Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyere át Érdre, már rotyog a babgulyás, marhalábszárból füstölt csülökkel
Aiszem én viszek le zacsis levest, a másnapos belemnek az jön be csípősen
Már most csorog a nyálam
Majd az ILLATOK oda vonzák eltévedt motoros társainkat
Minden +van zsír a pörihez, olaj a páchoz, füszerek, pici mustár, fokhangya. Van négy és fél kiló tarja + 15db csirke felsőcomb és 15 db csirke szárnytő, de szrtm még tarját pakolok.
Jah kész "bálna"
Henti megvan minden?füszerek?hagyma?krumpilt küld Krisz,meg zöldárút...ha jól tudom?
Mit vigyek a kajához?mivel készüljek?
Zsiron rakjuk fel a pörit?mert olajon csak a buzik csinálják
Mi meg "inyencek" vagyunk vagy mi?
Jóreggelt
Amurva életbe, nem gyenge, sima nyolcas
semmi baj
ez igen!
Reggelt spori indulás hajnalban?
sorry
az Majk volt,kicsit arrébb de így van,sokszor esik
ha mekkora mirmúr
Na megérte a hétvégén a stégen ücsörögni ,,,,,,,,,,,,,,,,,
Te soha nem ijedsz meg eléggé !
Ütközünk a héten? kéne a Winyó ! Ha már nem merülsz többet ?
te a gumisnál dolgozol ?
GRKRISZ
[137267] június 23. 00:11
Na gyerünk alkoholista banda !

Mint tudjátok, július végén Sirokon Motoros Találkozó lesz.
Úgy gondoltuk, hogy lemegyünk és három napot ott töltünk. Ez azt jelenti, hogy július 29-én pénteken megyünk, és két éjszakát alszunk ott. A tervek szerint július 31-én vasárnap jövünk vissza.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, aki csatlakozna hozzánk. Mátraderecskén fogunk lakni, kétágyas fürdőszobás szobákban, ízlésesen berendezett palóc parasztházakban. A házakhoz kert tartozik, és lehetőség lesz grillezni vagy bográcsolni. A szobákhoz felszerelt konyha és nappali tartozik. Mátraderecske mintegy 10 kilométernyire van Siroktól.

A szobák 3.500,- forintba kerülnek fejenként és éjszakánként. Az idegenforgalmi hozzájárulás pedig 200,- Ft fejenként éjszakánként.

Pillanatnyilag két ház áll rendelkezésünkre, amelyek közvetlenül egymás mellett vannak, és közös a kertjük. Ebben 8 fő elhelyezésére van lehetőség, de elképzelhető, hogy ugyanitt még plusz két szoba rendelkezésünkre fog állni.

1,Fndi
2,Alme
3,Lacosz
4,Grkrisz /egy éjszaka/
5,Kériferkó
6,Blue
7,Amerika
8,Frutti
9,Morzsi
10, Oldklu

Ez lett a végleges úgy néz ki .

Mivel senkitől sem kaptam meg a lóvét , így kénytelen leszek egyedül bulizni a lefoglalt 10 személy helyett !

Ha valaki még esetleg csatlakozna hozzánk utólag , akkor annak kéretik megkeresni "Blueye" nevezetű fórumtársunkat , aki nemsokára "redeye" lesz , mert olyan értetlen egy picsa , hogy tuti hogy bebombázok neki egyet , aki tud segíteni szállást találni !

válasz erre
Szilja a múltkor is esett mikor ott taliztunk ! Ott mindig esik ?
Bele voltál számolva a listában 1hónapja!
?
vagy nem megy a matek
te már csak tudod Ínyenc

reggel dobom már meg kerestem
Szét áztál, mi?

Amint lehet dobd fel post-ra lécci, hogy minél hamarabb ideérjen..... mer minél hamarabb, ANÁL jobb
igen, számoltak veled, és mi is számoltunk veled de csak ezután fogunk igazán számolni veled