Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elég ha én leszek mocskosul gazdag.
azt nem vállalom de ha lesz pénzem, adok neked, és akkor se puhítani nem kell, se rugdalózni, megveheted, amire vágysz
Ilyet.
Van jelölt csak puhítani kell.És Ginot köll elrugdalni tőle mert bizniccelni akar vele.
ezt? vagy ilyet?
Triumph
vazze ne beszélj ennyit, mert már megfájdult a fejem a sok dumától és mikor lesz? mit szeretnél venni?
Lesz.
naugye, megy ez neked akkó lesz másik, nem?
El.
válaszojjá má rendesen bakker ahhoz most qrva meleg van, hogy megfejtsem a jeleidet
eladtad?
Valahol pesten,majd balcsi,majd pécs.Ahova viszik.
hát hun van?
van motorod, nem?
Bazz..............motort vennék nem házat.
nyáron nem jó a tetőtér, én nem szeretem nincs mese, kőtözködök Alaszkába hát ha neked ez a mániád, akkor izzaggyá, helyettem is
Köhmmm............izzadok mint a Bodaki néma.................viszont egész életemben szinte tetőtérben laktam.
Egész kellemes a bramac cseréptől 30 cm-e élni.
Úgyhogy megszoktam.
hát akkor szerencséd van, én gyűlölöm nem tudok védekezni ellene, a hideg ellen fel lehet öltözni, de ez szerintem elviselhetetlen, főleg egy kafa lakótelepi panelben, amit egész nap süt a Nap el is döntöttem, megyek Alaszkába én jobban szeretnék egy 23-24 fokos kellemes meleget, napsütéssel, kis széllel, azt el tudnám viselni mindig, de ez
Megmondom őszintén én kedvelem a gatyarohasztó meleget.
A fűtés leeszi a gatyámat ami lerohadt.
csak az a baj, hogy már nem nagyon vannak tavaszok meg őszök, vagy szétrohadsz a melegtől, vagy szétfagynak a csontjaid
Tavasszal és ősszel jó.
De csak míg nem esik mert beázik.
hát ez is kafa akkor biztos mindig jól érzed ott magad