Helló!
Nekem jó a gyöngyösi lehajtónál is de ha lejöttök a bagi lehajtón akkor Aszódon is találkozhatunk és onnan együtt.
Csak az időpont kell.
Minnyá valakit.
A legjobb ebédlőhelyet találtátok, imádom azt a teraszt és éttermet! De legközelebb vagy kompozzatok át onnan Visegrádra vagy egy kis szlovákiai kerülővel (Letkésnél) jussatok el a túloldalra és úgy haza.
Örülök, hogy gyűlnek a kilométerek és az országok a GSR-be!
Pont ma néztem, már 17ezernél járok a Hondával és tavaly nyáron hoztam el nullával...
Szia Zoli!
Jönnék én is ha lehet de látom a feltett térképen,hogy pályázás van. Akkor én a Gyöngyösi lehajtónál/3-as út/ csatlakoznék,ha tudnám mikor értek oda kb.
Merre jártatok? Ma 1-4 között délután én is arra csavarogtam (Dobogókő-Esztergom-Visegrád-Lepence-Szentendre). És ettem 4 palacsintát, figyelek az alakomra.
mert jövöhéten már a záró gurulás lesz, de az a Mecskben
leszel híívva és egyeztetünk.
Nekem jó a gyöngyösi lehajtónál is de ha lejöttök a bagi lehajtón akkor Aszódon is találkozhatunk és onnan együtt.
Csak az időpont kell.
Minnyá valakit.
Valahol becsatlakozol...
Viszont már ébren vaok.
Wili, fel leszel
A GSR bírja csak a BUXA nem ... ...
Örülök, hogy gyűlnek a kilométerek és az országok a GSR-be!
Pont ma néztem, már 17ezernél járok a Hondával és tavaly nyáron hoztam el nullával...
...pedig nem jó gumi sok motoros szerint, nekem bevált !
Verőcén süti-fagyi. Nagymaroson ebéd :pisztráng
Rétság felé haza .
Jönnék én is ha lehet de látom a feltett térképen,hogy pályázás van. Akkor én a Gyöngyösi lehajtónál/3-as út/ csatlakoznék,ha tudnám mikor értek oda kb.
akkor is, ha van könyved
holnap motoros túra veszi kezdetét Balasagyarmatra a Bátrak versenyére ( I D E a Mátrán keresztül
kiindulási pont M-0 - Diósdi kihajtójánál lévő MOL Bkút
08:45 perc
aki bújt aki nem megyünk
kb Í G Y