Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

40 be oda adom. a képesmotoron van fent kép a hirdetésnél.
Mondasz rá egy árat?!
Csá Gengszterek!

Márc.24-25. Kakucs, vezetéstechnika.
Ketten influenzások lettek. Pici pénzért érdekel valakit! 2 hely van!
Szia. nekem van 1 db öcsimura dobom eladó. email: u 1992@freemail.hu
Na mi van, semmi?

Reggel majdnem beöltöztem, hogy motorral jövök........ aztán felébredtem és szembesültem a valósággal....
Kocsiban volt ilyen 6000K H4-es Bi-Xenonom, de kiszedtem, mert az okos rendőrök mindig belekötöttek.
Legjobb az volt, amikor az egyik izzó azt játszotta, hogy 1szer-2szer elaludt menet közben, ha levettem a világítást és vissza tettem ismét jó volt. Rendőrök jöttek szemben, pont nem égett, utánam jöttek, igazoltatás....nem ég a lámpa....világítás fel...lámpa ég.
Rendőr erre, van izzó készlet, mondom van, akkor cseréljem ki mert ez csak a helyzet jelző....néztem rá bután...
Xenon ki, izzó be, rendőr megszólal, ennek már erősebb fénye van mint az előzőnek, ez már jó (bal oldalitól nem is látszott a jobb oldali fénye) és átnyújtott egy 3ezres csekket....majdnem megetettem vele....
Rendben.
Ugyan ilyenem van / volt ..... tudom milyen fénye van....
Hát a fénycsóvában semmi kék nincs, hidd el.
Így szembefényképezve írtam is, hogy kék fényezésű elemek vannak a lámpa körül.
Ezt mondják jégfehérnek...mert kicsit kékes a fénycsóva....
Ez 6000 K
A lámpa körül kék idomok vannak, ne tévesszen meg a kék széle a fénynek bár egyébként is sosem egyszínű egy fénycsóva.
A nagy része hófehér.
Tehát bátran bele lehet tenni motorba a 6000k-sat? :)
Azért hófehérnek nem mondanám....halványan kékes....jégfehér...
Eléggé tájékozott vagyok mindennel kapcsolatban a világban. Fontos, hogy mindenben tájékozott legyek, mert mindent, mindennel kapcsolatban megcsinálok. Egyrészt miért fizessek valamiért amit én is meg tudok csinálni jól...másrészt nem igazán bízom senkiben....ezért is csinálok mindent magam.
Ami meg még szorosan is a szakmámhoz, szakterületeimhez kapcsolódik.... abban meg főleg.

Amúgy sziaaaaa
Gini,Te mindig mindenhez hozzá tudsz szólni,legyen bármiről is szó
A 6000K az hófehér pont.
Felette kékül, alatta sárgul.
Ez autóba való beszerelésről szól.
személygépkocsiba
Motorkerékpárra értelemszerűen nem lehetséges ezeket felszerelni és ezért kivétel is.
honnan....honnan.... vegyél ki a tunciból......hogy nyáron tudjak/tudjunk pályázni az RSV-vel
az mááá sok
Én se sokat mentem még vele idén....kb. 1000 km....
csak én vagyok az aki idén még nem motorozott?
na jó mentem vele kb 1 percnyit míg hazahoztam másik garázsból
Inteni én is mindig intek a szembe jövőnek vagy aki mellett elhaladok.....van amikor kocsiban is kalinpálok már reflexből.....