Kocsiban volt ilyen 6000K H4-es Bi-Xenonom, de kiszedtem, mert az okos rendőrök mindig belekötöttek.
Legjobb az volt, amikor az egyik izzó azt játszotta, hogy 1szer-2szer elaludt menet közben, ha levettem a világítást és vissza tettem ismét jó volt. Rendőrök jöttek szemben, pont nem égett, utánam jöttek, igazoltatás....nem ég a lámpa....világítás fel...lámpa ég.
Rendőr erre, van izzó készlet, mondom van, akkor cseréljem ki mert ez csak a helyzet jelző....néztem rá bután...
Xenon ki, izzó be, rendőr megszólal, ennek már erősebb fénye van mint az előzőnek, ez már jó (bal oldalitól nem is látszott a jobb oldali fénye) és átnyújtott egy 3ezres csekket....majdnem megetettem vele....
Eléggé tájékozott vagyok mindennel kapcsolatban a világban. Fontos, hogy mindenben tájékozott legyek, mert mindent, mindennel kapcsolatban megcsinálok. Egyrészt miért fizessek valamiért amit én is meg tudok csinálni jól...másrészt nem igazán bízom senkiben....ezért is csinálok mindent magam.
Ami meg még szorosan is a szakmámhoz, szakterületeimhez kapcsolódik.... abban meg főleg.
Márc.24-25. Kakucs, vezetéstechnika.
Ketten influenzások lettek. Pici pénzért érdekel valakit! 2 hely van!
Reggel majdnem beöltöztem, hogy motorral jövök........ aztán felébredtem és szembesültem a valósággal....
Legjobb az volt, amikor az egyik izzó azt játszotta, hogy 1szer-2szer elaludt menet közben, ha levettem a világítást és vissza tettem ismét jó volt. Rendőrök jöttek szemben, pont nem égett, utánam jöttek, igazoltatás....nem ég a lámpa....világítás fel...lámpa ég.
Rendőr erre, van izzó készlet, mondom van, akkor cseréljem ki mert ez csak a helyzet jelző....néztem rá bután...
Xenon ki, izzó be, rendőr megszólal, ennek már erősebb fénye van mint az előzőnek, ez már jó (bal oldalitól nem is látszott a jobb oldali fénye) és átnyújtott egy 3ezres csekket....majdnem megetettem vele....
Így szembefényképezve írtam is, hogy kék fényezésű elemek vannak a lámpa körül.
A nagy része hófehér.
Ami meg még szorosan is a szakmámhoz, szakterületeimhez kapcsolódik.... abban meg főleg.
Amúgy sziaaaaa
Felette kékül, alatta sárgul.
Motorkerékpárra értelemszerűen nem lehetséges ezeket felszerelni és ezért kivétel is.
na jó mentem vele kb 1 percnyit míg hazahoztam másik garázsból