Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!

http://auto-motor.vatera.hu/al...

Ha ezt tenném bele, kellene valami átalakítás, vagy csak kicserélem a két izzót és kész?
Ez 35W-os, azt írja, hogy csak 35W-os trafóval működik..
Reggelt,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Nincs egy AP szenzorod fölösbe?
0261230061 legfeljebb vedd ki a tünciből.... ha 2006-2010 közötti
jó-jó engem nem x-nek hívnak...tudod miről gagyogok...írd le te
Látod én bármit felteszek ide , az nem jó .
Hehe, ez a barlangfürdő, viszont ennyiért horror, ettől sokkal olcsóbban is meg lehet úszni
fizeted nekem is apu?vagy csak a kislányoknak
Egy ilyen részegeskedéshez mit szólna a tisztelt JSZMBK ? kalimera
Ez rossz duma , tudod , hogy a cocizásért mi fizetünk neked ! ,
Nem láttam semmilyen gurulásról írást , én minek szervezzek , sose tudom hol vagyunk . Én ma is mentem egyedül , teljesen jó idő volt , a szelet mondjuk azt nem szeretem de jó volt . A hajókázást viszont sajnálom , tuti nagy élmény lett volna !
majd ha lesz rá pénzem, akkor el megyek
arról dumálj inkább törpe zöldséges barátom
Hogy mi a faxom volt-lett az ÁLTALAD-szorgalmazott...vasárnapi...hü de megyünk egy jót gurival?
Ne válaszolj...tudom én...megint rosszúl telyesítettél OTHON...és kedves nejed elzárta a "BUXA" kulcsát
Így kínodban kényszerképzetek gyötörnek
Más........ elmarad a HAJÓS-kaland Nem vállalta a "kapitányosz" 10 emberért a felelőséget mert hogy még hiányos a ladik éreztem hogy ez se megy simán.....pedig vettem már homokozó vödröt...hogy legyen mivel kimerni a vizet A kurvapicsábabasszamegazég
Fruttika , ha a következő bulira nem jössz el megint , akkor te is csak ezt fogod majd mondani , ha meglátogatunk : "nyeeööö" !
Szia Gini !
Szia lacosz !
Képzeld ma mentem egy tuonóval ! , ,
Az úgy volt , hogy c-be tettem a hayabuxát , lehúztam két gyertyapipát és odabasztam neki rettenetesen , mentem vele kettőötvenet , és utána ezt is tolni kellett ! , , ,
Szia apa!
Hello mindenki ! .....
azért a horgászboltokat felkeresheted
mittomén
írd be a gúgliba a karbi típusát és csak ki ad valamit
Meg történt az első idei indítás illetve meg történt volna....de csak ennyit mondott: "nyeeööö.." úgyhogy most az akksi itt pihen fent töltőn, holnap második felvonás
Gini...MIKUNI...karbihoz..hol kapok úszót?röhely bazze "bepókhálósodott"és tele van benyával a rohadt ..........
1-rizses cucc van a pegán,és az is szívat örökké
Első képen a két szimó , nállam az visz mindent
Hát mondjuk nálam a HUMMER viszi a prímet
Voltam a börzén, csináltam pár képet, elsősorban a veteránokra hegyeztem ki (Tybee bának ajállom ), de van egy két érdekes és szép gép, mindenki talál néznivalót
http://www.sportmotor.hu/motor...