Köszönöm kérdésed elég nagy bassza meg de csak holnap mérem fel igazán
Kormány odalett egy ideig menetirányba csúszott de sajna átfordult aztán seggel előre mind ezt a bal oldalán és minden ami hátra elhajlik az előre elgörbült
sajna benne van ez is! Én leszarom az időt ,megyek ahogy jónak látom ,,,,, volt ma olyan ,azért előztek meg engem is,mert annyit tököltem a lassabb motoros mögött ott előztem meg ahol én jónak láttam ,nem ott ahol utol értem kék zászlóztak az embernek,és fingja sem volt ,hogy miért talán az utca miatt vagyok óvatos ,és vigyázok a többi motorosra pláne a rendszámosokra ,akiknek iszonyat kárt lehet okozni
Látod tesa... ezért mentem én úgy ahogy a te motoroddal is, mert nem minden rajtam múlik csak....
Jelen helyzetben csak más motorjára tudok ülni, amit ugye nem ismerhetek annyira mint a sajátom, de ezenfelül magamra is kell bőven vigyáznom, a motorra is és legfőképp a HÜLYÉKRE akik véresen komolyan gondolják a pályamotorozást! Sokszor múlott csakis rajtam az eringen is, hogy nem lett baj belőle.... pedig én voltam elől.... neki kellett volna vigyáznia rám nem pedig fordítva, hogy ÉN figyeljem azt, hogy ő hol van és mit akar..... Pfffff
Hiába húzódtam én is pályára a közútról.... ott sem veszélytelen!
Bár mondhatnám, hogy a közúton ha nem vagy hibás legalább -az anyagi- károdat megtérítik....ha túléled, de ugye pont az esetem tükrözi, hogy még azt sem.....
Nem tudom mit kéne csinálni, vagyis azt tudom.... motorozni... na de hol?
nagyon elfáradtam én is !Talán a legjobb ringen vagyok túl ! Jókat mentem ,éreztem a mocit,pedig néha csúszkált a hátulja jól vágtam a féktávokat is (magamhoz képest)
Akurva életbe
Basszus együtt érzek, bár nem sokra mész vele, tiszta ideg vagyok..., és ha rá gondolok, h ez velünl is történhetett volna, áááááááááááá, naggyon gáz
Laci megyünk tovább......... ........
Tesám
Sziasztok pfuuuuuuuuu de nagyot motroztam, Para ne csinád máá, Én köszönöm 20 percenként csak egyX rajzoltál körbe , nagyon szépen guritottad a csíkon, be kell lássam, neked tényleg ez való! De ebbe engem már nehezen rángatsz bele Jól éreztem magam, szerintem az ucsó 6-8 köröm jó volt, nem mentem nagy időket, de ennek nem ez volt a lényege. Haza úton fel lehetett mérnem, h hol tartok. Jelen pillanatban úgy érzem visszajöttem , most ismét tudom azt amit a fekvőtámasz előtt, és nem félek "odarakni" ! Szemét mód elfáradtam, élveztem a motorozást, és a legszebb, h a csajom és a gyerek is látta, lazzán kő kemény családi Hringen vagyok túl, nagyXüen érzem magam
Para köszi mégegyszer a hétfőt és a mai napot egyaránt
Képek később
most már Én se fogok járni de hova járjunk ez után a kertben húzogassam neki?