Emberek
Akit érint a pénteki indulás!Sirok-Mátraderecske
Ki honnan mikor?hol?találkozzunk?
fndi-vel halgatólagossan az M-3 kivezetőnél maradtunk...asszem?
De opcióként mikor beérünk Gyöngyösre jobb oldalon van asszem 1 sell kút,a körforgó után rögtön,oda is rakhatjuk a talit?
Nekem az is ok!
Csak mikorra kb?
findi?alme?henti?....és még valaki?
B@asszus FNDi, nállam még aggyenlőre mindig 6-an vagyunk 10 helyre így nem lesz óccsó a szállás, de legalább kényelmes
de hogy fogunk így ennyi kaját eltápolni, hívsz vendégeket
Nekem a bal első indexburkolat alatt volt a trafó és a nagy! Ügyesen a vázra kétoldalassal felragasztva. Elfér.
Én autós szettet vettem kétfelé így elég nagy kábelköteg maradt nagy relével (azaz 2 relé egyben). De ez is elfér a jobb első index burkolat alatt még a hűtősapka mellett is.
Külön le kell testelni, ami megfelel a váz jobb oldalán az index birkolat alatt vlaamelyik 10-es laptávolságó 6-os csavar alá. A pozitív kábelt kell elhúzni az akksi pozitívjára(biztosítékkal), szépen a tank alatt a váz mellett, segédvázra át és ott az akksi +.
A kábeleket gyors kötözővel rögzítsd.
Bár nem vgyok Gino (ő egyedi és utánozhatatlan) de a véleményem szerint,vagy keresel helyet a vázban neki (szerintem nem lesz) vagy megtoldva a vezetékeket beszórod az ülés alá.
hello szia nem a témával kapcsolatba kereselek téged ,haenm vettem egy suzuki gsr 600 ast 2009es és vettem hozzá egy bi xenon fénysdzóró szettet de az a baj hogy nem tudom elhelyezni dolgokat
pl: a kábelkötegnek is van egy kis dobozkája de azt nagy nehezen el tudtam dugni az index mögé de igy szem 101 es de viszont az ülés alá nem tudom tenni mert a trafóhoz nem ér el a kábel onnan.
a trafót meg aztán végkép nem tudom sehova se tenni a lámpa mögé nem fér be sehogy vagy ha igen akkor nem tudom rendesen elforgatni a kormányt az index mögé meg egyáltalán mert még van egy kis doboz a kábel közepe fele úgy hogy főleg nem fér sehova
kérlek segíts vagy ha tudsz valakit írd meg a választ előre is köszi
Én 5 dik éve nyaralok KRK en.
M7 pálya végig. Onnan pálya végig Rijeka irányt kell tartani. Mikor közeledsz Rijeka felé ki lesz irva OTO KRK jobbra. Na ott usgyi mert különben autókázhatsz Ha jól emlékszem 2 szer van fizetős kapu a pályán. Illetve a hídon. De csak befelé kel fizetni, hazafelé már nem fizetsz a hídon. Magyart immel ámmal beszélik. Vagyis leszarnak Most 38 forintért kapsz 1 kunát.
Mivel fő szezonba mész így a szállás nem lesz ócsó! Mi 1 xer akartunk bérelni 4 före. akkor 110 € volt. Ez 2 éve volt.
Az út ha nem szívod be a határon kb. 7 óra. Érdemes hajnalba indulnod,mert ha 7-8 körül érsz a Zagrab hoz megúszod a baszott nagy dugót.
Mi 4 én reggel megyünk és 12 este jövünk. Ha kérdés van hívj.
Az óváros szép.
Akit érint a pénteki indulás!Sirok-Mátraderecske
Ki honnan mikor?hol?találkozzunk?
fndi-vel halgatólagossan az M-3 kivezetőnél maradtunk...asszem?
De opcióként mikor beérünk Gyöngyösre jobb oldalon van asszem 1 sell kút,a körforgó után rögtön,oda is rakhatjuk a talit?
Nekem az is ok!
Csak mikorra kb?
findi?alme?henti?....és még valaki?
de hogy fogunk így ennyi kaját eltápolni, hívsz vendégeket
Sipikém köszönöm na a használható imfo kategóriába nállam ez van benne lehet, h kint talizunk
Nekem a bal első indexburkolat alatt volt a trafó és a nagy! Ügyesen a vázra kétoldalassal felragasztva. Elfér.
Én autós szettet vettem kétfelé így elég nagy kábelköteg maradt nagy relével (azaz 2 relé egyben). De ez is elfér a jobb első index burkolat alatt még a hűtősapka mellett is.
Külön le kell testelni, ami megfelel a váz jobb oldalán az index birkolat alatt vlaamelyik 10-es laptávolságó 6-os csavar alá. A pozitív kábelt kell elhúzni az akksi pozitívjára(biztosítékkal), szépen a tank alatt a váz mellett, segédvázra át és ott az akksi +.
A kábeleket gyors kötözővel rögzítsd.
pl: a kábelkötegnek is van egy kis dobozkája de azt nagy nehezen el tudtam dugni az index mögé de igy szem 101 es de viszont az ülés alá nem tudom tenni mert a trafóhoz nem ér el a kábel onnan.
a trafót meg aztán végkép nem tudom sehova se tenni a lámpa mögé nem fér be sehogy vagy ha igen akkor nem tudom rendesen elforgatni a kormányt az index mögé meg egyáltalán mert még van egy kis doboz a kábel közepe fele úgy hogy főleg nem fér sehova
kérlek segíts vagy ha tudsz valakit írd meg a választ előre is köszi
De dagonya az annál inkább
meg legalább nem lesz por
Asszem 7 végére,marad az ivás+bográcsozás sütögetés.
Mert az idő "szép"lessz
Én 5 dik éve nyaralok KRK en.
M7 pálya végig. Onnan pálya végig Rijeka irányt kell tartani. Mikor közeledsz Rijeka felé ki lesz irva OTO KRK jobbra. Na ott usgyi mert különben autókázhatsz Ha jól emlékszem 2 szer van fizetős kapu a pályán. Illetve a hídon. De csak befelé kel fizetni, hazafelé már nem fizetsz a hídon. Magyart immel ámmal beszélik. Vagyis leszarnak Most 38 forintért kapsz 1 kunát.
Mivel fő szezonba mész így a szállás nem lesz ócsó! Mi 1 xer akartunk bérelni 4 före. akkor 110 € volt. Ez 2 éve volt.
Az út ha nem szívod be a határon kb. 7 óra. Érdemes hajnalba indulnod,mert ha 7-8 körül érsz a Zagrab hoz megúszod a baszott nagy dugót.
Mi 4 én reggel megyünk és 12 este jövünk. Ha kérdés van hívj.
Az óváros szép.
http://iphoneclub.hu/oldclub/2...