Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is mondtam , ma + motorral voltam dolgomon
? Egyébként mi történt vele hogy tönkre ment ?
Lehet nem jól ütöd be a keresőbe , próbáld úgy hogy :MUKINI China . .
Ebay-t nézted?
kipú,számítógép,stb,stb,,,,,,,,,,,,,,,,,
gyerekek
A FASZOMKIVAN MIKUNI-ékkal
SEMMI....AZA-AZ SEMMI AZ ALKATRÉSZUTÁNPÓTLÁS
Ez a XXI-ik század? ha kell egy nyamvadt úszó...vegyél egy új motort?röhely
Kapják be..............
Én a helyedben vigyorognék, amennyi kiadásod lesz a közeljövőben, ráadásul alap dolgokra, amiket muszály megvenned ahoz, h létezhess, hét tudod, Én sírva fakadnék
Próbáld meg feltenni az apróba pár képpel kiegészitve, hátha elmegy
Itt nem nagyon fog elkelni
Megy a tököm, de, h ne legyen egyedül elviheted
Sziasztok
Voltam a Paránál, megnéztem a versenyszuzukigéesikszerhatszázat , meg a gumipaplanokat, meg a sok szép új dolgot, amit az előző 1 hónapban vettek kölcsön kért lóvékból
Öcsimura sportdob valakinek?
Sziasztok szombaton megy valaki a motoros fesztiválra
addig marad ameddig csak akarod
Ha nem kell, hogy forogjon akkor nem kell kereknek lennie....tehát lehet nézet vagy háromszög alakú....akkor viszont nem kell-ene rögzítő sem, mert az ugye nem gurul.....

Nem mindig.
Mit vagytok oda ezért a kerékrögzítőért.... a keréknél az a jó ha forog.
Úristen milyen km ezreket írtok itt a gumikra... Tybee 17ezer kevés a hátsóra? Be tudod még dönteni azt a motort vagy már sínen megy?

Nekem a második SportSmart hátsóban most van 8ezer (az első elfogyott 5500-nál, de abban volt Szardínia) és még 1-2ezer bőven beleférne, szóval Tybee nálad a RoadSmart II., ami még ennél is tartósabb, egy 20ezres km tuti összejöhet!

FNDI, holnap visszajelzek, hogy Fateromék le tudják-e másolni a kerék rögzítőt (már nála van)... szóval igyekszem a napidíjat lecsökkenteni!
nemis.....mer' 3-an voltak
hát a PS-el levették a képről a két embert aki segített megtartani
Jössz,szólsz,pacsizunk, itt is lehet kajcsi,bogrács,szalcsi, v hambi a nonstop bufetba
Tudod te milyen nehéz volt ott tartani a motort egyhelybe amíg lefényképeztek ?
itt is csak támaszkodsz
Lehet, h tolunk egy Miskolc-Debrecent, kaja anyáméknál, aztán vissza, majd megláttyuk