Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sajnos a papírt alá írod! ha a másik nem gerinces,akkor baszhatod
A lényeg, hogy jól vagy!
áhh faszopó de nem igaz, hogy más nem volt ott, aki oda ment volna hozzá, hogy héember hogy is volt ez...
Szasz sokan voltun bebújtam a paraszt elé de még bőven de neki szerintem nem fogott úgy a féke, ráraktam ívre és kibaszta a seggem alól de ezt az ijedelem a 125km sebesség bukfenc stb után tudtam később összerakni ! Megált megkérdezni jól vagyok e majd haladt tovább! Magyar mentalitás itt is megmutatkozik ennyi! Az a baj nem emlékszem csak arra hogy fekete motir volt talán Kawa?
Szia elkerültük egymást ;(

Hát még én hogy sajnálom pörögnek a forintok a szemem előtt az óta is Itt ülök a drágaszágom melett nem vagyok túl jól
neked mentek ?!?
bassza meg sajnálom :(
Über fasza volt nagyot mentünk igazad volt Findi még befértem ;))))) csak az utolsó kanyarban kibaszták a seggem;((( BMW leamortizálva teljesen + sisak + komplett bőrruha ;(( + a csuklóm de az meggyógyul ! BASSZA TELIBE A MOCSÁRI NYEHŐCE! várom a motormentőt a ringen megtaláltok még egy 1ó rát ;)))

Jó hír videó készült
szasztok Királyok!fasza nap volt,köszi Henti! meg volt ez is
Jóreggelt
cső

ha van időd akkor nyuogtan mennyél el, mert ha a regisztráltak közül nem megy el mindenki akkor simán felmehetsz és ez csak ott derül ki

és olyan még nem nagyon volt hogy a saját pénztárcájuk ellenségei legyenek
Nem kell valakinek egy hibátlan nagyon kényelmes fotel?
Nem jövök ennyi :( ügyesek legyetek

nyiltnap@hungaroring.hu címzett: saját magam

részletek megjelenítése 20:30 (29 perce)

Sajnálattal közlöm, hogy a vasárnapi nyílt napra telt ház van.

Üdv, Balogh Kati
Csáp
Hell brádák
Oké megdumáltuk
köszi hova írjak ? Ti hányra mentek ? az asszonyod mindenképpen boldoggá teszem ennyi

Citára jön valaki du. ?
Hááát, próba szerencse... írj nekik. Ha nem jön össze, akkor boldogíthatod közben az asszonyomat (neeeem úúúúúúúúúúúgy! ) a pálya mellett.

Holnap nekem kimarad a Cita családi program miatt.
Rendben van küldöm, és BOCSI hogy nem reagáltam

Öreganyám
Húúúúú basszus ezt elfelejtettem lehet ide ill oda még regizni?

Holnap meg citadella van du.? hüm
"SIROKI" indulónk :)))))))

Szöveg és kép óriási nézzétek ,,,,,,,,,,,egyétek végig

http://youtu.be/2Owjdz7EXho