Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...sziasztok !
úúú,az rengeteg
akkor leszek amikor mondod mert törölték a holnapi napot

mond a cimet meg az időt
Szia !

Akkor legyen az , de lesznek benne harcsák , fogott a lányom 50 db-ot !
kerti pottyantós wc
Szia !

Méretet vettem ! , , ,
Áruljátok már el , hogy mi a szaron megy a vita ?
Elutaltam egy hatszemélyes házikó árát időben , a másikat a Blu intézte . Akik ezt az egészet kitalálták velem együtt azok lesznek egy kupacban a hatosban , a később jelentkezők pedig a Blu által lefoglaltban , ami szerintem természetes . A főzőcskézés az ivászattal együtt nálunk lesz , mindenki ott hányhat a fűre , zabálhat , azt csinál amit akar , igazság szerint tőlem aztán mindenki aludhat ott is ! , ,
bammeg ekkora gödröt ásol a latrinának vagy ide ássuk el Sódert ha nem lesz jó a szállás
Magyar tavi hal , kerti tó mini project volt ma a teleken !
Hello mindenki ! ......
Mi a tökömet akarsz Venni egy búvár alsót a bőr alá ?
Ha tudod már, hogy mikor leszel erre holnap, csörögj....
megyek hát, ha az idő engedi

bammeg a dekatlonba jul 21 től kiárusítás 1000000 ember
Csit Vaú

mit próbáltál ma ki

holnap mész repülni
haggyátok békén az öreglány és kész

én intéztem a szállást, nekem lehet ugatni
aki nem tud menni 450 métert az majd megy motorral ha olyan részeg lesz hogy le esne akkor meg kocsival. kellett volna kempingbe menni azt akkor ott nem kellett volna semennyit se gyalogolni a sörsátortól csak az sem tetszett az úri béleteknek
Már megint kevered a szezont a fazonnal! Ki beszélt itt rólad! ? Szeretettel látunk! Ha még látni fogunk és hidd el egy idő után egy kupacban leszünk így vagy úgy ,,,,,
mármint nekem van tipli, mielőtt ezt is valaki félreértené
ja igen, és merült fel mindenféle ilyen-olyan igény, amikről talán nem is tudtok, és amelyek tükrében ez a megoldás tűnt a legkézenfekvőbbnek, úgyhogy nyugi, mindent értek és most tipli van, kellemes napot nektek
Neked is drága
még egy info: volt Sirokban is ház, ahol nem lett volna ez a feszkó! és mindenkinek igaza van, akik felvetették, hogy miért nem Sirok és miért Mátraderecske? azon egyszerű oknál fogva, hogy a siroki ház nem felelt meg azon kritériumoknak, hogy minden szobához saját fürdő legyen. Ott elfért volna kényelmesen ennyi ember, de két fürdőszoba volt, és ez nem felelt meg a Krisznek. Egy ismerősöm - Nhorbee77 - személyesen is elment Sirokra, hogy keressen nekünk valamit, de a siroki egybekupac-szállások már réges-régen le voltak foglalva. Továbbment Parádra, ott sem volt ennyi hely egyben. Igy maradt Mátraderecske. Csak tájékoztatlak benneteket, hogy nekem és a barátnőmnek megvan egy külön szállás csütörtöktől, tehát eszünk ágában sincs bezavarni a GSR-magba. Én csak segíteni próbáltam, Krisszel egyeztetve, hogy legyen mindenkinek szállás és mindenki happy legyen. Két egymáshoz közel található ház áll a rendelkezésetekre, innentől kezdve intézzétek úgya dolgokat, ahogy nektek a legmegfelelőbb, eszem ágában sincs ebbe beleugatni. És ezt mindenféle harag vagy sértődöttség nélkül mondom. Ezekre a pikirt megjegyzésekre tényleg nincs szükségem. Részemről ennyi.
Mi sem szeretnénk Balhéni!
Szó sint erről!
Köszönjük a megértésedet
És hogy intézed-intézted a dolgot
mindent értek kedves Alme! csak sajnos nehéz úgy összehozni a dolgokat, hogy mindenki egy kupacban legyen. Hat személyes házban nehéz elhelyezni tíz embert úgy, hogy kettesével kétágyas szobában legyenek, és minden szobához fürdőszoba legyen. De természetesen a "mag" együtt fog lakni, az eredeti tervek szerint. Ha pedig arra célzol, hogy ránk nincs szükség, ezt eddig is tudtam, elfogadtam, nem fogunk zavarni a barátnőmmel, annál is inkább, mert mi fogunk a legmesszebb lakni tőletek, nem kívánunk a "mag"-ba beférkőzni. Elég nehéz volt ebben az időszakban szállást szerezni, én legalább megpróbáltam...
Keresd vissza Te itt a fórumon megvan a jelentkezés és a végleges lista ! Ne csinálj nekünk munkát !