Háát , erre én tiplit vertem vagy hússzal , de jöttek utánunk és ránk hívták a rendőrséget , hogy rongáljuk az aszfaltot ! , Jöttek a rendőrbácsik nagy bőszen , hogy mi van , meg kié az autó , meg miért nem cserélünk kereket , de mondtam nekik , hogy az asszonyé a kocsi , de most nagyon mérges , szóval ha új dolgot akarnak megtudni a kedves édesanyjukról , akkor bátran menjenek oda a kocsihoz ! Elkezdtek röhögni , mert hallották a pályásoktól , hogy anya nincs éppen kultúrált hangulatban , és azt mondták , hogy kösz akkor mi most nem láttunk semmit , de menjünk már le a pályáról ! , , ,
Ápr 11.-én nyitom a húskastélyt Csepelen, oda várok innen mindenkit sok szeretettel , ha nem bírod ki addig, akkor a Lehel csarnokban megtalálsz. Húsvétra van sonkám, ha érdekel valakit, esetleg Titeket
Megállított a pályamérnökség sárga autója , hogy miért megyünk a leállósávban lukas gumival , erre az Yvett kiszólt neki , hogy :
- Nem látod , hogy nem tudjuk kinyitni a csomagtartót mert rossz a zár , a kurva anyádat te faszkalap ! ,
Nem tudom , mert mire lehozta a gyerek Pestről a másik gumit felnivel , addigra igencsak ittas lettem valahogy . Lecseréltem a kereket , szerintem , de most megyek és megnézem , hogy mit csináltam ! , ,
kemény a csayod
- Nem látod , hogy nem tudjuk kinyitni a csomagtartót mert rossz a zár , a kurva anyádat te faszkalap ! ,
,,,,,,amúgy van opel de motorhoz is jó
Nincs egy emelőd eladó ? ,
szerencse, h nagyobb bay nem lett
Ez melyik autó
Minden oké , minden csodás ?