Nem is a látás, inkább a láthatóság lenne az első számú célom, mert sajnos így mindig távolsági fényszóróval kell közlekedjek, annyira gyér a gyári megvilágítás...
Az igaz hogy ezek nélkül is használható, ha jól van beállítva a lámpa a szembejövöt se vakitja, Te meg nagyon jól látsz, de kis országunkban mindent tiltanak amit tiltani lehet....
én ugyebár nő vagyok és ezt nem tudhatom...de csak a hivatalosan beszereltet fogadják el.kell hozzá műbizonylat(lehet nem az a neve,olyanra gondoltam mint a németeknél a TÜV)
Létezik.....
Az még csak halványan kék színű, inkább fehér....
De én nem tenném bele, van itthon nekem kocsiba, de nem akarom hogy a rend őrei egyfolytában csesztessenek miatta.....
Ez az, aminél a tompított és a refi is xenon, de ez csak izzó, ehez még kell neked trafó is.
Az hülyeség amit az elöbbinél irtál, hogy azt mondta az aki eladja, hogy mivel 35W-os csak 35W-os trafóval működik. Az izzó mint két esetben ugyanaz, a trafótól függ a fényereje....
De nem érdemes ezért annyira átalakítani, mert rendőr se biztos hogy szeretni fogja, meg műszakinál is cserélni kell.
Inkább tegyél bele Osram Nightbreaker + névre hallgató izzót.
Sima 55W, de 90%-kal tud többet mint egy hagyományos izzó....észre lehet venni a különbséget és nem is kötnek bele.
Ha ezt tennéd bele akkor egy fost raknál bele....
Egyik sincs a foncsor fókuszában, nem fog jól világítani. Valamint csak a tompított lenne xenon és nem a legjobb minőségűek ezek az öszvér kialakításúak.
nem garantálom hogy megismerlek ha szembe jössz velem motorral de inteni fogok az tuti
http://www.youtube.com/watch?v...
http://bolthely.hu/tungsram
/id...
na had lássam milyen jó pasi vagy
viccet félretéve,tessék fotót feltenni
azt hittem téged látlak ma a Szálkánál de nem
picit más felirat volt rajta hátul
Utólagosért se, ha teszel bele lámpamosót, és automatikus magasságállítást.
egyetlenegyszer kérdezett nekem rá rendőr a kocsinál...de gyári,ő is tudta
Az még csak halványan kék színű, inkább fehér....
De én nem tenném bele, van itthon nekem kocsiba, de nem akarom hogy a rend őrei egyfolytában csesztessenek miatta.....
Az hülyeség amit az elöbbinél irtál, hogy azt mondta az aki eladja, hogy mivel 35W-os csak 35W-os trafóval működik. Az izzó mint két esetben ugyanaz, a trafótól függ a fényereje....
De nem érdemes ezért annyira átalakítani, mert rendőr se biztos hogy szeretni fogja, meg műszakinál is cserélni kell.
Inkább tegyél bele Osram Nightbreaker + névre hallgató izzót.
Sima 55W, de 90%-kal tud többet mint egy hagyományos izzó....észre lehet venni a különbséget és nem is kötnek bele.
Honnan lenne Gini
Ő?
Egyik sincs a foncsor fókuszában, nem fog jól világítani. Valamint csak a tompított lenne xenon és nem a legjobb minőségűek ezek az öszvér kialakításúak.
Bi-xenon H4
Ez kell, így keress rá.