Na hello öcsikém! Igazán itt van az ideje hogy guruljunk! Én még nem hoztam el a mocimat, igy potyautasként mennék, feltéve ha elvisz a férjem.
Már alig várom hogy a többiekkel is találkozhassak. Hiányzik már az innyenc csapat!
Szép estét
Jól hangzik a 15. de sajna mesze leszek
és még a kutyusomat sem vihetem
De majd legközelebb gurulunk egyet. Már szeretném megismerni brigádot egy kicsit jobban.
Jó gurulás nektek!
ha gyári és bontatlan akkor én simán beleöntöm, sőt idáig sosem néztem meg meddig van a szavatossága, de majd ezután nem igy lesz nehogy elrontsa a hasát a kutyuli
de neked kell eldöntened, hogy öntöd vagy nem
Szerintetek 2006-ban gyártott motorolajat (Repsol Moto Racing 4t 10w50) bele merjek önteni a gépbe? Közeleg a 12 ezres szervíz és sikerült szereznem a netről jó áron. A dobozra gyártástól számított 5 év van megadva, az meg ugye 2011-ben lejárt. Lehet-e baja a motornak, ha beleöntöm?
Ferkó...az Istvánik bizt tudják...de ha a budafoki kivezetőn a duna mellett haladsz végig Érd irányában,átmész az M-o alatt-elmész A harbor park mellett,és beérkezel Érdre,a "régi"balatoni út kezdete,ott egy körpörgő,3-ik kijár de ott már látod a TESÓT.de mehetsz az M-6 on is...1-vagy 2 kijáró a O-tól?vagy mehetsz a Diózsdi kihajtón a "régi" balatoni úton...Érd felé........de baszki ügyes gyerek vagy odatalálsz. ..ha nem érdeklődjééééééé a buszmegállóban
Sziasztok Puncik!
Mehetünk az évadnyitóra részemről,de nem tom hol van Érden tecsó,mi Norcsiékkal valahol az M3-nál talizunk.
Nem csinálunk ebből gyorsan valami ott alvós-ivós bulit?
Hát jó! :) Szerinted hova vigyem el a mocimat megcsinálni rajta a fékfolyadék cserét? Mert még az olajat megcsinálom, de a fékhez annyira azért nem merek hozzányúlni....! Jó lenne ha látnám, hogy miként kell csinálni, viszont ha szerelőhöz viszem, az azt mondja, hogy gyere vissza 2re.....!
Az elsőt sosem emeltem ki azzal, szerintem ahhoz külön kell (kisebb belső távolságú) emelő. És emelőszemem sem volt a motoron, simán lehetett anélkül is használni ezt az emelőt.
Úgy van