A délutáni ring is kva jó volt. Bazsit se nagyon tartottam fel az SMT-vel , bejött neki is. Jó hír volt, hogy a 90 korlátlan perc miatt levitték 13eFt-ra az összeget és tényleg nem volt teltház. Viszont a végén a Mansell-ben már megint volt egy csúnya dupla bukta (gyorsabb beszúrt és kiütötte az újonc motorost - legalábbis ezt mondták)... így az utolsó 5-10 perc le lett fújva.
szép jó napot ! van vkinek GSR-re tanktáskája ami stabilan normál módon rögzíthető hun vette és mi pénzé vagy nem tudná vki nélkülözni a sajátját egy hétig jó motorral is ha nagyon rá van rögzítve
Há' mást nem taláátam, csak óómot, azt azza' köllöt kitömnyi, ho' ne lötyöggyön a fejemen... bár a zoskolába vagy minek híjják, aszonták, ho' nehez a fejem...most akkor mi van?
aha, köszi
nagy gyakorlatom nekem sincs. Egyszer voltam egy fél napot Kakucson, meg 2x20 percet a Pannónián. Abból is az egyiket esőben. Szóval pályázási ismeretek: zéró.
Szevasz,
Sosem volt gond, ha otthagytam a regisztráció melletti falnál (sokan ezt teszik). De akár meg is kérheted a regisztrációs Hölgyeket, hogy nézzenek rá.
És a tankolást, guminyomást a bejáratnál lévő Mol kúton meg tudod oldani.
Holnap én is megyek. Más nem néz még ki? Egy újabb szüzet (Bazsit) viszek a ringre, reméljük nem lesz probléma.
Holnap megyek Hringre nyílt napra és az lenne a kérdésem, hogy lehet-e (érdemes-e) ott létesítményen belül tankolni meg guminyomást ellenőrizni. Vagy be ell menni a faluba?
Úgy tudom páran már voltatok, hogy oldottátok ezt meg?
Előre is köszi
FE
Vagy most?