Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mittom én én be voltam rúgva mikor Türnitzben megszervezték
Zoli, ki a Siroki 10 fő, nekem nem jön ki ennyire sehogy sem
vagy nem tudok a hiányzókról
Malom völgy megvolt mára,az eső ellenére volt jópár motoros
jó ST-t

ajjj de jót csavartam ma

főleg hazafelé szakadó esőben, amikor 2xx nál elkezdett sikálni a hátúlja egyenes úton emelkedőn felfelé, volt ám utána meg
Sziasztok Klán!
Nekem Sirok nem jön össze.
Ha számoltatok velem, akkor bocsánat!
Ha nem, akkor nem okozok meglepetést most senkinek.
Érezzétek jól magatokat!
Old
Nem mondtam, h inkorekt vagy és nem is Én baszogattalak a hogymivannal
írtam, csak a tisztán látás miatt
jjó, világos , egyébként a marhahús már most le van fagyasztva ithon a frigóban
egyébként nem tudom miért gondoltad, hogy visszalépek, egy szóval sem említettem ilyet. Lehet hogy csak egy nőcske vagyok, ráadásul nem is a szíved csücske, de inkorrekt nem vagyok
természetesen nem léptem vissza, és magától értetődően leviszünk mindent, amit le kell vinni. Megígértem, tisztáztuk, nem vagyok sem egy durcás gyerek, se olyasvalaki, aki segget csinál a szájából. Az hogy rosszul esett nekem, hogy mennyit telefonáltam és törtem magam azért, hogy legyen mindenkinek szállása, és mégis csak bántás van és kioktatás, nem változtat azon, nem szegem meg az adott szavam. Nekünk kettőnknek kell egyeztetni, hogy hol és mikor találkozunk szerdán este.
Blu, amit a 139176-os HSZ-ben írtál a hurcolásról azt a 139205-ben foglaltak szerint tekintsük úgy, h átgondoltad és visszalépsz tőle
Nem, nem értettelek fére, csak muszáj tisztázni, hiszen ha ez így van akkor másik +oldást kell keresnünk valami kurva gyorsan

Én nem tudom, h kinek mennyivbel tartozom a szállásért /valószinü a Krisznek/ nem érdekel, h hol milyen házban és kivel alszom és természetesen sétikálok is 450 métert, hiszen még a mult héten is variáltam a hol alszik az asszony ha jön kérdésben. Nekem tök mindegy!
De -és írom ezt úgy, h azt gondolom igazatok van- a Nőcske melózott vele, hogy legyen szállás, hogy jól érezzük magunkat és együtt bulizzunk, Én +köszönöm neki, h "melózott" a dologért, ne vaditsátok meg teljesen Írom ezt annak tudatában, nekem a Nőcske nem a szivem csücske
Jóestét
Bocs, most látom még a fórumnevem sem írtam át mióta GSR em van :) szóval egy GSR 600 ról van szó a hirdetésben :)

Szép napot!
Kev
http://www.motor.hu/motor_vpag...

Sziasztok, sajna eladóvá vált a jószág... Hátha nektek van ismerősötök akit érdekel, ti mégis tudjátok az előnyeit hátrányait ( ami kevés ) ennek a típusnak!

Köszi előre is.

Üdv.
Kevin
Gumi foglalat, el kell fordítani.
Szevasztok.
Helyzetjelzö izzo csere után,nemszorul vissza a foglalat a lámpába,bármit is csinálok.Tanács?
Gina 10 perc és indulok
ez ha kap egy hátsó defektet, akkor kilövi őket az űrbe
Jav:hegyi felfutó:)
http://youtu.be/-pjWLy_LbEU
Nah ezt vinni kéne a hehyi felfutóra
Jó regg vagányok
Krisz téged daruval szedtek ki tényleg abból a marha nagy bombatölcsérből?