Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na és az mikor?
Vagy most?
08 21 07.00
Szeva
De máá nem lehet tudni, h hová érkezik szóba került egy laza Horvát-Szlovén-Olasz gurulás is, Én azon vagyok rajta le Triesztig
Mikort indul a vonat?
stét
Van, jól tartja magát, Én le szokom pókozni a gombáho, ha kell kölcsön adós. Szerdáig Horvátba lesz, csütörtökön viheted
mindig a végén van a baj amikor már Nagyon megy
A délutáni ring is kva jó volt. Bazsit se nagyon tartottam fel az SMT-vel , bejött neki is. Jó hír volt, hogy a 90 korlátlan perc miatt levitték 13eFt-ra az összeget és tényleg nem volt teltház. Viszont a végén a Mansell-ben már megint volt egy csúnya dupla bukta (gyorsabb beszúrt és kiütötte az újonc motorost - legalábbis ezt mondták)... így az utolsó 5-10 perc le lett fújva.
sikerült tegnap este a városnézés és a "homályosan nézés"
szép jó napot ! van vkinek GSR-re tanktáskája ami stabilan normál módon rögzíthető hun vette és mi pénzé vagy nem tudná vki nélkülözni a sajátját egy hétig jó motorral is ha nagyon rá van rögzítve
Üdv! Délelőtt jártunk arra a H.rung felé. Kamu volt a MEGTELT tábla, még befértünk! Jó, a 2,15-ös csportba. Na és?
Én azt mondtam, hogy a sisakod a nehéz..... nem a fejed
Bár ha az is -saját bevallásod szerint- akkor meg min csodálkozol?
Há' mást nem taláátam, csak óómot, azt azza' köllöt kitömnyi, ho' ne lötyöggyön a fejemen... bár a zoskolába vagy minek híjják, aszonták, ho' nehez a fejem...most akkor mi van?
Reggelt
hát nem szívesen

de aranyosak voltak a vadmalacok
,,,,,de milyet apám , gipszelt kézzel ilyet még nem szerpentineztem

Hálás köszönet Findi
húúúúú de jót Mátráztunk Almeval
Akkornem is akasztom le. A motorszallitot a kocsirol
Nehéz a sisakod.
Nem, nem félek, csak hosszú távon bármennyire is kemííny gyeröknek tartom magam, a nyakam nem birgya...
aha, köszi
nagy gyakorlatom nekem sincs. Egyszer voltam egy fél napot Kakucson, meg 2x20 percet a Pannónián. Abból is az egyiket esőben. Szóval pályázási ismeretek: zéró.
Szevasz,
Sosem volt gond, ha otthagytam a regisztráció melletti falnál (sokan ezt teszik). De akár meg is kérheted a regisztrációs Hölgyeket, hogy nézzenek rá.
És a tankolást, guminyomást a bejáratnál lévő Mol kúton meg tudod oldani.
Holnap én is megyek. Más nem néz még ki? Egy újabb szüzet (Bazsit) viszek a ringre, reméljük nem lesz probléma.
okés, köszi
Ja és még azt elfelejtettem megkérdezni, hogy ha van cuccom (hátizsák) akkor azt le tudom tenni valahová biztonságban?
Bejárat.Mol kút.
sziasztok!

Holnap megyek Hringre nyílt napra és az lenne a kérdésem, hogy lehet-e (érdemes-e) ott létesítményen belül tankolni meg guminyomást ellenőrizni. Vagy be ell menni a faluba?
Úgy tudom páran már voltatok, hogy oldottátok ezt meg?
Előre is köszi
FE