Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

,,,dehogy érted
én mindent értek, nem vagyok idióta, de inkább nem mondok semmit, mert nem akarok veletek összebalhézni
Az elöbb Alme leírta!
Aki ezt az egészet kitalálta,elindította,Grkrisz-Alme-Findi-Lacosz...
azért találtuk ki hogy 1- helyen időben,okádásig tudjunk bulizni....stb-ne keljen má ezt elmagyaráznom?
Gondolom értessz?
ki a "mag"?
Jah-jah!
távol álljon tőlem, hogy bosszantsalak
Hát akkor az tökre 1 értelmű:)
Én,gondolom Alme...és aki elutalta a lovét,magyarul lefoglalta a dolgot annak tökre renben az élete?
Gondolom én józan paraszti ésszel?
Az a lényeg hogy a "mag" 1 ben tudjon maradni!
hogy melyik utca....az tökre mindegy
Akkor ez egyszerű meg is oldódott a csapat másik fele sétáljon ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, miért mi akik kitalálták anno? ne bosszants tovább
ne bántsátok szerencsétlent, nem ő mondta le, amit elutaltatok, az teljesen rendben van. A másikat mondták le, ami a csapat másik feléé lett volna, ezért kellett valami megoldást keresni, és sajnos ezért alakult így a történet.
csak nem arra kell menni mert a Petőfi utcából is van bejárat legalábbis az elmondások szerint. Nem jártam ott személyesen, sajnos nem tudtam meggyőzödni róla a saját két szememmel. Egyébként bármit meg tudunk beszélni, csak nem biztos, hogy így
EZ PONT ÍGY IGAZ!
Egyet értek Alméval!
Nehogy azt hidd-higye bárki....nekem tök kilec kivel vagyok 1 szobában:)elvégre baráti társaságként megyünk.......vagyis nem ez a lényeg,tőlem te is lehetsz a "szobatársam"
A lényeget azt Alme írta le!Elutaltuk az előleget,adva volt 1 szitu,arra azt mondtuk okés!Szóval ragaszkodni KELL A megbeszélt dolgokhoz!
Ez tök 1x-űűűű,a többi legyen má a SZÁLLÁSADÓ-gondja,ezen én nem acsarkodok senkivel!
De megmondhatod neki,hogy megy 10 INYENC-és elrendezi a prosztatáját:)
és ez most nem pont VICC
nem 450 métert írtam és nem azt a házat mondták le azzal nincs semmi gond

Na ez így nem jó drágám !

Voltatok szívesek Engem tegnap felhívni, hogy alszom e é egy szobában Lacival meg a Fruttival ? Mondtam szívesen és továbbra is !
DE ARRÓL NEM VOLT nagyBASZÓ HOGY egymástól 450m-re! és nem 50m ! ez ügye oda vissza 900m ha egy este 10szer otthon hagyok valamit az 9km gyaloglás ! Ez nálam előfordul pl. rudihegyező mert öreg vagyok , aztán egy pulcsi mert fázom öreg vagyok, újra vissza a CAVINTON mert öreg vagyok stb..... hagyjuk ezt jó !
Na de nem csak Én más se legyen külön !

Volt egy eredeti felállás amikor kellett küldtem az előleged Findivel Krisznek és Ő átutalta a pénzt a szállásunkra ami egy helyen van volt lesz ! Nálam ez egyszerű mint az egyszer egy, ha elutaltuk a pénzt akkor nem mondhatják le a szállást a szállásadók semmikor semmilyen körülmények között ! Hisz le van foglalva nekünk hely! Így újra fel kell hívni őket és ragaszkodni a szállásunkhoz a pénzünkért! Mi az hogy esetleg megkaparintani ?
Ahogy anno a Krisz mondta nekünk már megvan a szállásunk mindenki más meg intézi magának! Ennyi ! Köszi!
viszlát
drága Lacosz! azért írtam, hogy némiképp változott sajnos a szálláshelyzet, mert az egyik házat lemondták, és át kellett variálni az egész történetet. Én sem örültem neki de 10 fős egyben elszállásolásról nem volt szó, azt írtuk, hogy két ház van egymás végében, ahol az egyik négyágyas kecót esetleg sikerül megkaparintani, de azok a vendégek nem tágítanak onnan. Ezért talán jobb lenne összeülni és néhány dolgot előre megbeszélne, hogy ne ott legyenek rossz érzések és csalódások. Te egyébként kivel lennél egy szobában?
Nincs semmi rossz érzés
Én maradok a megbeszélt dolognál
Szerintem az volt a legjobb beosztás?
ok?
szia! már most előre bocsátom, a beosztást nem én rendezem fndivel gondolkodtunk tegnap, hogy lenne a legideálisabb, és nem is szeretném, ha valakinek rossz érzése lenne bármi miatt is
Szia:)
Köszi a ki írást,már ideje volt:)
Hát ami nem gömbölyű már most,hogy a 4-es lakandi az nem pont így lett megbeszélve,én személy szerint maradok az első "felálásnál"
miszerint a kemény-okádós mag valami 10 fős ben lessz elszállásolva,én erre emlékszem,és nem igazán érdekel van,vagy lessz e külön fürdőszoba:)
Szóval légyszi a "beosztást eszerint rendezd:)
Köszi....a "relitens"-ek nevében:)
ja igen, még egy dolog, ha akarjátok, megkaparintjuk a másik ház kulcsát is, hogy azzal ne kelljen ott tökölni, mert akié a ház, nem biztos hogy otthon lesz!
Sziasztok Sirok-osok!
tegnap megkaptam a fejmosást, hogy lusta vagyok, tojok rátok, és nem osztom meg az infokat veletek nem így van ám ez, csak kicsit el vagyok havazva, de akkor most leírom a legfontosabb dolgokat:

tehát mint tudjátok Amerika és jómagam már csütörtökön útra kelünk, és bevizsgáljuk a terepet. Hentivel abban maradtunk, hogy szerdán este összefutunk Budaörsön, és amit nem tudtok motorral lehozni, azt én fogom autóval leszállítmányozni. Beleértve a húsokat is minden más egyebet. Persze azzal számoljatok, hogy nem kamionnal megyünk, hanem egy Suzuki Ignis-szel, tehát úgy kell gondolkodni, hogy nem olyan óriási a csomagtér. A kérésem, hogy a volánnál lévő helyet és az anyósülést hagyjátok szabadon Azt nem tudom, hogy végülis a Krisz autóval vagy motorral jön-e, ha autóval, akkor persze hozzá is pakolászhatnánk.

Már beszéltem a háziakkal, és megbeszéltem velük, hogy a húst, és bármi mást, ami romlandó és hűtést igényel, berakhatjuk a hűtőszekrénybe, illetve ami nem fér be az apartmanokban található hűtőkbe, hozzájuk is elhelyezhetjük, és rendelkezésünkre bocsájtják a saját mélyhűtőiket is. Gondolom talán a húsoknak nem ártana mélyhűtőben lennie csütörtöktől szombatig.

Némely dolog változott a szállást illetően, de nem lesz semmi probléma, mindenki kényelmesen el fog férni, és minden igény a legmaximálisabban ki lesz elégítve Arra gondoltunk, hogy lesz egy "főhadiszállás" , ahol a három fürdőszobás szoba lesz. És fndi-vel úgy gondoltuk, hogy a másik kb. ötven méternyire lévő házban lakna négy fiú - Lacosz, Alme, Frutti, Henti - , a többi még képlékeny, és megbeszélés tárgyát képezi.

Mivel mi már csütörtökön lemegyünk, megnézünk és befoglalunk mindent, az én javaslatom az lenne, hogy pénteken találkozzunk a főhadiszálláson, amely Mátraderecskén, a Lenin 1. szám alatt található, és onnan majd szétoszlunk, és mindenki elfoglalja a saját kis lakhandiját. A másik ház a Vadász út 9. szám alatt található. De ez csak egy ötlet, ha máshogy gondoljátok, jelezzétek.

Ez itt az én telefonszámom: 30/758-9383, ha bármelyikőtöknek kérdése van, vagy más javaslata, hívjatok feltétlenül.

A bográcsolást és a grillezést illetően következő a helyzet: mindkét házban van bográcsolási és grillezési lehetőség, minden van, bogri és minden egyéb, és mindenféle bisz-basz a grillezéshez is. A háziak csak azt kérték, hogy a grillezéshez faszenet vigyünk, mert azt nem tudnak adni.

Hát ennyi nagyvonalakban, gondolom még beszélünk addig! Addig is tsóközön Mindenkinek!