Na megmértem a nyomást benne így 1 óra elteltével, és 2,55 volt benne, pár hete 2,-6ra fújtam, de ez lehet attól is, ahogy levettem, illetve felraktam és akkor engedett egy kicsit, szóval úgy tűnik nem enged.
Ja és a guminak csak a felső részébe volt belemenve (ez látszik a gumi púposodásán is), nem ment mélyre, szóval szerintem (de majd kiderül) nem szúrta át. Lehet így közlekedni vele?
Az a bibi történt....ami a képen látszik..! A dolgot kihúztam óvatosan, előtte bejelöltem, aztán a belemet levegőt kinyomtam a gumiból. Egyenlőre várok, hogy ereszt-e valamit. Viszint nekem 1 óra múlva el kéne mennem vele. Vélemény? El kell vinnem gumishoz, vagy hagyjam így?
Köszi a segítséget!
Tomi
Szerintem ezt hagyjuk .
Kicsit megmutattam , hogyan kell motorozni , és már nem is írnak ide .
Inkább maradok a sor végén a gurulásokkor , mint eddig , és hallgatom a rossz dumájukat , hogy nem megy a busa alattam , de legalább írni fognak megint ! , , ,
Az a bibi történt....ami a képen látszik..! A dolgot kihúztam óvatosan, előtte bejelöltem, aztán a belemet levegőt kinyomtam a gumiból. Egyenlőre várok, hogy ereszt-e valamit. Viszint nekem 1 óra múlva el kéne mennem vele. Vélemény? El kell vinnem gumishoz, vagy hagyjam így?
Köszi a segítséget!
Tomi
remeg kezed lábod mi?félsz az alázástól...megértem
egyébkén szeva mindenki
ha úgy vesszük ne irigykedjek,a lehetőség adott nekem is
Ezt hallgassátok nagyon komoly bzdmg beszarsz rajta http://youtu.be/Pyc4XZgQEfU
hihetetlen,milyenek ezek a mai fiatalok
De kibaszott jó ez a F1 HD-ben, 3D stb kár hogy ilyen hányingerem van
Kicsit megmutattam , hogyan kell motorozni , és már nem is írnak ide .
Inkább maradok a sor végén a gurulásokkor , mint eddig , és hallgatom a rossz dumájukat , hogy nem megy a busa alattam , de legalább írni fognak megint ! , , ,