para
Bazdmeg...tudod mivel van a LEGKEVESEBB-gondom
hát jah a 19-éves DAF-az csak...megy-megy-tankolás...megy
Csinálhatnának hálófülkés DAF mocit is:)de legalább akkora ágyal mint az XF-es szériában....Úgyis utálok sátorT verni
nekem is yosi dob,pályaidom ,fényezés ,,,,,,,,,,, jövő hónapban autó vizsga , alvázvédőzés,küszöb fényezés,féktárcsa,fékbetét csere nehéz az élet ja!és ki kell fizetnem a héten 90 eurot a pályázásra
a rángatás jelentkezett, de az FI nem gyulladt ki.
benzin az 1-es jelen van és MOL kútnál tankoltam
nemlehet hogy volt 1 kis víz a benzinben?
amikor kihúzattam rendesen utána jó volt!
Sziasztok!
Még kezdő motoros vagyok, kb 2 hónapja vettem meg az én kis 2007 -es GSR 600 -mat. Abban kérném a segítségeteket, hogy az ülésem első tépőzára nem az igazi, mindig elengedi az ülést. Tudnátok valami jó megoldást adni rá.
Egyáltalán nem jellemző. Meg úgy semmilyen meghibásodás sem GSR-re.
Amikor a hiba előfordul és megáll nem szabad levenni a gyújtást és ki kell olvasni a hibakódot. Ha leveszed a gyújtást, törlődik a hibakód mivel nem tárolós a motorvezérlője.
Befecskendezés, benzinnyomás, jeladók, érzékelők....stb. bármi lehet.
Ha a közelben lennél mondanám, hogy kiolvasom a hibát belőle ha akkor produkálja mikor előttem lenne a motor. De messze vagy....
Vidd be egy Suzukiba, amikor produkálja a hibát vagy ha mindig ismételten előjön akkor hagyd ott majd ők előcsalják a hibát.
te "büdös"-kölyök...kiszámítható vagy
Ma kerültem egy jót a "MENNYDÖRGÉSSEL"-és rájöttem arra gumi kell...megzabálta a hátsót....csúszik mint állat kigyorsításkor mintha jégen mennék
A vectrába szélvédő
A pegába úszó
A tankolásról ne is beszéljünk
Kész vok
25 e km bírt ki...röhely...szét ért a műanyag.....mechanikussan nem érintkezik elvileg semmivel...csak a csapnál...ahol rögzitve van....egyébként úszna...a benzinen...de bazze ez nem úszó...ez búvár
Sziasztok! Ilyen problémám lenne hogy: motorozgattam és egyszercsak elkezdett rángatni olyan 5000 fordulatnál majd kigyulladt az FI lámpa! leálltam, gyújtás le majd fel akkor kialudt és a probléma kb 15km ig nem jelenkezett újra! Szerintetek mi lehet a problem?
esetleg volt már valakinek ilyen?
Bazdmeg...tudod mivel van a LEGKEVESEBB-gondom
hát jah a 19-éves DAF-az csak...megy-megy-tankolás...megy
Csinálhatnának hálófülkés DAF mocit is:)de legalább akkora ágyal mint az XF-es szériában....Úgyis utálok sátorT verni