Estét
JSZMBK!
Beszéltem a főtitkárunkal...alias GR-Kriszel
És azt beszéltük...ha van kedve T. Díszes társaságnak gurulni 15-én,Sukorón lessz a motorozz.hu-nak évadnyitója?
Akkor pl Érdi TESÓ-pakindzsó...találkozási pontként?
Kis bemelegítő gurulás.......peletyu lent a haverokkal...osz szélrózsa...ki merre lát...haza
Ez csak 1 ötlet...én nem szervezek semmit.....de pl:11 kor?tal ott?
Aki jön ott...aki nem othon...vagy máshol
bocs Marcibácsi volt egy megbeszélt talim egy Harly- s sráccal ! legközelebb szólok időben !
Finom de rövid 130km karika lett a vége istenem de hiányzott már megtoltam rendesen ! DE de hideg az a kurva aszfalt, nem melegszik a gumi rendesen, fúj a szél , markolatfűtés nyomatni kell á hiába a 7-8c fok még nem az igazi örömmotorozás 180 felett
JSZMBK!
Beszéltem a főtitkárunkal...alias GR-Kriszel
És azt beszéltük...ha van kedve T. Díszes társaságnak gurulni 15-én,Sukorón lessz a motorozz.hu-nak évadnyitója?
Akkor pl Érdi TESÓ-pakindzsó...találkozási pontként?
Kis bemelegítő gurulás.......peletyu lent a haverokkal...osz szélrózsa...ki merre lát...haza
Ez csak 1 ötlet...én nem szervezek semmit.....de pl:11 kor?tal ott?
Aki jön ott...aki nem othon...vagy máshol
Ezzel toltuk!
Finom de rövid 130km karika lett a vége istenem de hiányzott már megtoltam rendesen ! DE de hideg az a kurva aszfalt, nem melegszik a gumi rendesen, fúj a szél , markolatfűtés nyomatni kell á hiába a 7-8c fok még nem az igazi örömmotorozás 180 felett
Az egész létesítmény első osztályú, a pálya nagy (5900 m) és gyors!
nem bírom ki még is lépek egy karikát basszameg majd gyüvök ebédre
null