Guszta
Meg fndi-szalcsija is
Összevesztek a mocik a garázsban "megkérdeztem"-ki akar jönni SIROKRA?
Még jó hogy van választék
Henti! ne görcsölj horvától!lent majd kiokosítunk
Fizetőkapus rendszer van a pályán,én a határ másik oldalán szoktam Kunát váltani,ott volt a legjobb áron/horvát oldalon!/
Ha ésszel közlekedsz a közeg békén hagy,de ha valamit csinálsz,rögtönitélő szarság van...visznek az "ügyeletes" bíró elé...és fizetsz
Én RAB-ra szoktam menni,az tölünk 600-km,és klasszisokkal jobb mint KRK.
De majd személyessen a többit
mi most voltunk Pag szigeten,Novalján
szállás 120 euro volt hármunknak 2 éjszakára,de tuti jó klímás,gyereknek külön szobás apartmanban,tengertől 5 percnyire
Gondolom nem volt vágva a gyári izzó foglalata.
Elvileg H4 vagy H7 kéne bele. Ránézésre is más.
Simán kúton vagy autósboltban kapható.Én valami növelt fényerejűt raknék bele.
Az lenne a kérdésem, hogy a jard által kivetett xenonom helyére én miként tudom berakni a sima izzzót, és milyet érdemes bele tenni. Motoroazisba 700 ftért tudnak bele adni izzót. Ma kaptam elvelet, hogy adjam le a rendszámot...!
11.én megyünk Krk-re anyával pár napra. Sose nem láttam még a tengert egyikünk sem, fogalmam nincs mi merre hogy miként ott, abszolult imprók leszünk ott, hacsak... Ti nem tudtok segiteni igazából bármiben
Ha van szállástipp jöhet, azt se tudom meddig kell pálya matricát venni, ezt megtehetem még itthon egy határ közeli kúton és mennyiért, milyen szálládijjak vannak, hol érdemes körülnézni /látnivalók/ értik-e ott a magyart vagy törnöm kéne a németet..stb
képek