Most vettem egy mocit, de még nincs átírva, se eredetiség se semmi, se biztosítást (a motor magyar, szervízkönyve, törzskönyve megvan). Mivel kell kezdeni és folytatni sorban az egész tortúrát?
Köv kérdés.:
Ha a tulajdonos én vagyok, de a fater az üzembentartója (neki '74 óta van nagymotorra jogsija, nekem 2hét múlva lesz), akkor így olcsóbban kijön a biztosítása?
Mindenki régi motort szeretne, nekem meg van itthon egy verhovinám :-) Azt hiszem fel kell újítani :-D
Sajnos én csak vasárnap tudtam motrozni, ebben a jó időben már nem. Most télen valami jó kis bőrruhát kell vennem.
Üdv Mindenkinek!
Jót gurultunk, ez, amolyan biztonsági kűr volt! Lassú tempó, ezért engem küldött előre a fiatalság! Képzelhetitek! gyök 3-al!
...És Henti + fndi + Alme utánam! Szép kis csapat, mi?
Kékkőn megnéztük a Balassi Bálint családjának a várát is!
Szóval, tényleg jó volt! Nekem!
Nekik? Őket kérdezzétek!
Sziasztok
Vááááá, nagyon komolyat mentünk , ez benne van az idei top3-ban
Bp- Balasagyarmat -Zolyom, Oldibá jól tempózott és kiváló idegen vezető volt köszi mindenkinek aki ott volt ma
Látod ez az, nem hinném, hogy létezik már csodálatos állapotú -nem átveréses- MZ/ETZ....amit el is adnának reális áron.
Nekem ugye nem elég az, mint sokaknak, hogy fényes legyen a blokk és a gumi széle...... és ugye nem fiatalok már ezek a motorok. Szóval ha valakinek mégis lenne egy szobában tartott ilyen motorja és megóvta eddig, az már nem is fogja eladni.
Nagyon kritikus tudok lenni használt járművekkel szemben..... ezért is vettem új GSR-t..... ami már nincs meg
Most vettem egy mocit, de még nincs átírva, se eredetiség se semmi, se biztosítást (a motor magyar, szervízkönyve, törzskönyve megvan). Mivel kell kezdeni és folytatni sorban az egész tortúrát?
Köv kérdés.:
Ha a tulajdonos én vagyok, de a fater az üzembentartója (neki '74 óta van nagymotorra jogsija, nekem 2hét múlva lesz), akkor így olcsóbban kijön a biztosítása?