Mostmár értem, hogy miért volt a Krisz ennyire éhes! Hiszen átlátszó jégert ivott! Kalória szegény jégert az innyenc csapatnak!
Remélem mindenki rendben hazaért!
Ez nagyon komoly lett
Épp karbantartás folyt a fejemben. A kismanók próbáltak megtisztítani a bűnös gondolatoktól....de hála isten csak félmunkát végeztek
Örültem Nektek,és mindenkinek akivel találkoztam!
Szegény Kriszt pedig vigyétek gyorsan orvoshoz,míg nagyobb baj nem lesz,mert ez bizony nem photoshop,hanem a valóság...
Remélem már nem akarod eladni a tuncit !
Jó motor csak lassú egy kicsit , de azért ne add el .
Írtál múltkor valamit a lóerőkről testvérem , ezek most hol voltak ? ,
Morcsi. Mikor feltöltöttem a képeket, láttam egy fekete tincset a fejed tetején. Azt hittem poénból befestetted. Mikor üeg kinagyítottam akkor vettem észre, hogy valaki áll a fejeden. :-) gondolom mentőangyalkádból egy manó lett aki vigyáz rád mikor motorra ülsz :-) pusza jó hétvégét és balesetmentes napokat!
cső
Hát még össze kell tákolni az RSV-t Peti barátommal.....
Valamint sajnos ott /fő kell fizetni és 70€ egy napra + a sallang..... szóval nem tudom én mikor állok majd úgy, hogy ilyenre lenne ennyi
ithon.....köszönöm a mai napot...a nem PAPÍRKUTYÁKNAK
Jó volt csapatni ma egy kicsit...bár a Krisz örökké nyígott"bazze 3-ik ban is elpörög"...mondtam is neki bazze vedd már le sztenderől
Le a kalappal Henticsek elött...csak eljött a csibész
köszi mindenkinek...............jó volt...lehet vasárnap gurulunk 1 rövidet?kit érint?Kriszti a szervező
Voltam Sukorón is, volt vagy 6-700 vas, szemét módon tele volt minden. 60 méteres sor a kajáér, elszivtam 2 cigit Krisszékkel, aztán vissza a gyerekhez
Remélem mindenki rendben hazaért!