Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyere bátran a gulyásból a répát Én félre rakom neked
Gyere Tybee bácsi várunk Ma beszéltem a "tenyérnyi hugyos hússal" szombaton jön hozzánk bográcsolni
Te csak gyűjts a sörre mert meghívtál mindenkit !
Ezt a téképet még gyakorolni kell Lacosz 71! 71 ! 71 !

10kor ott vagyok a taliponton Én is!

Úgy úgy nem pályán megyünk és Frutti 11.15re lent vagyunk !

Na nem Pénteken előkészülünk és este bográcsozunk Pénteken és Szombaton is! Pénteken is enni kell valamit!
Egy kis zűdséget meg veszünk lent ha kell de inkább csak húst!
Én segítek vegyél motoros xenont! Annak kicsi a trafója mindenhol elfér és bírja a rázkódást is nem ég ki fél év alatt! és nem kell neki semmilyen plusz nafta meg relé miről beszél félre már megint ez az okoska Gini?
És mit iszunk ott a sátoban? KOLÁT mert 10km-re lakandolsz ! Vagy ott alszunk ?
Üdv!
Sajnos nekem nem jön össze egy éjszaka sem a hétvégi buliban (pénteken lakásavatóra vagyok hivatalos, vasárnap reggel meg irány az UGRÁÁÁÁÁÁS! ). De ha az időjárás engedi, akkor szombaton elnézek napközben a Mátrába, meglátogatlak titeket. Kaját viszek, különben éhen halok a leírtak alapján.
jo8
egészségedre
megjött, köszi
Indulás 10:00 m3 shell kút érkezés :11:00

Jó Éjszakát ! ....................
.....vagy egymásban
Ok !

Lehet még egymás tetején lesztek , nem is értem minek annyi fekvőhely !
Hát ha azt a kóma-közeli állapotot alvásnak lehet nevezni, akkor igen Csörögj rá majd valakire Tybee bá', aztán eligazitunk
Szombat délelőtt hol lesztek megtalálhatóak ? Lehet még alszotok a M.derecskén ?
Jó Estét !
Ménem?
Basszátok meg itt is van zöldséges....
Lacosz! Nekem a gyöngyösi tali jó, csak mondjátok meg mikorra legyek ott!
Krisznél a zöldség... tehát szombat
Ez se jó beszarok
Shell Gyöngyös Pesti út
3200 Gyöngyös, Pesti út 74. itt a cím oszt kész.
Henti szerintem mi de leérünk,asszem előkészülök-lünk a főzéshez addig míg leérsz,mikor gondoltad a bográcsozást?pént-szomb?
http://maps.google.hu/maps?hl=...
Talán így?
az elöbbi stornó
Szia Lacosz
Én Érdről kb 14.00 körül startolok, ez az időpont truttommal senkinek sem jó, így Én egyedül megyek, ha valakinek jó az időpont... hajrá