de 90%-kal tud többet mint egy hagyományos izzó....észre lehet venni a különbséget és nem is kötnek bele.
mért nem elöbb szóltál most volt lomtalanítás...kidobtam va 2-őt
Honnan lenne Gini
Ha ezt tennéd bele akkor egy fost raknál bele....
Egyik sincs a foncsor fókuszában, nem fog jól világítani. Valamint csak a tompított lenne xenon és nem a legjobb minőségűek ezek az öszvér kialakításúak.

Bi-xenon H4
Ez kell, így keress rá.