Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mutasd már meg , hogy itt hova fújjak ? ,
Váááááááááá,hüjje állat
defektspray
akkor meg is lesz a törzshelyünk sonka jöhet egy 1- 1,5kg-t karistolj fel nekem
Háát , erre én tiplit vertem vagy hússzal , de jöttek utánunk és ránk hívták a rendőrséget , hogy rongáljuk az aszfaltot ! , Jöttek a rendőrbácsik nagy bőszen , hogy mi van , meg kié az autó , meg miért nem cserélünk kereket , de mondtam nekik , hogy az asszonyé a kocsi , de most nagyon mérges , szóval ha új dolgot akarnak megtudni a kedves édesanyjukról , akkor bátran menjenek oda a kocsihoz ! Elkezdtek röhögni , mert hallották a pályásoktól , hogy anya nincs éppen kultúrált hangulatban , és azt mondták , hogy kösz akkor mi most nem láttunk semmit , de menjünk már le a pályáról ! , , ,

kemény a csayod
Tegnap megoldottam .
Ápr 11.-én nyitom a húskastélyt Csepelen, oda várok innen mindenkit sok szeretettel , ha nem bírod ki addig, akkor a Lehel csarnokban megtalálsz. Húsvétra van sonkám, ha érdekel valakit, esetleg Titeket
, ,
Megállított a pályamérnökség sárga autója , hogy miért megyünk a leállósávban lukas gumival , erre az Yvett kiszólt neki , hogy :
- Nem látod , hogy nem tudjuk kinyitni a csomagtartót mert rossz a zár , a kurva anyádat te faszkalap ! ,
Átszalaggyak, megemelem amig moyolsz vele
Marci bácsi merre leledzel mostanában hol lehet a husikát beszerezni ? Pontosan melyik piacon foglak meghívni egy KV-ra ?
nem akarok belerondítani más üzletébe

,,,,,,amúgy van opel de motorhoz is jó
Tudok egy hátsó motoremelőt
Te egy állat vagy, ezt azért irígylem tőlled, h annyi pézed, van , nem történhet akkora bay, h ne tudnál nevetni rajta
Szia alme !

Nincs egy emelőd eladó ? ,
Szia Laci
Nem tudom , mert mire lehozta a gyerek Pestről a másik gumit felnivel , addigra igencsak ittas lettem valahogy . Lecseréltem a kereket , szerintem , de most megyek és megnézem , hogy mit csináltam ! , ,
Nem bírják ezek az utcai gumik a tempómat , lehet , hogy az összes autón lecserélem a gumikat Metzeler M3-ra ! ,
Szasztok
Felni +úszta
Az asszonyé , megint az 50-es kilóméternél volt a defekt , olyan mintha lenne ott valahol egy gumis műhely ! ,
146522 hsz
Asszép
szerencse, h nagyobb bay nem lett
Ez melyik autó
Szia Henti !
Minden oké , minden csodás ?